کسی هست که بتونه گوشی ریجیستر کنه
نه دوست من باید ببری قسمت بازرسی مخابرات اگه تهران هستی ادرس بدم ..؟
آره تهرانم گوشیم ن95 هست چقدر باید بدم برای ریجیستر کردنش
قیمتشو نمیدونم ... خیابان شریعتی . روبروی پارک اندیشه ... ساختمان شماره 2 مخابرات
دوست عزيز سلام
منم مراجعه كردم آذر ماه 85 اونجا ، گفتند انجام نمي دهيم و بعد كه گفتم كه تا 20 آبان انجام مي داديد و من ماموريت دولتي در خارج از ايران بودم و اطلاع نداشتم و گوشي رو خريدم ديگه گفتند بيليط هواپيما و كپي ويزا و فاكتور اصلي كه در ايتاليا خريدي كه دارالترجمه رسمي تاييد كنه همينطور حكم ماموريت دولتيم كه كارگزيني ادارمون تاييد كرده باشه و بيست هزار تومن فيش بانكي رو بياريد ،فعال مي كنيم .
من 2 روزه همه اينا رو تحويل دادم يك هفته طول كشيد رجيستر كردن .
مال من كه اينطوري شد شما رو نمي دونم .
منم بردم اداره بازرگاني كنار اداره تاكسيراني البته من هيچي پول ندادم. گفتم مسافرم تو ايران بعدشم كپي پاسپورت انگليسيمو گرفتن. يارو اينقدر خنگ بود كه اصلا نگفت ويزاي ايرانم كجاست!!!
خرجش يه پاس انگليس!!!
آقا كسي ميدونه اين رم نوكياي اصل كجا ميتونم بخرم؟
تلفن نمايندگي فروشو اگه بدين عاليه.
88709090
شماره ها ماله تهرانه.
دفتر فروش نوکیا هست.
23013
این هم روابط عمومی.
جناب علي محمدي يك سؤال : سرعت گوشي ان95 در باز كردن منو و اجراي برنامه ها چه طوره؟ اينو كه بگم من ان70 داشتم ان73 گرفتم دستم ديدم ان73 به مراتب سرعتش تو منوها بالاتره حالا اگه ان73 داشتي و مقايسش كردي بفرما ببينم سرعت اونم در اجراب برنامه ها و همچنين باز شدن منو با زدن دكمه ي منوي گوشي چه جوريه؟ احتمال هنگ اين گوشي به نظرت الكي چند درصده منظور از الكي مثلا كاورلنزو ببيندي و از اين كارها و گوشي هنگ كنه... آيا به ان73 مي رسه؟
كيوان جان پس بفرماييد يكدفعه كه پدرت رو درآورند تا ريجسترش كردند
راستي سند ازدواج و شناسنامه ي بابات و گواهينامه ي رانندگي و كارت سربازي و از اين جور حرفا نخواستن؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)