تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 61 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 606

نام تاپيک: هر کی میخواد یک رمان باحال بخونه بیاد تو!

داره خودمونی میشه هبوط's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام وسترن
    من تا حالا همه داستان های شما رو به عنوان یه مهمان خوندم (نه عضو ) که واقعا خیلی خوب بودن بازم ادامه بدین. اما در اصل برا این نیومدم اومدم بگم که تو ایمیلای یکی از دوستانم که از طرف گروه ترانه ها فرستاده شده بود زده بودن که از این به بعد قراره یه داستان دنباله دارقرار بگیره که خوشبختانه یا بدبختانه شیطان کیست شما بود که متاسفانه اسمی از شما یا این فروم برده نشده بود چون میدونم زحمت زیادی کشیدین دلم نیومد که خبرشو بهتون ندم خواهشا هر چه سریعتر یه اقدامی بکنین تا لااقل کسی که داستانتونو می خونه بدونه که مال شماس و کار یه ایرونیه

من تا به حال عضو فروم نبودم اما برا اینکه به شما خبر بدم عضو شدم
    به مسئول گروه ترانه ها حتما ایمیل بدین و اعتراض کنید و بدونین با توجه به شناختی که من تو این مدت دورادور از بچه ها بدست آوردم مطمئنم همه بچه های فروم با شمان
    موفق باشید .

آدرس مسئول گروه ترانه ها :saeed_taranehha@yahoo.com
    آدرس گروه ترانه ها :taranehha@yahoogroups.com
    چه قدر تو خوبی دستت درد نکنه
    western جان زود اقدام کن واقعا حیفه چه آدمایی پیدا میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

aeed عزیز باورم نمی شه بخاطر من عضو شدید!خیلی خیلی متشکرم ببینم چکار می تونم بکنم...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

westernعزیز من به خاطر عروسی یکی از بچه های فامیل آخر داستان رو امروز خوندم قشنگ بود ولی همون طور که rsz1368گفته شیطان کیست بهتر بود
    اینکه داستانات به خوبی و خوشی تموم میشن شاید خوشحال کننده باشه ولی هیچ وقت هیچی کامل نیست همیشه یه چیزی کمه این باعث میشه داستانت غیرواقعی بشه
    یه سوال دیگه در مورد پیوند کبد و جزئیات مربوط به اون که تو داستانت نوشتی مطمئنی ؟ من فکر نمیکردم امکان این نوع پیوند یعنی از دهنده زنده ممکن باشه حالا جدا از خطرش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

بله من مطمعنم.راستش بخاطر این کتاب از یک دکتر کتاب پونصد صفحه ای در مورد عمل جراحی کبد خریدم وخوندم
    حتی هذینه رو هم از اینترنت پیدا کردم همونطور که نوشتم(و از این موضوع استفاده کردم)این عمل خیلی خطرناکیه
    و فداکاری عظیمی می خواد...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بله من مطمعنم.راستش بخاطر این کتاب از یک دکتر کتاب پونصد صفحه ای در مورد عمل جراحی کبد خریدم وخوندم
    حتی هذینه رو هم از اینترنت پیدا کردم همونطور که نوشتم(و از این موضوع استفاده کردم)این عمل خیلی خطرناکیه
    و فداکاری عظیمی می خواد...
    از توضیح و دقتی که تو کار داری ممنون، به امید موفقیت و رشد بیشترت
    Last edited by هبوط; 31-07-2007 at 22:44.

داره خودمونی میشه hadious's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

دوست عزیز داستانت را خوندم خیلی خوب بود ولی شیطان کیست خیلی بهتر بود

ولی خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه که گذاشتیش این رمان را

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام وسترن عزيز.

دليل عضويت من هم در اين انجمن شما بودي:x

قسمتي از داستان شيطان كيست؟ از طريق ايميل به دستم رسيد از اونجايي كه به زودي براي مدتي دسترسي به اينترنت ندارم به دنبال بقيه داستان توي نت گشتم و اينجا رو پيدا كردم، البته قسمت‌هايي از داستان چندجاي ديگه هم بود!!!

دوست عزيزم، صميمانه توصيه مي‌كنم داستان رو به فورمت Pdf توي اينترنت قرار بده (دلم نمياد بگم نذار) چون اينطوري احتمال اينكه مورد سوء استفاده قرار بگيره خيلي بيشتره!

در مورد چاپ متأسفانه بايد بگم تا اونجايي كه من مي‌دونم احتمال اينكه داستان «شيطان كيست؟» بتونه از وزارت ارشاد مجوز بگيره حداكثر 30% كه اگه بشه احتمالا به قدري بايد سانسور بشه كه خودتم از چاپ داستانت منصرف بشي!!! (مي‌دونم كه حتي گفتنشم بي رحمي بود)

در مورد باقي داستان‌هات، در رابطه با مجوز من هنوز نرسيدم كه بخونم، ولي در مورد چاپ بايد اول از همه بايد يه ناشر پيدا كني كه تمايلي به چاپ داستانت داشته باشه! (موضوع فقط محتواي داستان نيست) معمولا ناشر ها به ميزان سودهي و البته كم دردسر بودن كار، نگاه مي‌كنند و روش‌هاي مختلفي هم براي بستن قرارداد با مؤلف دارند.
    براي پيدا كردن ناشر مي‌توني خيلي راحت از طريق وزارت ارشاد ليست ناشران محل سكونتت رو پيدا كني، ميگم از شهر خودتون باشه چون مسلما تماس با اون ناشر برات راحتتره!

اگر دوست داشتي من مي‌تونم توي تهران با يكي دو ناشر صحبت كنم يا هماهنگ كنم تا خودت صحبت كني، ولي بايد شرايط خودت رو هم بدونم! (مثلاً مي‌خواي به چه صورت با ناشر كار كني؟)

==============
    موفق باشي.
    Last edited by memol_atz; 09-08-2007 at 03:46.

داره خودمونی میشه hadious's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

وسترن عزیز اگر این طوری که این دوستان میگن زودتر یه کاری واسه رمانت بکن وگر نه خیلی بد میشه

موفق میشی عزیزم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

شاید خیلی شاعرانه باشه وبرام بخندید اما دیگه به فکر چاپ کتابهام نیستم من اونها رو نوشتم و لذت بردم
    برای چاپشون تلاش کردم تا به دست بقیه ی دخترها برسه و مثل دخترهای اطرافم لذت ببرند اما نشد پس
    به فکرم زد بذارم اینترنت تا لااقل در دسترس عده ی بیشتری قرار بگیره و حالا دیگه برام مهم نیست سرشون
    چی میاد چون همونطور که دوست عزیز گفتند اگر شیطان کیست چاپ بشه ویرانش می کنند ومن حاضر نیستم
    حتی یک سطرش رو هم پاک کنند رانده شدگان رو هم به خدا هدیه کرده ام تا خدا هر طور دوست داره عمل کنه
    از شماها ممنونم که به فکرم هستید من از اولش می دونستم اگه کتابهام رو بذارم اینترنت می دزدند اما به خودم
    گفتم تا کی نگه دارم؟اینطوری که کسی نمی خونه و گذاشتم حالا کاری نمی تونم بکنم برای چاپ هم امکانات
    ندارم نه امکان پی گیری برای پیدا کردن ناشر و ویرایشگر نه امکانات مالی!پس چرا بی خودی دست وپا بزنم؟

در آغاز فعالیت saiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

4 Sheytan Kist?

Western jan salam,mamnoon az roman sheytan kist? in roman vaghean jalebe,man in roman ro dar e-meilhaye groohe taraneha mikhoonam, albate azashoon porside boodam ke nevisande in roman kist,vali modeereeyate taraneha ham nemidoonest,mishe beporsam ke in dastan ro dar koodoom site gozashtid, va mishe beporsam ke esme vagheeye shoma chi hast,va doost daram 1bar dige ham begam,'
    IN ROMAN FOGHOLADAS

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •