تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 42 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[quote=Squall Leonhart;4241778]نميدونم كسي هست يادش باشه؟ يه قسمتي هست كه بايد با چرخ دنده ها، فواره ها رو تنظيم كنيم. كنارش هم يه تابلو راهنما هست. ولي فقط يك حالتش هست كه دريجه داخل حوض رو باز ميكنه. ميخواستم ببينم بقيه حالت ها به چه دردي ميخورن.
    يه بار توي كلوپ يكي از بچه ميگفت كه آخر بازي رو با آب تموم كرده. ميخواستم ببينم خالي بسته يا واقعا ميشه كه اين كار رو كرده باشه. مثل اينكه با همون فواره ها اين كار رو كرده بود.

quote]
    نه بابا خالی بسته
    کلا بازی 2 تا پایان داشت که در هر 2 تاش هم راکون سیتی با خاک یکسان میشد

2. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان ببخشید من اینن بازیو نصبیدم ولی جذابیت خاصی توی بازی ندیدم! یعنی بازی خیلی کنده معلوم هم نیست توی اون شهره باید چیکار کنی .
    میشه بگید جزابیت این بازی برای شما توی چی این بازی بود ؟ اگه تا حالا این بازی رو بازی نکرده بودید ایا الان با این بازیهای خفن بازم بازی میکردید اینو ؟ مرحله اول رو کلا باید چی کار کرد ؟ من هر چی توی شهر میگردم همه رو هم میکشم ولی معلوم نیست چیکار باید کرد ؟؟؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ببخشید من اینن بازیو نصبیدم ولی جذابیت خاصی توی بازی ندیدم! یعنی بازی خیلی کنده معلوم هم نیست توی اون شهره باید چیکار کنی .
    میشه بگید جزابیت این بازی برای شما توی چی این بازی بود ؟ اگه تا حالا این بازی رو بازی نکرده بودید ایا الان با این بازیهای خفن بازم بازی میکردید اینو ؟ مرحله اول رو کلا باید چی کار کرد ؟ من هر چی توی شهر میگردم همه رو هم میکشم ولی معلوم نیست چیکار باید کرد ؟؟؟
    بله واقعا این یکی از بهترین بازی هاییه که من رفتم ، هنوز هم گاهی وقتا بازیش میکنم ، با اینکه 62 بار رفتم ولی ازش سیر نشدم!
    جذابیتش هم به همین معماهاش و سردرگمی هاشه
    شما اول باید دو قسمت از یک فندک رو پیدا کنید.
    من دقیقا نمیدونم الآن شما چه وسایلی پیدا کردید دقیقتر بگید

5. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب دوست من شاید برای شما که اولین بار فک کنم این بازیو بازی میکنید جذابیت نداشته باشه
    ولی اگه میتونید برید...ادامه بدید ...الان هم بازی میکردم هزار بار هم بازی میکردم..
    خوب شما باید اول به یه اتاق برین که به اونجا 2 راه پشتی و روبرو داره یک اتاق کافه مانند است در
    اونجا یک تکه از فندک و در یک راه دیگه که چند تا پله میخوره میره پایین یک شاتگان و یک تکه دیگه
    فندک موجوده اونهارو با هم قاطی کنی فندک موجود میشه با اون فندک میری به یه در که با طناب
    پیچیده شده با فندک اتیشش میزنی در اونجا دقت کن چند تا زامبی بهت حمله میکنن...
    بعد اون در باز راه هستو شما ....

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بله واقعا این یکی از بهترین بازی هاییه که من رفتم ، هنوز هم گاهی وقتا بازیش میکنم ، با اینکه 62 بار رفتم ولی ازش سیر نشدم!
    جذابیتش هم به همین معماهاش و سردرگمی هاشه
    شما اول باید دو قسمت از یک فندک رو پیدا کنید.
    من دقیقا نمیدونم الآن شما چه وسایلی پیدا کردید دقیقتر بگید
    خوب دوست من شاید برای شما که اولین بار فک کنم این بازیو بازی میکنید جذابیت نداشته باشه
    ولی اگه میتونید برید...ادامه بدید ...الان هم بازی میکردم هزار بار هم بازی میکردم..
    خوب شما باید اول به یه اتاق برین که به اونجا 2 راه پشتی و روبرو داره یک اتاق کافه مانند است در
    اونجا یک تکه از فندک و در یک راه دیگه که چند تا پله میخوره میره پایین یک شاتگان و یک تکه دیگه
    فندک موجوده اونهارو با هم قاطی کنی فندک موجود میشه با اون فندک میری به یه در که با طناب
    پیچیده شده با فندک اتیشش میزنی در اونجا دقت کن چند تا زامبی بهت حمله میکنن...
    بعد اون در باز راه هستو شما ....
    خیلی خیلی ممنون
    تحریک شدم هر جوری شده ادامه بدم
    راستش بیشتر برای اینکه داستان کلی بازی رو بفهمم این بازی رو تهیه کردم . نسخه فارسی هم هست ! چون مثل اینکه داستان خیلی جذابی داره . رزیدنت 4 و 5 که اینطور بودند .
    بازم ممنون

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون
    راستش بیشتر برای اینکه داستان کلی بازی رو بفهمم این بازی رو تهیه کردم . نسخه فارسی هم هست ! چون مثل اینکه داستان خیلی جذابی داره . رزیدنت 4 و 5 که اینطور بودند .
    بازم ممنون
    خواهش میکنم کاری نیست
    ولی یه سوال شما شماره های قبلی رو بازی کردید منظورم 1و2 هستش
    چون داستان اویل تنها با این 5 قسمت خلاصه نمیشه...
    کد ورونیکا ...Zero ...Outbreak اینها هم در روند داستان تاثیر داره...

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

خیلی خیلی ممنون
    بازم ممنون
    نسخه ی فارسی برای درک بهتر داستانش چیز خوبیه ولی حیف که همه ی دمو ها رو حذف کرده
    دوبله ی افتضاحی هم داره

یادمه موقع روبرو شدن با نیمسیس از بازی شوت میشد بیرون این نسخه ی فارسیش چون به جای دمو ها فایل های ساختگی گذاشتن ، پیشنهاد میکنم قبل از اینکه ضد حال بخورید محتویات پوشه ی Zmovie رو پاک کنید

12. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون
    بازم ممنون
    پس شما به هواي نسخه هاي 4 و 5 رفتي سراغ اين بازي!
    بايد بگم اين دو نسخه آخر رو ميشه بهشون گفت نسخه هاي انحرافي بازي رزيدنت اويل چون تقريبا مشخصه هاي اصلي اين عنوان رو اصلا با خودشون ندارند!
    همونطوري كه مي بينيد معماهاي پيچيده اي تو سري هاي اوليه اين بازي وجود داشت كه پيدا كردن اين فندك و گازش و تركيب اونها و آتش زدن طناب روي دروازه ميشه گفت جزو ساده ترين اونهاست ولي متاسفانه در دو سري اخير اثري از اين پازلها يافت نميشه.

14. این کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

خواهش میکنم کاری نیست
    نه ! فقط 4 و 5 رو بازی کردم . 5 رو هم هنوز تموم نکردم !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خواهش میکنم کاری نیست
    حالا کدوم یکی از این نسحه ها برای pc هم عرضه شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •