تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 1404 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

تو اين مورد من زياد در جريان نيستم ولي از هر جا خواستي بگيري حتما بهش بگو برات تبديل كنه كه ديگه دردسر تبديل نداشته باشي ...
    عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خوب حالا اگر از جايی گرفتم که خودش دانگريد نکرد و همينجوری آورد بهم داد و خودم خواستم طبق راهنما دانگريد کنم فرقی نميکنه که چه وژنی هستش؟ در هر صورت هر ورژنی که باشه اول بايد به 1.5 دانگريد کنم و بعد به هر ورژن OE که ميخوام آپگريد کنم؟ نه؟
    این مراحل رو ميگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI_PERS!@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

agha man psp 3.40 oe a

daram

nemitoonam film bebinam

karaye makhsoos ham anjam midam

vali nemihse

age bayad 1.5 bashe

mishe begon chejoori

پروفشنال Reza Shekarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    PSN Home

پيش فرض

لطفاً بيشتر توضيح بده
    برای چی نميتونی ببينی ؟! چه پيغامی بهت ميده
    چجوری تبديلش کردی ؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ای بابا عجب دردسريه ها... پس برای اجرا کردن بازی های کپی هم بايد ورژن جديد OE ريخته بشه و هم بازی روی مموری کارت ريخته بشه. يعنی نميشه بازی رو مستقيم از روی UMD اجرا کرد.حتی درصورتی که ورژن OE داشته باشی? از نظر سريع هم که گفتيد این تفاوت سرعت تو نحوه Load بازی هستش يا تو اجرا(GamePlay) بازی؟
    بله براي اجراي بازي هاي كپي شما بايد فريم ور OE داشته باشي و بازي هم رو مموري ريخته مي شه UMD كپي كه نداريم (گرچه تازگي ها پيدا كرديم !) در ضمن ورژن هاي OE بازي رو مستقيم از رو UMD هم اجرا مي كنن ولي به صرفه نيست شما بريد يه بازي اصل رو بخريد مثلا 50000 تومان (من خودم 30 تا دي وي دي خريدم از بيشتر بازي هاي PSP كه اومده بود بيست تومن ! ) سرعت تو لود از رو UMD سريع تره و تو بازي هايي كه هنگام انجام بازي لود انجام مي شه مثل درايو 76 يا بازي 300 يكم سرعت پايين مي آد يا وسط بازي چند ثانيه بازي متوقف مي شه تا بازي لود شه .

راستی يکی از آشنايانم در مشهد خواست بره يه بازی از سعدی مرکز صوتی،تصويری مشهد بخره که يارو يه بازيه MostWanted کامل رو گفته 45000!!!! این قيمت بازی اصل که به اون داده. حالا اونجوری که فهميدم اگر ما اون بازی رو بگيريم ميتونيم مسقيم از UMD اجرا کنيم اما اگر کپی بگيريم بايد بريزيم رو مموری؟ این بد نيست؟
    آره ديگه قيمت بازي هاي اصل تو همين مايه هاست بستگي به بازيش داره (معروفيت اين حرفا) ! بازي هاي كپي كه من مي گم اصلا به صورت UMD نيست يه اميج از رو UMD كه حالا يا رو CD يا رو DVD رايت مي كنن مي دن به شما شما مي آي خونه بازي رو از رو سي دي يا دي وي دي كپي مي كني رو مموريت بازي بازي مي كني .

(اولين پستم تو روز تولدم بود)

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

agha man psp 3.40 oe a

daram

nemitoonam film bebinam

karaye makhsoos ham anjam midam

vali nemihse

age bayad 1.5 bashe

mishe begon chejoori
    PSP هر فورمت تصويري رو نمي خونه MP4 رو مي خونه من فكر مي كنم فيلمي كه شما ريختي روش فورمتش چيزي غير از MP4 بوده . يا اگه MP4 بود ه استاندارد نبوده .

موفق و پيروز باشيد

جاويد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.
    بار اول اگه بخوان به OE برن من شنيدم كه PSP شما بايد 2.00 باشه ورژنش كه اول مي آرن رو 1.50 بعد مي آرن رو ورژن OE .... حالا من خودم يه بار از 3.03 OE كه تبديل كردم به 3.40 تو مراحلش خودش به صورت خود كار اول تبديل كرد به 1.50 بعد اومد رو 3.40 oe . تو موارد تبديل اينا رضا جان بيشتر در جريان هستن و ايشون باعث شدن من ترسم بريزه جهت تبديل كردن .

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

از رضا جان در خواست کمک ميشه برای تبديل . به سوال های قبلی مراجعه کنيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی این CD يا DVD که گفتی رو بايد از طريق کامپيوتر بريزيم رو مموری؟ اینم خودش يه دردسره ديگه. پس اگه اینجوری باشه ما از درايو خود PSP چه استفاده ای ميکنيم؟ يا که ميشه مستقيم از خود PSP ريخت رو مموری؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

راستی در کل این توقف برای لود کلا مشکلی برای بازی ایجاد نميکنه. يعنی باعث آعصاب خوردی نميشه که؟ در کل ميتونی راحت و مثل آدم بازی کنی که؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •