عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.
عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.
این مراحل رو ميگم
agha man psp 3.40 oe a
daram
nemitoonam film bebinam
karaye makhsoos ham anjam midam
vali nemihse
age bayad 1.5 bashe
mishe begon chejoori
لطفاً بيشتر توضيح بده
برای چی نميتونی ببينی ؟! چه پيغامی بهت ميده
چجوری تبديلش کردی ؟
بله براي اجراي بازي هاي كپي شما بايد فريم ور OE داشته باشي و بازي هم رو مموري ريخته مي شه UMD كپي كه نداريم (گرچه تازگي ها پيدا كرديم !) در ضمن ورژن هاي OE بازي رو مستقيم از رو UMD هم اجرا مي كنن ولي به صرفه نيست شما بريد يه بازي اصل رو بخريد مثلا 50000 تومان (من خودم 30 تا دي وي دي خريدم از بيشتر بازي هاي PSP كه اومده بود بيست تومن ! ) سرعت تو لود از رو UMD سريع تره و تو بازي هايي كه هنگام انجام بازي لود انجام مي شه مثل درايو 76 يا بازي 300 يكم سرعت پايين مي آد يا وسط بازي چند ثانيه بازي متوقف مي شه تا بازي لود شه .ای بابا عجب دردسريه ها... پس برای اجرا کردن بازی های کپی هم بايد ورژن جديد OE ريخته بشه و هم بازی روی مموری کارت ريخته بشه. يعنی نميشه بازی رو مستقيم از روی UMD اجرا کرد.حتی درصورتی که ورژن OE داشته باشی? از نظر سريع هم که گفتيد این تفاوت سرعت تو نحوه Load بازی هستش يا تو اجرا(GamePlay) بازی؟
آره ديگه قيمت بازي هاي اصل تو همين مايه هاست بستگي به بازيش داره (معروفيت اين حرفا) ! بازي هاي كپي كه من مي گم اصلا به صورت UMD نيست يه اميج از رو UMD كه حالا يا رو CD يا رو DVD رايت مي كنن مي دن به شما شما مي آي خونه بازي رو از رو سي دي يا دي وي دي كپي مي كني رو مموريت بازي بازي مي كني .راستی يکی از آشنايانم در مشهد خواست بره يه بازی از سعدی مرکز صوتی،تصويری مشهد بخره که يارو يه بازيه MostWanted کامل رو گفته 45000!!!! این قيمت بازی اصل که به اون داده. حالا اونجوری که فهميدم اگر ما اون بازی رو بگيريم ميتونيم مسقيم از UMD اجرا کنيم اما اگر کپی بگيريم بايد بريزيم رو مموری؟ این بد نيست؟
(اولين پستم تو روز تولدم بود)
موفق و پيروز باشيد
جاويد
PSP هر فورمت تصويري رو نمي خونه MP4 رو مي خونه من فكر مي كنم فيلمي كه شما ريختي روش فورمتش چيزي غير از MP4 بوده . يا اگه MP4 بود ه استاندارد نبوده .agha man psp 3.40 oe a
daram
nemitoonam film bebinam
karaye makhsoos ham anjam midam
vali nemihse
age bayad 1.5 bashe
mishe begon chejoori
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بار اول اگه بخوان به OE برن من شنيدم كه PSP شما بايد 2.00 باشه ورژنش كه اول مي آرن رو 1.50 بعد مي آرن رو ورژن OE .... حالا من خودم يه بار از 3.03 OE كه تبديل كردم به 3.40 تو مراحلش خودش به صورت خود كار اول تبديل كرد به 1.50 بعد اومد رو 3.40 oe . تو موارد تبديل اينا رضا جان بيشتر در جريان هستن و ايشون باعث شدن من ترسم بريزه جهت تبديل كردن .عزيزان جواب منو بديد بگيد برای تبديل از هر ورژنی به OE بايد این مراحل رو طی کنم يا نه؟ از دوستان ديگه خواهش ميکنم جواب بدن.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
از رضا جان در خواست کمک ميشه برای تبديل . به سوال های قبلی مراجعه کنيد.
راستی این CD يا DVD که گفتی رو بايد از طريق کامپيوتر بريزيم رو مموری؟ اینم خودش يه دردسره ديگه. پس اگه اینجوری باشه ما از درايو خود PSP چه استفاده ای ميکنيم؟ يا که ميشه مستقيم از خود PSP ريخت رو مموری؟
راستی در کل این توقف برای لود کلا مشکلی برای بازی ایجاد نميکنه. يعنی باعث آعصاب خوردی نميشه که؟ در کل ميتونی راحت و مثل آدم بازی کنی که؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)