تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 33 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

داره خودمونی میشه Sector-0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام . آقاي دكتر . من هر ماه دو يا 3 تا آفت سفيد بزرگ دردناك جگركش تو دهنم ميزنه كه هركدوم بين 10 تا 15 روز مهمان دهانم است. چه كار كنم ؟
    سلام دوست عزیز

آیا در نواحی دیگر هم دجار زخمهای مشابه میشوید ؟
    آیا به بیماری خاصی مبتلا هستید ؟
    آیا هم اکنون داروئی مصرف میکنید ؟
    آیا تحت اشعه درمانی تاکنون بوده اید ؟ ( در میان مردم به برق گذاشتن معروف است !)
    و...
    به هر حال ابتدا به یک فوق تخصص روماتولوژی مراجعه کنید .
    با این وجود در بعضی افراد چنین معضلی برای مدتی بوجود می آید . و تنها راه آن استفاده از داروهای موضعی یا سیستمیک تا رفع ضایعات است .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    اخیرا من به علت عفونت مکرر سینوس سی تی اسکن انجام دادم که در نتیجه تشخیص concha bullosa در توربینیت چپ داده شد.
    می خواستم بپرسم معنی این چیه و درمان آن به چه صورت هست و به چی کسی باید مراجعه کرد ؟ من در جایی خوندم که با عمل سرپایی رفع میشه آیا اینطوره و این عمل در کجا ها انجام میشه که مراجعه کنم؟
    سلام
    دوست عزیز به یک متخصص ENT ( گوش و گلو و بینی )مجرب مراجعه کنید . شما به احتمال زیاد به عمل اصلاحی نیاز دارید . ترجیحاً در مرکزی مجهز باشد .
    اگر تهران تشریف دارید به بیمارستان امیر اعلم - ابتدای خیابان سعدی - مراجعه بفرمائید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    با عرض خسته نباشید می خواستم بدونم بهترین متخصص پوست و موی شیراز کیه ؟
    همچنین می خواستم یه کم در مورد برداشتن خال از روی صورت توضیح بدین.
    با تشکر.
    سلام هم ولایتی
    جواب سووالتان سخت است !
    اما از بهترین متخصصان خوب و جوان این رشته در شیراز آقای دکتر نمازی - استادیار دانشگاه - در درمانگاه مطهری است . فکر میکنم روزهای 3و4 شنبه بعد از ظهرها هستند . طبقه 5 درمانگاه .
    مطبها را توصیه نمیکنم چون اغلب با دید تجاری به بیمار نگاه میکنند.
    ....
    برداشتن خال بر اساس مرحله ایجاد آن باید صورت بگیرد . معمولاً بوسیله جراحی یا لیزر انجام میشود .
    اما باید دقت زیادی داشت زیرا اگر خال از نوع سرطانی یا ملانوم باشد باید با حاشیه اطمینان بیشتری برداشته شود .
    موفق باشید
    Last edited by Sector-0; 31-05-2007 at 08:10.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یک پسر 20 ساله هستم و می خوام مو هام رو فر دائمی بدم می خواستم بدونم آیا این کار رو در خونه می شه انجام داد.مضرات و فواید فر مو دائمی چیه؟ چه مارکهایی خوبن؟ و با چه قیمتی می شه تهیه شون کرد؟اگه توی خونه می شه انجام داد منون می شوم مراحل کار رو برام توضیح بدید.
    سلام دوست عزیز
    بهتر بود این سووال را از یک آرایشگر ماهر می پرسیدید !
    البته چیزی به نام فر دائم وجود ندارد چرا که صاف یا مجعد یا فر بودن مو به سطح مقطع مو بستگی دارد . چیزی که کسی نمیتواند آنرا تغییر دهد !
    بنابراین اینگونه کارها فقط موقتی خواهند بود .
    اگر برای یک دوره کوتاه میخواهید ؛ ایرادی ندارد . اما استاده مکرر را توصیه نمیکنم زیرا به موهایتان آسب دائم میرساند .
    Last edited by Sector-0; 31-05-2007 at 07:25.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشيد آقاي دكتر من يك دوست دارم كه خستگي زود رس دارد دليلش چي هست بايد چي كار بكند تا خوب شود

منتظر جوابتان هستم
    دوست عزیز
    علل زیادی برای این علامت وجود دارد . از کم خونی گرفته تا سوءتغذیه و افسردگی و بیماریهای جسمی خفیف و شدید و ....
    بهترین کار مراجعه به یک متخصص داخلی است .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    آنژيوگرافي يعني چه؟ آيا عمل خطرناكي محسوب ميشود؟(براي كسي كه قند و چربي(تري گليسيريد) خون بالا و سن 58 سال و جنسيت زن)
    دكترا گفتن كه دو تا از رگهاي قلبش بسته هستن(نميدونم رگ اصلي يا فرعي)
    دكتر خوب در تهران و كرمانشاه معرفي كنين
    خيلي خيلي ممنون ميشم
    سلام
    آنژیوگرافی بطور کلی به معنی تصویر برداری از عروق است . اما عموماً برای تصویر برداری از عروق تغذیه کننده قلب بکار میرود . برای مشاهده اینکه در چه قسمتهائی و تا چه حد گرفتگی ( آترواسکلروز ) وجود دارد .
    قبلاً خود این تصویر برداری مرگ و میری حدود 5% داشت ولی امروزه با روشهای جدید و مواد حاجب سالم مقدار آن کاهش یافته .
    پزشکان جراح قلب خوب در تهران زیاد هستند . بخصوص به بیمارستان شریعتی مراجعه کنید .
    در کرمانشاه فکر میکنم آقای دکتر فریدون سبزی از جراحان خوب و بنام باشند .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام آقای دکتر
    میشه درباره مضرات سوماتروپین توضیح بدید..
    آیا این هورمون هم میشه جز HgH در نظر گرفت (Human growth hormone)?
    من خودم از مضراتش رشد شقیقه ها , رشد اضافی استخوانها (عریض شدن) و بوجود آمدن دندان های اضافی رو شنیدم .. که این آخری رو شک دارم که صحیح باشه .
    ممنون
    سلام
    بله سوماتروپین همان هورمون رشد یا GH است .
    افزایش بیش از نیاز آن در کودکی موجب ژیگانتیسم ( غول آسائی ) و پس از بلوغ موجب بیماری آکرومگالی میشود .
    علائمی که شما ذکر کرده اید از نشانه های آکرومگالی است . البته درمورد دندانها ؛ فاصله افتادن بین دندانها صحیح است .
    این هورمون به شدت بروی قند خون تاثیر میگذارد . همچنین بروی کلسیم خون .
    بطور کلی بروی سیستم متابولیک و هورمونی بدن تاثیر میگذارد .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نحوه انجام آنژیوگرافی
    آنژیوگرافی یکی از اقدامات تهاجمی قلبی به شمار می‌رود به این صورت که کاتتر یا لوله‌ای باریک از طریق سیاهرگ یا سرخرگهای پا یا دست به سمت قلب هدایت شده و مستقیماً اندازه‌گیری‌ها و تصویربرداریهای لازم را انجام می‌دهد. اگر کاتتر از سیستم سیاهرگ وارد قلب شود. قلب راست و سرخرگ ریوی مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر از مسیر سرخرگی وارد قلب شود، آئورت، قلب چپ و سرخرگ کرونروی ارزیابی می‌شوند.
    کاربرد آنژیوگرافی
    کاربرد تشخیصی
    در این روش امکان اندازه‌گیری مستقیم فشارهای داخل قلب (می‌تواند به طور مستقیم فشار خون بطنها ، دهلیزها و سرخرگهای قلبی و حتی مویرگهای ریوی را اندازه‌گیری نماید)، میزان اشباع اکسیژن و با تزریق ماده حاجب امکان مشاهده عروق کرونر قلب، حفره‌های قلبی و عروق بزرگ (می‌توان از مسیر حرکت خون در قلب یا رگهاب کرونری فیلم یا عکس تهیه کرد) فراهم می‌شود. کاربرد معمول آنژیوگرافی شامل تایید ناهنجاریهای احتمالی قلب و تعیین موقعیت آناتومیک و اهمیت فیزیولوژیک آنها می‌باشد. اغلب قبل از اقدامات درمانی مانند آنژیوپلاستی شریان (سرخرگ) کرونر، پیوند عروق کرونر یا عمل جراحی دریچه‌ها نیز به آنژیوگرافی قلبی نیاز است.
    کاربرد درمانی (آنژیوپلاستی)
    اقدام دیگری که گاه از طریق همین کاتر انجام می‌گردد آنژیوپلاستی نام دارد. آنژیوپلاستی به معنی باز کردن یا ترمیم رگ می‌باشد. در این روش رگ مسدود توسط بادکنکی متسع می‌شود و چند ثانیه در این حالت نگاه داشته می‌شود تا رگ باز شود. گاهی نیز برای محکم کاری یک لوله محکم به نام استنت (Stent) داخل رگ مسدود قرار داده می‌شود تا از انسداد مجدد آن جلوگیری به عمل آید.

در مواردی که آنژیوپلاستی با موفقیت روبرو نمی‌شود یا تعداد رگهای مسدود یا شدت انسداد آن زیاد باشد از اقدام دیگری به نام بای‌پس شریان کرونروی (یا عمل کنار گذر) استفاده می‌شود. در این عمل جراحی که معمولاً چند ساعت به طول می‌انجامد تکه‌ای از سیاهرگهای پا یا سرخرگهای داخل قفسه سینه بریده شده و به صورت کنار گذر در محل انسداد سرخرگ کرونری پیونده زده می‌شود تا جریان خون به نواحی پائین دست آن برقرار بماند و از سکته‌های قلبی یا قطع کامل جریان خون پیشگیری شود.
    عوارض آنژیوگرافی
    انجام این بررسی نیاز به یک روز بستری شدن دارد ولی انجام آن دقایقی بیش به طول نمی‌انجامد و معمولاً بیمار بدون عارضه‌ای خاص از بیمارستان مرخص می‌شود. اگر در حین عبور کاتتر بیمار دچار مشکل شود معمولاً می‌توان به سرعت داروهای لازم را به طور مستقیم به داخل قلب تزریق کرد و مشکل را رفع نمود. اگرچه آنژیوگرافی قلب معمولا روش بی‌خطری است، بصورت نادر ممکن است با عوارضی چون آسیب عروق، نارسایی کلیه (به علت ماده حاجب) سکته قلبی یا مغزی همراه باشد
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز
    از توضیحاتی که جمع آوری کرده اید سپاسگذارم .
    عالیست !
    موفق باشید.

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    بله سوماتروپین همان هورمون رشد یا GH است .
    افزایش بیش از نیاز آن در کودکی موجب ژیگانتیسم ( غول آسائی ) و پس از بلوغ موجب بیماری آکرومگالی میشود .
    علائمی که شما ذکر کرده اید از نشانه های آکرومگالی است . البته درمورد دندانها ؛ فاصله افتادن بین دندانها صحیح است .
    این هورمون به شدت بروی قند خون تاثیر میگذارد . همچنین بروی کلسیم خون .
    بطور کلی بروی سیستم متابولیک و هورمونی بدن تاثیر میگذارد .
    با سلام مجدد آقای دکتر
    سوال من بیشتر در رابطه با انسانی بودن یا مصنوعی بودن سوماتروپین (آمپول) بودش.. (که آیا از 191 آمینو اسید تشکیل شده این آمپول یا 192 یا ...)
    و می شه لطف کنید بگید که چجور تاثیری رو قند خون داره (افزایش ؟ کاهش؟) و اصولا (طبق این گفته شما ) می تون رو پانکراس تاثیر منفی داشته باشه ؟
    بازم ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سلام دكتر جون!
    خوشحالم كه مى‌بينيم اين تاپيكى كه پيشنهادش رو دادم () تونسته براى بچه‌ها مفيد باشه.

ممنون مى‌شم اگه در مورد سياهى و گودافتادگى دور چشم به طور كلى يه توضيحاتى بدى.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •