ویندوز من vista هست چه طوری این کارهات را بکنم
البته در xp مشکلی نداشتم چون اون کارهارا هنگام نصب ویندوز اون تیک ها را می زدم ولی الان در ویستا نمی دونم چه کار باید بکنم
لطفا راهنمایی کنید
ویندوز من vista هست چه طوری این کارهات را بکنم
البته در xp مشکلی نداشتم چون اون کارهارا هنگام نصب ویندوز اون تیک ها را می زدم ولی الان در ویستا نمی دونم چه کار باید بکنم
لطفا راهنمایی کنید
زیر نویس های فارسی عجیب نشون می دهد البته در ویستا
ایکس پی اون مشکل را ندارم
یعنی اون تنظیمات را در xp انجام دادم و زیرنویس ها درست نشون می دهد ولی در ویستا نمی توانم اون تنظیمات را پیدا کنم و یا اصلا اون تنظیمات نیست
با سلام.
برای زیرنویس کردن برنامه ای که زنده اجرا میشه می تونید کمک کنید.
من این کار رو قبلا با یولید کردم اما شنیدم کارت هایی هست که این کار رو فنی تر و قوی تر انجام میدن.
آیا نام اونا رو میدونید.
![]()
آقا من یه سوال دارم احتمالا می دونین که avisub22 چیه (حالا نمی دونم شاید الان قدیمی شده باشه )
ولی من باهاش مشکل دارم وقتی دانلودش می کنم بی هیچ مشکلی اجرا می هش ولی اگه ببندمش دفعه بعد که بخوام بازش کنم
نمیاد ......فقط موس علامت ساعت شنی می شه بعد هم معمولی میشه
منم مجبور می شم 2باره دانلودش کنم و قصه از اول ........خلاصه هر وقت یه فیلم می گیرم یه بارم باید اینو دانلود کنم ..... با این دیالآآپ هم پدر صاب بچه درمیاد
از اين برنامه براي چه کاري استفاده ميکنيد؟
من اين تاپيك رو از اولش نخوندم فقط پستهاي اول رو خوندوم كه در مورد زير نويس با فرمت srt بود
يكي از دوستان لطف كنه به من بگه چطوري ميتونم زير نويس با فرمت sub/idx رو ميتونم به فيلم avi بچسبونم كه بعد از تبديل بتونم توي دستگاه vcd فيلم رو با زيرنويس ببينم
ممنون
سلام.
برای هارد ساب کردن این تاپیک هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان زیرنویسهای srt رو بعد از همنام کردن با فیلم میشه با ویندوز مدیا پلیر اجرا کرد؟! من یه زیرنویس دارم که با هیچ پلیری اجرا نمیشه غیر از kmplayer ....![]()
در ضمن زمان فیلم 1:41 دقیقست اما زمان این زیرنویس 1:37 ! زیرنویس کامله ولی 4 دقیقه کوتاهتر از فیلم!
میشه به کمک تنظیمات kmplayer زمان آغاز و پایان زیرنویس رو تغییر داد یا فاصله بین زیرنویسها رو زیاد کرد طوریکه با فیلم هماهنگ بشه؟![]()
ممنون....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)