تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 131 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

انجمن شاعران مرده:

یادم هست که این کتابو معرفی کردم ولی خواستم که نکته ای که در ذهنم هست را درباره اش بگویم که شاید حالا بد نباشه:
    در مورد این کتاب علیرغم با فکر و احساس بودن نویسنده آن باید گفت که "به همین سادگی ها هم نیست"! آدم باید خودش در مدارس شبانه روزی بوده باشد تا بفهمد که جو آن چطوریست.
    اولا که همه بچه های این مدارس علیرغم خشک و بی روح بودن نظام آموزشی آن، سر به زیر و مظلوم نیستند. تقریبا خیلی از آنها به همان اندازه کارکنان مدرسه شان رذل و نفهم هستند!
    در این داستان طوری نشان داده شده که بهترین بچه ها در اینجا گیر افتاده اند که به خاطر نفهمی اولیای مدرسه استعداد و زندگیشان به نابودی کشیده میشود و بلافاصله همه یا اونهایی که با هم هستند تحت تاثیر معلم جدیدشان قرار گرفته و حتی در اولین نشستشان در یک غار، با خواندن چند شعر متحول شده، زندگی کردن به نوعی دیگر را تجربه میکنند!
    نه اینطور نیست! این فقط ساده کردن قضیه هست.
    در مدارس شبانه روزی یه گونه پسرهایی هستند که میشه گفت آدمهای نا باب و نا مناسبی هستند که تنها به خاطر درس خوان بودن توانسته اند از باقی افراد همسنخ خود در کوچه و خیابانها ارتقاء پیدا کرده و عزیز دردانه معلم و خانواده بار آیند.
    گروهی دیگر هم نفهم هایی هستند که فقط دلشان به نمره و کلاس خوش است و اگر اینها را ازشان بگیری، زندگی شان را گرفته ای!

تنها معدودی به اندازه فوق العاده کم هستند که استعداد و روح حساسشان پژمرده میشود که آنهم انقدر کم هستند که قابل چشم پوشی اند!! یعنی به چشم دیگران نمی آیند.
    اما در این داستان در آخر همه روی میز می ایستند تا از معلمشان به گونه ای معترضانه تجلیل کنند...
    اوه،این صحنه فقط به درد فیلم و سینما میخورد تا قشر روشنفکر را ارضا کند!. متاسفانه علیرغم زیبا بودن آن باید گفت:
    دروغ است. دروغی دلنشین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم كتابهاي ژوزف بالسامو و غرش طوفان رو توي دوم راهنمايي خوندم... يادمه از مدرسه كه ميومدم تا وقتي پدر و مادرم از سر كار برگردن يواشكي اين كتاب ها رو ميخوندم
    اما اون سالها كتاب سه تفنگدار رو هم خوندم كه عاشقش بودم.
    بله دزيره خيلي جالبتر از سينوهه است.
    موافقم، .... پرنده خارزار رو هم خيلي دوست داشتم اما عشق و يك دروغ رو نخوندم.... ايزولدا اسم كتابه يا نويسنده؟
    از جين وبستر فقط بابالنگ دراز و ادامه اش رو خوندم... دشمن عزیز
    چراغها رو من خاموش ميكنم رو خيلي دوست داشتم اما بيشتر از اون عاشق سووشون هستم.

.
    ایزولدا تا جایی که یادمه اسم کتاب بود...من خیلی وقت پیش خوندمش.... ولی جزء کتابهایی هست که فراموش نمی کنم....ماجرای شخصی هست که از مغز میمون یه ماده جادویی می سازه و در زمان سفر می کنه و ....

عشق و یک دروغ...جزء رمانهای خیلی جالب....ماجرای دختر زیبا و فقیری(که تو خیالاتش اصلا خودشو اینطوری نمی دید) که ناگهان پدر پولدارش که سالها پیش اون و مادرشو ترک کرده بود برمی گرده و زندگی دختره دستخوش تغییرات جالبی میشه....خیلی رمان پر کششی هست...اینم جزو چاپهای قدیم هست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

از گرگ بیابان هرمان هسه چی میشه گفت جز اینکه خودتون باید بخونینش؟! کتابی که به تعداد آدمایی که خوندنش برداشتهای مختلف ازش میشه کرد. البته به درد هر کسی نمیخوره! یعنی باید مشکل هاری هالر (شخصیت اصلی داستان) رو درک کرده باشی. والا حتی نمیتونی کتاب رو تموم کنی!
    هرمان هسه یکی از معدود نویسندگانی هست که همه کتاباش خوندنیه! (حداقل برای من). همه رمانهاش یه جورایی شرح حال خودش در ادوار مختلف زندگیش هست. و در اونها با صداقت و بیان شیوا به نحوی باورنکردنی مسائلی که فکر میکردی نمیشه توضیح داد رو مطرح میکنه.و.... خیلی چیزای دیگه دربارش میشه گفت که نمیشه!!!

البته اینا همش حرفای خودم هست و نقد حرفه ای نیست!

پروفشنال Like Honey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

کسی چیزی راجع به رمان پنجره و رمان گندم می دونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پنجره رو من حدود 12 سال پیش خوندم...اون موقع بنظرم فوق العاده اومد...خیلی جذاب و پر کشش بود...بنظرم بسته به سنی داره که آدم می خوندش...ولی به هر حال ارزش 1 بار خوندن رو حتما داره...

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کسی چیزی راجع به رمان پنجره و رمان گندم می دونه؟

این دو تا پست راجع به کتاب گندم بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

پروفشنال Like Honey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

پنجره رو من حدود 12 سال پیش خوندم...اون موقع بنظرم فوق العاده اومد...خیلی جذاب و پر کشش بود...بنظرم بسته به سنی داره که آدم می خوندش...ولی به هر حال ارزش 1 بار خوندن رو حتما داره...

مرسی از اطلا عات وسیعی که دادی
    من شنیدم داستانش عشق و عاشقی و مثل بقیشون تکراریه

این دو تا پست راجع به کتاب گندم بوده

کد:
    کد:

مرسی جالب بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eat_me_drink_me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بهترين كتابي كه تا حالا خوندم بوف كور =
    همه مي دونند كه در دنيا نمونه اش پيدا نمي شه ! بي خود استاد رو به ادگار آلن پو و ويرجينيا وولف نچسبونيد ! استاد هدايت يه دونه بود بوف كور هم يه دونه شد ! و اين داستان فوق العاده شروع مي شود =
    متن آغازين داستان =
    در زندگی زخمهايی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته در انزوا می خورد و میتراشد...
    In life there are certain sores that, like a canker, gnaw at the soul in solitude and diminish it...

هنري ميلر نویسندهٔ بزرگ امریکایی معاصر، دربارهٔ آن گفته‌است: «این بهترین کتابی‌است که تاکنون خوانده‌ام».
    رنه لانو نیز گفته‌است: «در این کتاب اهمیت هنر به معنی بسیار آبرومند کلمه در نظر من بسیار صریح جلوه می‌کند».

داره خودمونی میشه mahshid_music's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    here

پيش فرض

تایید می شه ناجور.
    تفسیرش هم حتما بخونید تا بفهمید چه شاهکاریه.
    بعدش می فهمید که چقدر کم از مفهومش سر در آوردید.مفهوم کلی ش نه ریزه کاری هاشو می گم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eat_me_drink_me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من تقريبا هر نقدي از بوف كور به دستم اومده خوندم از كاتوزيان و شميسا و ... كه بهترينش براي همون داستان يك روح بود كه بر اساس عقيد روانشناسي يونگ بررسي كرده بود ولي من فكر مي كنم اين داستان چند بعديه ! يعني نمي شه دقيقا گفت كه منظور استاد همين بوده و بس ! هر كسي يك جور برداشت مي كنه . من اولين بار كه خوندم خيلي حال كردم هرچند كه دقيقا نفهميدم چي به چيه ! براي بارهاي پنجم و ششم يه چيزهايي دستگيرم شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •