تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 130 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حميد جان:
    چرا هر كاري مي كنم orbitpass رو نمي تونم تو گوشيم upload كنم وusb flash جديد رو هم نصب كردم ولي باز گوشيم روشن ميشه
    در ضمن من بقيه flasssssh menuهها رو تو گوشيم up كردم
    ortbitpassتم مخصوص نداره
    من که آپلود کردم....شما هم که آپلود کردی منوهای دیگه رو ...پس بازم کارت تو usb flash گیره...باید اونو ردیف کنی...

سلام ، دادا این بازم که روشن میشه ... .

.

1. اون مرحله داس رو درست انجام دادی؟
    2. تو فلدر system 32 و فولدر driver ...اسم ggsemc رو جستجو کن و هر چی پیدا کرد رو پاک کن
    3. اون مرحله داس رو با حروف کوچیک تایپ کن ...
    اگه میتونی یه عکس از device manager خودت بگیر بذار اینجا مخصوصا قسمت usb ..پورت هاش معلوم باشه...

راه دیگه ای نیس که روشن نشه گفتید با فون ایکس میشه فلش کرد بدون اینکه سریالش برگرده به سرایل اصلیش ؟! میشه لینک آموزشش رو بگذارید ؟!

برای گوشیهای چنج شده جز این راه هک کردن لودر چه راه کم خطر دیگه ای وجود داره !؟ برای تغییر درایور صدا و آپلود منو فلش ؟!
    من که این حرفو زدم...الکی حرف تو دهم من نزار ...سریالش برمیگرده به اصلی!

آقا حمید میشه یه لینک دیگه برای اون برنامه بالا بدی؟
    آخه با این اینترنت نفتی ما نمیشه دانلود کرد.3-4بار تا 60%-70% دانلود کردم ولی استپ خورد و دوباره از 0% شروع شد.میشه تو یه هاستی که resume داره آپش کنی تا بشه کم کم دانلودش کرد؟آخه 10مگ اونم یه دفعه ای با این سرعت آتیش گرفته یه کم اذیت میکنه!!!
    والا الن چند روزه تلفنم قطع شده...الانم با gprs موبایل اومدم...منم مثل خودت dial up ام......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اقا از اموزشی که دادید ممنونم ولی یک سوال دیگه
    چه طوری میشه حافظه اس ام اس رو زیاد کرد(w810)

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از بچه های این تاپیک کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟
    از وقتی که درایور صدای گوشیمو عوض کردم هر وقت که صداشو تا آخر زیاد میکنم(اکولایزر هم تا آخر بالاست) بعد از 4 الی 5 دقیقه قسمت پشت گوشی یعنی همون قسمتی که بلندگو قرار داره شوع به داغ شدن میکنه و جدیدا هم وقتی که داغ کرد اگه صدا رو کم نکنم بعد از 4 الی 5 دقیقه صدا شروع به جیرجیر کردن میکنه و باید یکی دو شماره صدارو کم کنم تا خش آهنگ رد شه!
    (اول درایور ورژن 1 رو ریختم و این مشکلو نداشتم ولی از وقتی 1.2 رو ریختم اینطوری میشه)
    در ضمن این صدا یه جورایی غیر طبیعیه چون ورژن 1 یه کم تو صدای بالا خش مینداخت ولی این ورژن خشی که میندازه فرق داره.یه جورایی احساس میکنم بلندگوی گوشیم چیزیش شده مثلا یه گوشش پاره شده!!!
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟عادیه یا فقط ماله من اینطوریه؟
    مال بقیه دوستان هم داغ میکنه؟
    خوب اکولایزر تا آخر نبر بالا....ابن درایور ها خودشون صداشون تا آخره! معلومه با ایک اکولایزر اسپیکر جواب نیده...من که این مشکلو نداشتم...اکولایزر رو تا قسمت زرد بیشتر نبر بالا!

آقا یکی یه راهی بگه که وقتی گوشی فلش شد و آکوستیک جدید روش نصب شد رجیسترش نپره
    واسه ی ما گوشی چنجی ها هم یه روش بگین دیگه
    حمید جان جون هر کی دوست داری آموزش رو قدم به قدم بذار (با لینک دانلود)
    این عزیزان 90 درصد سریال چنج شده هستند...صفحه اول تاپیک رو یه نگاه بنداز...آموزش اونجاست

چرا نمیشه دوست عزیز اینه : ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.2 .

ok .
    این همون آکوستیکه که من صفحه اول گذاشتم....آکوستیک smellulater final رو هم تست کردم...ولی تو بلندی به پای این نمیرسه...هم بلندتر و با کیفیت تر ...مخصوصا پخش از اسپیکرش....

حمید جان نمیخوام تو کارت سنگ بندازم شما استاد مایی و ما مدیون شما ولی من ویندوز جدید نصب کردم ولی بازم با سیستم من روشن میشه.......

اره سرورم چرا نمیشه....

این سیستم برادرم :

cpu 2.4 atthlon xp
    ram 256
    vga 128m radeon 9200se abit
    m.b abit nf7
    windows xp servise pack 1

PhoneXS_2.10_Alpha6

که با این مشخصات گوشی من هک شد و اصلا به هیچ وجه با این سیستم گوشیم روشن نشد فقط سر باطری هنگ کرد
    ولی با سیستم من گوشیم بهد از یه ربع روشن میشه !!

cpu 2.6 athlon sempron
    ram 512 = 2*256
    vga 128m radeon 9200se abit
    m.b abit nf7-s
    h.d.d 200 sata maxtor
    windows xp servise pack 2
    PhoneXS_2.10_Alpha6
    ----------------
    فکر میکنید به خاطر چی گوشیم روشن میشه ؟ یعنی ویندوز یا مقدار رم یا اینکه مادربردم فقط یه مدل بالاتره گوشیم روشن میشه ؟

فکر میکنم usb flash diver رو درست نصب نکردی...آدرس پوشه ای(فولدر کلی) رو بده که توش یه فایل با پسوند info و یه فولدر یه اسم x86 هست(تو اون یه فایل سیستمی هست)...ویندوز منم مثل شما xp service pack 2 هست ...فکر میکنی این مشکل به خاطره یه مدل بالاتر بودن cup یا ram هست.؟ اگه ممکنه یه عکس از device manager خودت اون قسمت usb که پورت هاش معلومه بگیر بزار اینجا....اگه تونستی با برنامه ++xs ورژن 1.2 هم امتحان کن....من با اون تست کردم....

تنها نفری که موفق شده....
    آقا ای ول گوشی من قبل از این ترفند شما روشن می شد . ولی با ترفند جدیدت هک شد اونم در عرضه دقیقا 1

ساعت و 20 دقیقه . .

صداش اقراق نکنم 2.5 برابر شده

ضمنا با برنامه XS++ هک شدش.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا از اموزشی که دادید ممنونم ولی یک سوال دیگه
    چه طوری میشه حافظه اس ام اس رو زیاد کرد(w810)

هنوز کشف نشده....راههای موجود جواب نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

2 ...

سلام ...

حمید خان هیچ بعید نیست که به سخت افزار سیستم و سرعت ترنسفر پورت یو اس بی و یا سیستم عامل ربط داشته باشه ممکنه این ضعف و باگ ویندوز ایکس باشه ، البته همه ی اینها یه فرض کاش میشد از ساختار این برنامه فون ایکس و روشی که برای هک لودر داره مطلع بشیم ؟!

.

من که هر روشی رو امتحان کردم نشد که نشد ، تنها یک بار با فون ایکس آلفا 3 تو کامپیوتر سایت دانشگاهمون این جوری روشن نمیشد که اون هم وقت نداشتم بشینم پاش چند ساعت مجبور شدم قطعش کنم ...

.

اینم تصاویر ...

...

.

خب تا اینجا اصولا باید درایور قبلی کاملا حذف شده باشه دیگه ؟!

.

بعدش درایور جدید رو نصب کردم اما زود تر از همیشه روشن میشه الان دیگه بی خیالش شدم تا بعدا روش بهتری پیدا بشه ، مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

hamid khan bebakhshid fing type mikonam
    man orbitpass ro up kardaam teme orbit ham rikhtam
    mishe begi chetory bala miad

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

یه سوال من تا حالا فکر میکردم xs++ همون xs معمولی هست !!!!!!!!!!!!

حالا بگید که این دو تا چه فرقی با هم دارن ؟

من تا حالا هر چی امتحان میکردم با xs بود !!!!!!!!!!!

ممکنه با xs++ دیگه روشن نشه و هک بشه گوشی بدونه اینکه سریال بپره ؟
    --------------------------------------------------

Last edited by POWER_CASE; 14-04-2007 at 12:16.

پروفشنال iman_n21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا من با فار نمیتونم به w810 کانکت بشم
    اون پلاگین 3.75 رو هم هر بار دان میکنم ارور میده و تا 500 بیشتر دتن نمیشه
    باید چی کار کنم که فار (1.7) به W810 کانکت بشه ؟
    xs دارم، w810 رو هم میشناسه ولی وقتی میخوام چیزی بریزم روش fail میزنه

در کل میخوام 3 کار رو 810 (CDI 49-red) انجام بدم
    1- تغیر منوی گوشی
    2-تغیر فونت
    3-حذف ir-tci

میشه راهنمایی کنید که چه جور کانکت بشم
    از دیروز تا حالا هر بوده خوندم
    دارم قاطی میکنم دیگه !!

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

از بچه های این تاپیک کسی هست که مشکل منو داشته باشه؟
    از وقتی که درایور صدای گوشیمو عوض کردم هر وقت که صداشو تا آخر زیاد میکنم(اکولایزر هم تا آخر بالاست) بعد از 4 الی 5 دقیقه قسمت پشت گوشی یعنی همون قسمتی که بلندگو قرار داره شوع به داغ شدن میکنه و جدیدا هم وقتی که داغ کرد اگه صدا رو کم نکنم بعد از 4 الی 5 دقیقه صدا شروع به جیرجیر کردن میکنه و باید یکی دو شماره صدارو کم کنم تا خش آهنگ رد شه!
    (اول درایور ورژن 1 رو ریختم و این مشکلو نداشتم ولی از وقتی 1.2 رو ریختم اینطوری میشه)
    در ضمن این صدا یه جورایی غیر طبیعیه چون ورژن 1 یه کم تو صدای بالا خش مینداخت ولی این ورژن خشی که میندازه فرق داره.یه جورایی احساس میکنم بلندگوی گوشیم چیزیش شده مثلا یه گوشش پاره شده!!!
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟عادیه یا فقط ماله من اینطوریه؟
    مال بقیه دوستان هم داغ میکنه؟
    منم فکر می کنم درایو قبلی بهتر بود . این درایو درست خش رو از بین برده ولی اسپیکر این گوشی نمی کشه . به نظر من درایو قبلی خیلی بهتر بود ...

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا حمید من آخرین باری که گوشیمو حک کردم . آگوستیک جدیدو با اسکین Club Polse ریختم و چند تا عکس و موزیک و تمی که با گوشی Delet نمی شه رو هم Delete کردم . الان نمی دونم چرا گوشیم حالی به حالی شده یک بار عکسا رو سیو نمیکنه یک بار اسکین جدید بالا نمیاد ( همون نارنجیه بالا میاد ) نمی دونم یک بار موزیک رو Next می کنم صدای وز وز میاد و مشکلای دیگه ... دوستم میگه گوشیت زمین خورده ولی بعد از حک این اتفاق برام افتاد . حالا چی کار کنم ؟؟؟؟ گوشیم داره از دست میره !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •