سلام دوستان
ببخشید ویولن تو چه رنج قیمتی هستش
اگه میشه بگین بهترین ویولن چه قیمتیه؟
ساز خوبیه؟
یاد کیری اش آسونه
لطفا سریع بگین
دستتون درد نکنه
سلام دوستان
ببخشید ویولن تو چه رنج قیمتی هستش
اگه میشه بگین بهترین ویولن چه قیمتیه؟
ساز خوبیه؟
یاد کیری اش آسونه
لطفا سریع بگین
دستتون درد نکنه
yasser1680 و rozy_1500 عزیز، سلام. درسته که به درخواست های شما پاسخی داده نشده، اما خواهش می کنم از ارسال پست هایی به این صورت خودداری کنید. ممنونم...
با سلام.
آقا من یه سنتور برا شروع کار میخوام به نظر شما چه قیمتی و با چه مدلی بگیرم؟؟؟؟؟؟![]()
خداییش تو هم جای من بودی همیت کار رو میکردی
به خدا هر جای این فروم میرم همین بد بختی رو دارم
مدیر جون تو یه کمکی بکن
این همه استاد موسیقی اینجا جمع هستند و باعث خشحالی است ، ولی کسی در مورد ارگهای آموزشی و ویلون کمک نمیکنه؟
سلام !
ویلون برای شروع کار چی بگیرم ؟
قیمتش چه جوری هست؟
ويلن
متفرقه(چيني)60_130
متفرفه(ياراني)90-320
مارك هاي شركتي(yanaha.....&اينگليسي-آلماني)150-1.200
ايراني و اروپايي دست از 1مليون تا6 مليون
مدل هاي انتيك از 3 مليون تا 12 مليون
سازي بسيار قوي كه در اكثر سبها كاربرد داره . ميسه با اون همه رو رقصوند يا به گريه انداخت
براي پايان دورۀ مبتدي به 2تا4 سال زمان نيازه پس يادگيريش ساده نيست
بري شروع با همون چيني 80-90 تومني ميشه شروع كرد.
از برندهاي معروف ميتوان به استادي واريوس(estadi)&كاليبر اشاره كرد
دوست عزیز فکر میکنم Yamaha 2000و یاYamaha A3برای شما نسبت به قیمتی که میگین بد نباشه.
ریتم سازی هم میشه باهاشون انجام داد اگر آموزش دیده باشید. و دیسکست هم میخوره بهشون.
مهمترین قابلیت این کیبورد داشتن وکاله ( ورودی میکروفن ) .تنظیمات ایجاد کر , بالا و پایین آوردن تن صدا , کارائوکه کردن داره قابلیت ساخت صدا داره که میتوانید با هاش صدای دلخواه خودتونو بسازین.
مرسی Negar که وقت گزاشتی جواب دادی.فقط یه چیز دیگه چند تا عکس و قیمت روز از این دو مدل میخواستم.تشکر.راستی من بیشتر میخوام آهنگ رپ کار کنم...خوبه؟دوست عزیز فکر میکنم Yamaha 2000و یاYamaha A3برای شما نسبت به قیمتی که میگین بد نباشه.
ریتم سازی هم میشه باهاشون انجام داد اگر آموزش دیده باشید. و دیسکست هم میخوره بهشون.
مهمترین قابلیت این کیبورد داشتن وکاله ( ورودی میکروفن ) .تنظیمات ایجاد کر , بالا و پایین آوردن تن صدا , کارائوکه کردن داره قابلیت ساخت صدا داره که میتوانید با هاش صدای دلخواه خودتونو بسازین.
راستی یه میکروفن که بهاش تو کامپیوتر صدا ضبط کنم در حد قیمت پایین چی خوبه؟میکروفونی که موقع ضبط صدا صدا از آهنگ عقب نمونه و صدام رو همون لحظه که میخونم ضبط کنه.بعضی میکروفن ها صدا رو چند میلی ثانیه ای از آهنگ عقب ظبط میکنند که با آهنگ جور در نمیاد.
دوست عزیز سلام
من یه سوال برام پیش اومده
میشه لطف کنی کن رو راهنمایی کنی
میخوام بدونم اگه توی آهنگ رپ آهنگ عقب تر از صدا قرار بگیره با صدا عقب تر از آهنگ ، کار به هم میریزه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)