تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 150 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1492

نام تاپيک: .::. گروه ساخت بازی GTA Tehran .::.

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام . راستش من فتوشاپ اصلا بلد نیستم و فقط میتونم به فایل های بازی ور برم . اینم یه نمونه کار

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    خوبین ؟؟
    بابا بیاین تو همون سایتی که ساختید
    این جا همه چی درهم و برهم بید .
    اونهجا مدیر فروم مخصوص هر کاری درست کنه تا هرکس کار خودشو بدونه
    اینجا دیگه مدیر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
    ایشون رفتن

داره خودمونی میشه mirmohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فکر نکنید این کار دانلود نکردن از روی اصبی بودن بود
    نمیشه من زحمت بکشم شما یا بهتر بگم برای گروه شما و به نام گروه شما ثبت بشه
    من الان رو ادیت جدیدش هستم برای پیکان که خودتون انشا الله می بینید که ببینید واقعا من یک ادیتور ساده هستم یا نه
    تازه موضوع قبلی رو هم من فقط برای پیشرفت ادیتوران ایرانی کردم اما خودتون پشته پا زدید نتیجشم هر رو گروه هم ما هم ما مشاهده می کنیم

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باشـــــــــــــــه میریم توی سایت میرمحمد !

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    راستش به نظر من بهتره كه ما GTA Tehran رو كنار بذاريم و روي يك چيز جديد كار كنيم كه مرحله هم داشته باشه.چون كار خيلي سختيه كه خود تهران رو به بازي بياريم(غيرممكنه).ما مي تونيم همين جي تي اي SA رو بذاريم جاش باقي بمونه و چيزهاي ديگشو(ماشينها،كاراكتر ها و...)رو تغيير بديم.من يك مود دارم كه يه داستان جديد وارد بازي مي كنه و 30 تا هم مرحله ي جديد داره.اين مود الان حاضره.اين هم از داستان بازي:
    داستان بازي در سال 1993 اتفاق مي افتد.سي جي بعد از يك مهماني در ويلاي مدداگ به خانه مي رود و آنجا به خواب مي رود.بعد از اينكه بيدار مي شود متوجه آتشسوزي در خانه مي شود.بعد از اين اتفاق سي جي برادرش sweet را مي بيند و با او درباره ي اينكه اين آتشسوزي اتفاقي نبودي صحبت مي كندو...
    به نظر من كه بهتره رو اين كار كنيم.صداها رو تو بازي بذاريم(چون اصلا صدا نداره و فقط زيرنويسه)ماشينها رو تغيير بديم نام كاراكترها رو تغيير بديم و...
    لطفا نظرتون رو بگيد.

Oracle_Eldorado جان منم که کردم آخ آخ دنیا رو ببین چقدر کوچیکه آیدت رو بده یه خورده با هم آشنا شیم
    فکر نمیکنم کار سختی باشه ان مود راستش زیاد جالب نیت من دارمش ما فقط ساختمون ساز لازم داریم که حالا همه موافقت کردن بریم پش میر محمد اونجا درخواست میدیم
    مرحله ساز هم پیدا شد
    ماشن ساز هم که داریم
    منم که دارم رو صدا کار میکنم و ماشین های توپ دانلود میکنم همه ماشین ها رو GGMM کردم که با یه کلیک نصب میشه تازه چند تا زمین مسابقه هم درست کردم فردا عکس میگیرم میزارم
    هر کی کار خودشو تموم میکنه و میفرسته برای آقا محمد و پچ نهایی ساخته میشه و برای تست روی پنج شیش تا سیستم امتحان میشه و تموم

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Oracle_Eldorado جان منم که کردم آخ آخ دنیا رو ببین چقدر کوچیکه آیدت رو بده یه خورده با هم آشنا شیم
    فکر نمیکنم کار سختی باشه ان مود راستش زیاد جالب نیت من دارمش ما فقط ساختمون ساز لازم داریم که حالا همه موافقت کردن بریم پش میر محمد اونجا درخواست میدیم
    مرحله ساز هم پیدا شد
    ماشن ساز هم که داریم
    منم که دارم رو صدا کار میکنم و ماشین های توپ دانلود میکنم همه ماشین ها رو GGMM کردم که با یه کلیک نصب میشه تازه چند تا زمین مسابقه هم درست کردم فردا عکس میگیرم میزارم
    هر کی کار خودشو تموم میکنه و میفرسته برای آقا محمد و پچ نهایی ساخته میشه و برای تست روی پنج شیش تا سیستم امتحان میشه و تموم
    مرحله ساز كيه؟؟
    با كدوم برنامه صدا ها رو import va export مي كني؟؟
    كسي رو مي شناسي كه بتونه محل راه رفتن آدما و حركت ماشينها رو درست كنه؟چون ما كل نقشه رو عوض مي كنيم و بايد محل حركت ماشينها و مردم دوباره مشخص بشه.محل فايل:data/paths

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرحله ساز كيه؟؟
    با كدوم برنامه صدا ها رو import va export مي كني؟؟
    كسي رو مي شناسي كه بتونه محل راه رفتن آدما و حركت ماشينها رو درست كنه؟چون ما كل نقشه رو عوض مي كنيم و بايد محل حركت ماشينها و مردم دوباره مشخص بشه.محل فايل:data/paths
    مرحل ساز یکی از دوستان میر محمد است
    با برنامه ی GFX نمی دونم چی چی
    فکر کنم همون مرحله ساز از این چیزها سرش بشه من میپرسم
    البته اگه بلدم نباشه راه حلش خیلی سادس فقط یه نفر رو میخوام بره توی یکی از فروم های حارجی بپرسه خیلی سریع جواب میدن هر چیزی بپرسی جواب میدن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اینم یه سری پشنهادات که دوستان در مورد بازی دادن
    کار بسیار جالبی هست

خود من هم یه تیم داشتم و روی Gta کار میکردیم البته قبل از اینکه زیاد بخواهیم وقتمون رو تلف کنیم متوجه شدیم که این کار مخاتب های زیادی نخواهد داشت

انصافا کار مود سازی برای بازی شلوغی مثل gta sa کار هر کس نیست و اگه بتونین کارتون رو به مرحله فروش و عرضه به بازار برسونین کار خیلی بزرگی انجام دادین

بابا اينا همشون دروغ ميگن اصلا كار اينها نيست اينها ميرن كارهاي گروه هاي ديگر ور ميدزدند به اسم خودشون ميزارن.
    خودتون تو google سرچ کنید میبینید چند تا گروه هست؟!؟!؟!؟؟!

بازي GTA كارش هدف قرار دادن استيل لايف هست و اين براي جامعه بشري مضر ره .

اگر بتونيد فعاليت ها و اهداف رو هم تغيي بدين اونوقت يك بازي خوب رو شاهد خواهيم بود . در غير اين صورت بايد به غيرتمون بر بخوره كه در يك كشور متمدن و مردماني آرام يكي عين وحشيا بيوفته به جون مردم و كار هاي خلاف انجام بده . اين بازي ها شايد در وحله اول جذاب باشن اما در نهايت به ضرر ما خواهند بود .

اگر قراره شبيه تهران باشه مردمش هم بايد باشن . وگرنه مطمئن باش استقبال نميشه . اصلا به استقبال نميرسه چون مجوز نميدن بهت . و اين يعني شكست . پس كاملا مواظب باش .

اگر بتوني روند بازي رو به سمت پليس ببري و شخصيت در قالب يك پليس باشه مطمئن باش از سوي ناجا هم حمايت ميشي .حتي ميتوني در برخي ماموريت ها اون رو به عنوان پليس مخفي هم در نظر بگيري كه در باند خلافكار ها نفوظ كرده . فقط كاري كن كه در صورت ابراز خشونت به افراد عادي امتياز كم بشه يا از يه حد بيشتر گيم آور بشه . اينجوري بهترين استقبال و حمايت ناجا رو هم خواهي داشت .

خسته نباشيد .
    ولي من از Gta خوشم نمي ياد سر همينم , به نظرم هر بلايي سر اين بازي بياد , هموني كه قبلا" بوده هست :

میگم . شما که پلیساتون محجبه هستن . خودش خیلیه آدمهای دیگه هم به تهران بخورن خدا رو چه دیدی شاید . با ای کار از جای حمایت هم شدین. که به درد آیندتون بخره . و اینکه پوسترش رو با همون حالت اصلی باشه بهتره تا اونطوری . به چیزای جزئی هم دقت کنید تو رو خدا که فردا کسی سوتی نگیره . میدونم که خودت اوستای اوا ریزه کاریا اهمیتش بیشتر از اصله . در مو رد پلاک هم فکنم این فقط تو تبلیغ اینطوری باشه. همین عکس پیکان رو هم که گفته یه توجه کنین که چقدر ساده مشخص شد مال کجا بوده

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خيلي جالب بودن

داره خودمونی میشه mirmohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا این گروهی که الان تو سایت جدید درست کردیم می خواهد سی دی شو وارد بازار کنه اون هم پخشش با 3 یا 4 شرکت که گفتند فقط فارسی کردن 1 میلیون میخرند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •