نه 10 سال هم تمدید بشه
فقط به دانش آموز گواهینامه میدن
به پشت کنکوری نمیدن
یکی از درس هات رو بزار
از تاریخ تولدت که گذشت
برو گواهی اشتغال به تحصیل بگیر
بعد برو درست رو پاس کن![]()
نه 10 سال هم تمدید بشه
فقط به دانش آموز گواهینامه میدن
به پشت کنکوری نمیدن
یکی از درس هات رو بزار
از تاریخ تولدت که گذشت
برو گواهی اشتغال به تحصیل بگیر
بعد برو درست رو پاس کن![]()
طرح خوبیه
ولی دوستانی که پشت کنکور هستن و قبول نشدن میتونن یه دانشگاه مثلا پیام نور یا غیرانتفاعی (حالا هر رشته ای ) برن و ترم 2 رو مرخصی بگیرن
اینجوری واحد های ترم 1 هم وایه سال بعد تطبیق داده میشه
سلام...
1.من متولد نیمه اول 69 هستم تا کی میتونم پشت کنکور بمونم؟
2.پدر من بالای 60 سالش هست و برادرم هم خارج از کشوره و سربازی هم نرفته و داره تحصیل میکنه من معاف میشم؟
طبق قانون جدید مجلس که البته هنوز به تصویب شورای امنیت ملی نرسیده میتونی 1 سال دیگه بمونی1.من متولد نیمه اول 69 هستم تا کی میتونم پشت کنکور بمونم؟
2.پدر من بالای 60 سالش هست و برادرم هم خارج از کشوره و سربازی هم نرفته و داره تحصیل میکنه من معاف میشم؟
البته الان فقط مجلس تصویب کرده و ابلاغ نشده
2-معافیت کفالت فقط در صورتیه که برادر نداشته باشی
فکر نمیکنم معاف بشی
اون ها یک کاغذ بازی بیشتر نیست
مهم مجلس هست
تا حالا چند تا طرح برگشت خورده؟
تائید میشه و به اموزش و پرورش و نظام وظیفه فرستاده میشه
برای سال تحصیلی جدید اجرا میشه
اگر کسی بخواد 89 واقعا یک رتبه اساسی بگیره و خودش راحت کنه
نمی صرفه تو پیام نور الاف کنه خودش رو
پس اگه این قانون جدید تصویب شد دیگه نیازی نیست من دفترچه پست کنم درسته؟ (نیمه دوم 69)
دیروز با 160 رای موافق تصویب شد.
فکر کنم این سواله من جا موند:
اگه کسی متولد شهریور 71باشه تا کی می تونه از کشور خارج بشه؟(با تصویب جدید قانون و یا قبل اون)
سلام
اینجور که من شما میگید طبق فرمول من A=16.6 دارم (186 سانت و 62 کیلو ) و طبق ماده 30 بند 8 اگر من 5 کیلوگرم وزن کم کنم می تونم به سادگی معافی بگیرم درسته ؟
من الان دانشجو هستم و 1 سال دیگه درسم تموم میشه ارزش داره من دفترچه پر کنم و از دانشگاه بخوام واسم معافی تحصیلی رد نکنن بعد برم دنبال کا معافی ؟ چون 5 کیلو وزن کم کردن کاری نداره می خوام تا وقتی دانشجو هستم معافی بگیرم خدا رو چه دیئی یهو منم چاق میشم و دیگه ...
بعدش وقتی خواستم برم سرکار مشکلی پیش نمی یاد نمیگن شما معافی پزشکی داری نمیتونی استخدام بشی این حرفا ( آخه رشته من به شرکت های مثل شرکت نفت می خوره و فکر کنم اونا کسانی که معافی پزشکی دارن رو قبول نمی کنن )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)