تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 38 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 377

نام تاپيک: اينترنت ايرانسل راه افتاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر بعد از پولي شدن سرويسشونو درست نكنند من اولين نفري هستم كه خط رو ميفروشم
    در ضمن زياد دلتون به حال ايرانسل نسوزه چون (51%) سود اين شركت مال دولت و بنياد مستضعفان هست
    ------------------------------
    Get A Grip

داره خودمونی میشه shervin83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من همین الان خط ام رو میخوام بفروشم چون دانلود با کامپیوتر از کار افتاده و هیچ سایتی هم باز نمیکنه.ولی کسی ازم نمیخره.

داره خودمونی میشه POWER_CASE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Mazandaran.Saari

پيش فرض

مژده
    مژده
    مژده
    مژده

الان ساعت 30:10 دقیقه روز چهارشنبه 23/12/85 اینترنت ایرانسل راه افتاد...........

داره خودمونی میشه seyed_roohollah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من همین الان خط ام رو میخوام بفروشم چون دانلود با کامپیوتر از کار افتاده و هیچ سایتی هم باز نمیکنه.ولی کسی ازم نمیخره.
    بخاطر یک اشکال مقطعی -که شاید بخاطر تعمیرات در شبکه باشه- که نمیرن سیمکارتو بفروشن!!

تازه اون هم شمایی که به قول خودت تا حالا 800 مگ باهاش دانلود کردی!
    Last edited by seyed_roohollah; 14-03-2007 at 15:21.

داره خودمونی میشه shervin83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مژده
    مژده
    مژده
    مژده

الان ساعت 30:10 دقیقه روز چهارشنبه 23/12/85 اینترنت ایرانسل راه افتاد...........
    کجا راه افتاد!!! من روزهای اول با سرعت 10 kb/s دانلود میکردم ولی الان سرعتش 0.01 kb/s هم نیست.

داره خودمونی میشه amir_gtv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم همین مشکل رو با مینی اپرا دارم
    قبلا نصب کرده بودم خوبم جواب میداد اما بعد از اینکه گوشی رو فرمت کردم و دوباره نصب کردم
    وقتی می خوام کانکت بشم این ارور رو میده گوشیم هم 6600 هست
    کسی نیست به منه عاجز کمک کنه؟

داره خودمونی میشه shakashti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض كمك

بچه ها يكي ميشه به من بگه اين يعني چي؟

Unknown USSD operation code

چه براي فعال كردن اينترنت و يا هركدوم از خدمات كدي رو مي زنم، اين رو نشون ميده، بعد هم كه دكمه EXIT رو مي زنم، مي زنه DONE !!
    شما ها مي دونين اين يعني چي؟

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

آقا من 2 روز پيش يه اعتباري گرفتم و با هر جون كندني كه بود تونستم كانكت شم بدون اون مسيج تنظيمات.
    اما چيزي كه هست اينه كه من نميتونم گوشيمو به pc وصل كنم و با اون به اينترنت برم از صبح دارم تو اينترنت ميگردم و كل اين تايپك و خوندم اما بازم موندم. نرم افزار pc suite رو دوباره نصب كردم. اون شماره *99# رو هم ميزنم ، پيغام خطاي ppp eror ميده. در ضمن من اين شماره رو وقتي كه با گوشي هم ميگيرم پيغام unknown ussd توي خود گوشي ميده. گوشيم هم 6630 والا واقعا موندم .
    ازتون خواهش ميكنم كه يه حالي بدين و منو راهنمائي كنين. اگه حسش نيست لااقل بهم بگين كه الان كسي ميتونه به pc وصل بشه يا نه؟ آيا كسي ميتونه از گوشيش اعتبارشو دربياره؟ ظاهرا اون 5 تومن عيدي هم كشك بود!
    دمتون گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من 2 روز پيش يه اعتباري گرفتم و با هر جون كندني كه بود تونستم كانكت شم بدون اون مسيج تنظيمات.
    اما چيزي كه هست اينه كه من نميتونم گوشيمو به pc وصل كنم و با اون به اينترنت برم از صبح دارم تو اينترنت ميگردم و كل اين تايپك و خوندم اما بازم موندم. نرم افزار pc suite رو دوباره نصب كردم. اون شماره *99# رو هم ميزنم ، پيغام خطاي ppp eror ميده. در ضمن من اين شماره رو وقتي كه با گوشي هم ميگيرم پيغام unknown ussd توي خود گوشي ميده. گوشيم هم 6630 والا واقعا موندم .
    ازتون خواهش ميكنم كه يه حالي بدين و منو راهنمائي كنين. اگه حسش نيست لااقل بهم بگين كه الان كسي ميتونه به pc وصل بشه يا نه؟ آيا كسي ميتونه از گوشيش اعتبارشو دربياره؟ ظاهرا اون 5 تومن عيدي هم كشك بود!
    دمتون گرم

دوست خوب گوشی شما چیه ؟ اگه نوکیا سریN هست باید بگم در تنظمیات کانکشن Pc Suite باید در قسمت Access Point Name وارد کنید mtnirancell و کار میکنه ... منم همین پیغام رو داشتم درست شد و الان با pc کانکت میشم.

درباره عیدی هم باید بگم که هست، چون من خودم داشتم. شما در گوشیت کد #140* رو بزن، بعد از Request Network میزان اعتبارتو نشون میده !!!

داره خودمونی میشه 00110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض دریافت تنظیمات Gprs

با سلام

اقا تو این صفحه نوشته که با این شماره تماس بگیرید برای دریافت تنظیمات Gprs ولی میگه شماره اشتباه است کسی خبر داره ؟؟؟
    این صفحه این قسمت ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه:
    درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •