اگر بعد از پولي شدن سرويسشونو درست نكنند من اولين نفري هستم كه خط رو ميفروشم
در ضمن زياد دلتون به حال ايرانسل نسوزه چون (51%) سود اين شركت مال دولت و بنياد مستضعفان هست
------------------------------
Get A Grip
اگر بعد از پولي شدن سرويسشونو درست نكنند من اولين نفري هستم كه خط رو ميفروشم
در ضمن زياد دلتون به حال ايرانسل نسوزه چون (51%) سود اين شركت مال دولت و بنياد مستضعفان هست
------------------------------
Get A Grip
من همین الان خط ام رو میخوام بفروشم چون دانلود با کامپیوتر از کار افتاده و هیچ سایتی هم باز نمیکنه.ولی کسی ازم نمیخره.![]()
مژده
مژده
مژده
مژده
الان ساعت 30:10 دقیقه روز چهارشنبه 23/12/85 اینترنت ایرانسل راه افتاد...........
بخاطر یک اشکال مقطعی -که شاید بخاطر تعمیرات در شبکه باشه- که نمیرن سیمکارتو بفروشن!!
تازه اون هم شمایی که به قول خودت تا حالا 800 مگ باهاش دانلود کردی!
Last edited by seyed_roohollah; 14-03-2007 at 15:21.
کجا راه افتاد!!! من روزهای اول با سرعت 10 kb/s دانلود میکردم ولی الان سرعتش 0.01 kb/s هم نیست.
کسی نیست به منه عاجز کمک کنه؟
بچه ها يكي ميشه به من بگه اين يعني چي؟
Unknown USSD operation code
چه براي فعال كردن اينترنت و يا هركدوم از خدمات كدي رو مي زنم، اين رو نشون ميده، بعد هم كه دكمه EXIT رو مي زنم، مي زنه DONE !!
شما ها مي دونين اين يعني چي؟
آقا من 2 روز پيش يه اعتباري گرفتم و با هر جون كندني كه بود تونستم كانكت شم بدون اون مسيج تنظيمات.
اما چيزي كه هست اينه كه من نميتونم گوشيمو به pc وصل كنم و با اون به اينترنت برم از صبح دارم تو اينترنت ميگردم و كل اين تايپك و خوندم اما بازم موندم. نرم افزار pc suite رو دوباره نصب كردم. اون شماره *99# رو هم ميزنم ، پيغام خطاي ppp eror ميده. در ضمن من اين شماره رو وقتي كه با گوشي هم ميگيرم پيغام unknown ussd توي خود گوشي ميده. گوشيم هم 6630 والا واقعا موندم .
ازتون خواهش ميكنم كه يه حالي بدين و منو راهنمائي كنين. اگه حسش نيست لااقل بهم بگين كه الان كسي ميتونه به pc وصل بشه يا نه؟ آيا كسي ميتونه از گوشيش اعتبارشو دربياره؟ ظاهرا اون 5 تومن عيدي هم كشك بود!
دمتون گرم
دوست خوب گوشی شما چیه ؟ اگه نوکیا سریN هست باید بگم در تنظمیات کانکشن Pc Suite باید در قسمت Access Point Name وارد کنید mtnirancell و کار میکنه ... منم همین پیغام رو داشتم درست شد و الان با pc کانکت میشم.
درباره عیدی هم باید بگم که هست، چون من خودم داشتم. شما در گوشیت کد #140* رو بزن، بعد از Request Network میزان اعتبارتو نشون میده !!!
با سلام
اقا تو این صفحه نوشته که با این شماره تماس بگیرید برای دریافت تنظیمات Gprs ولی میگه شماره اشتباه است کسی خبر داره ؟؟؟
این صفحه این قسمت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه:
درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)