تا وقتی که پشتیبانی سروسامون بگیره همین وضعه
پشتیبانی کلا منتقل شده
تا وقتی که پشتیبانی سروسامون بگیره همین وضعه
پشتیبانی کلا منتقل شده
سلام دوستان..
داون ستریم توی مودم تی پی لینک کجا زده؟تازه مودمو خریدم اسمی از لاین ریت نمیبینم ..مودم قبلیم جلو لاین ریت داون و آپ استریم زده بود
با سلام
من خودم شاتل دارم و بازی آنلاین انجام میدم و اصلا ازش راضی نیستم شنیدم پارس آنلاین تو خوزستان بهترین برای گیم بازی کردن بدون تایم اوت و پکت لاس
اشتباه به عرضتون رسوندن
من خودم تو خرمشهر پارس انلاین دارم تو بازی انلاین مخصوصا فیفا ۱۵ پدرمو دراورده[emoji35]
اصلا نمیفهمی داری چی بازی میکنی
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
اه رفته رو اعصاب .دوشنبه ثبت نام کردم 2 ساعت پیش وصل شد تو این 2 ساعت 10 دقیقه شد استفاده کنم از نت...پرش لینک دارم 5 دقیقه کار میده 30 دقیقه قطع!!!!
دقیقا مثل من باز این دو روزه پرش لینک شروع شده هر چند دقیقه ای یک بار لینک میپرونه این یه ماهه این برنامست 3روز خوب میشه بعدش دوباره شروع میشه یه 10روزی اینجور پشت سر هم لینک میپرونه دوباره به مدت 3_4روز خوب میشه
Last edited by farshad0123; 16-06-2015 at 14:27.
آقا ساعات رایگان مگه ساعت 1 شروع نمیشه؟تو بروشور زده بود ساعت 2 ..پشتیبانی میگه ساعت 2 ..چرا اینطوری میگن...یهو بگن 1 دیگه
واقعا امیدی به مخابرات هست؟ یک ماهه اخیر افتضاح بود فکر نکنم حالا حالا ها درست بشه
Sent from my C5502 using Tapatalk
البته انو هم بگم شهر به شهر و حتی کوچه به کوچه شرایط شرکتهای اینترنتی فرق میکنه شاید تو خرمشهر بده!!!
یعنی چی منتقل شده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)