سلام
من سنواتم 30/6/92تموم شده. میخواستم ببینم واسه مسافرت خارج از کشور و دریافت پاسپورت میشه وثیقه گذاشت؟ وقتی برگشتیم وثیقمونو برگردونن.
ممنون از پاسختون.
سلام
من سنواتم 30/6/92تموم شده. میخواستم ببینم واسه مسافرت خارج از کشور و دریافت پاسپورت میشه وثیقه گذاشت؟ وقتی برگشتیم وثیقمونو برگردونن.
ممنون از پاسختون.
الان دانشجویی؟ یعنی غیبت خوردی؟
سنوات تموم بشه میری تو غیبت و دیگه امکان وثیقه گذاشتن و گرفتن پاسپورت وجود نداره.
اقا ما امروز رسما دهنمون سرویس شد...از اراک رفتیم پدافند همدان..اونجا قبولمون نکردن هفته بعد قراره بفرستنمون پدافند سمنان.!
سمنان خیلی افتضاحه؟! امیدی هست...همه بچه ها وقتی فهمیدن از همدان افتادیم سمنان دپرس شدن...
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
نه دقیقا همین تاریخ درسم تموم شده.
هیچ راهی نداره یعنی؟
متاهل بودن تاثیر نداره؟ میخوایم ماه عسل بریم.
آخه پادگان خیلی بزرگی هست عملیات روانی فک نکنم اون قدر نیرو داشته باشه که پادگان به این بزرگی بخوادخدا بیامرزه گروه 33 توپخونه رو داداش جمع کرده رفته سنندج به جاش گروه عملیات روانی اومده![]()
خب اون تاریخ درسِت تموم شده الان رفتی تو غیبت! اگه غیبت نداشتی یکم دوندگی می کردی میشد ولی غیبت داری نمیشه.
متاهل بودن هم وقتی غیبت خوردی دیگه تأثیر نداره.
من بهمن دانشگام تموم شه و دفترچه پست كنم،سال بعد اعزامم.چون امسال ارسال ميكنم،خدمتم چند ماهه ميشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
24 ماه. ملاک تاریخ اعزام هست نه تاریخ ارسال دفترچه.
این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by حسام2000; 23-10-2014 at 23:12.
گيج شدم.هركي يه چيز ميگه!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)