تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2499 از 4751 اولاول ... 1499199923992449248924952496249724982499250025012502250325092549259929993499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,981 به 24,990 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

ممنون

پس واقعا شاتل مزخرفه! دانلود شبانه رايگان كه ديگه نبايد Fair policy بهش بخوره! اسمش روشه ديگه: دانلود رايگان، واقعا مسخره ا س كه روي دانلود شبانه هم اين قانون رو گذاشتن!

اگر اينجوري باشه پس شاتل هم بدرد نمي خوره. چون من مي خوام شاتل Eco 2 مگابيت بگيرم كه شبا بشينم يكسره دانلود كنم. حالا اگر بخواد گير بده كه فايده نداره.

صبانت كه سرعت شبانه اش كم شده؟ چجوري تونستيد؟ به من هم ياد ميديد؟
    صبانت دیشب سوتی بزرگی داد یکی از دوستان من تا ساعت 6/30 داشت با شبانه دانلود میکرد.

داره خودمونی میشه sonamy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    شب و روز همگی خوش
    من یکی از نماینده های شاتل هستم - امروز فرصتی دست داد تا صفحات این تاپیک رو بخونم
    اکثر مشکلاتی که عنوان شد دلایل خودش رو داره که میشه رو همش بحث کرد
    به نظر من شاتل در حال حاظر داره یکی از بهترین سرویس ها رو ارائه میده و برای این حرفم هزاران دلیل دارم
    این تایید من به خاطر نماینده بودن نیست من کلا از سرویسهای شاتل راضی هستم
    دوستانی که براشون سوالی پیش اومده در مورد سرویها از امشب میتونن بپرسن و من بهشون جواب میدم
    خیلی از سوال هایی که تا الان دیدم جوابهای ساده ای داشت - من منتظرم بپرسین

دوست عزیز شما جواب این یک سوال بنده را بدید جواب سوالهای بعدیم پیشکش ...

من سرویس آرت 1 دارم و ماهانه مبلغ حدود 29 تومن میپردازم ولی این برج برام زدن 46 تومن ...با نمایندگی هم که تماس گرفتم میگن که مرداد ماه شما پنج گیگ اضافه مصرف کردی ..و اون روی مبلغتون اضافه شده
    حالا سوال من اینجاست یادم هست اوایل که سرویس از شاتل گرفته بودم یکبار ترافیک من از حد نصاب بیشتر شده بود فورا اکانت منو غیر فعال کردند و حتی نمیذاشتند یک کیلو بایت اضافه مصرف کنم ولی حالا براحتی دروغ میگن و فرمودند که همچین چیزی نیست و ما حتی تا یک و نیم برابر ترافیک هم که مصرف کنید سرویس شما را قطع نمیکنیم و شما بیشتر مصرف داشتید ...این درحالیکه حتی ترافیک ماهیانه من به ده گیگ هم نمیرسه ولی حالا چطور 5 گیگ اضافه شده خدا عالمه ..شما اسم این را چی میزارید ؟؟

لطفا پاسخ بدید ...

3. این کاربر از sonamy1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14

سلام
    شب و روز همگی خوش
    من یکی از نماینده های شاتل هستم - امروز فرصتی دست داد تا صفحات این تاپیک رو بخونم
    اکثر مشکلاتی که عنوان شد دلایل خودش رو داره که میشه رو همش بحث کرد
    به نظر من شاتل در حال حاظر داره یکی از بهترین سرویس ها رو ارائه میده و برای این حرفم هزاران دلیل دارم
    این تایید من به خاطر نماینده بودن نیست من کلا از سرویسهای شاتل راضی هستم
    دوستانی که براشون سوالی پیش اومده در مورد سرویها از امشب میتونن بپرسن و من بهشون جواب میدم
    خیلی از سوال هایی که تا الان دیدم جوابهای ساده ای داشت - من منتظرم بپرسین
    جناب شاتل سوال اول چرا شاتل قیمت اینترنت را کاهش نمی دهد؟
    مگر قرار نشد شرکتهایی با شرط این که به مشتریان خود تخفیف بدهند از 20 درصد تخفیف پهنای باند استفاده کنند
    چرا شاتل خودش .کاربرانش را از این تخفیف هلو محروم می کنه؟

سوال دوم دانلود شبانه رایگان برای سرویسهای رایگان انشالله کی برداشته می شود خیالمان راحت بشود
    چون حتی در نیمه شب دانلود که نمی شود کرد بی رودربایستی حتی وبگردی هم نمی شود کرد.
    لاقل دانلود شبانه رایگان را بردارید که اگر یه موقع هوس وبگردی کردیم نصف شب بتونیم.

سوال سوم ضریب اشتراک تو شاتل چند هست؟
    معلوم که که خیلی ضریب اشتراک رفته بالا که پینگ اینقدر بالا رفته.
    حقیقت را بگید.
    Last edited by wichidika; 02-10-2010 at 17:24.

5. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

ممنون

پس واقعا شاتل مزخرفه! دانلود شبانه رايگان كه ديگه نبايد Fair policy بهش بخوره! اسمش روشه ديگه: دانلود رايگان، واقعا مسخره ا س كه روي دانلود شبانه هم اين قانون رو گذاشتن!

اگر اينجوري باشه پس شاتل هم بدرد نمي خوره. چون من مي خوام شاتل Eco 2 مگابيت بگيرم كه شبا بشينم يكسره دانلود كنم. حالا اگر بخواد گير بده كه فايده نداره.

صبانت كه سرعت شبانه اش كم شده؟ چجوري تونستيد؟ به من هم ياد ميديد؟
    من قم هستم و صبا برای من مشکلی نداره البته شاید اصلا توی قم مشکلی نداشته باشه!
    چون اکثرا شاتل شبا اذیتم می کرد یه سری روش ها رو یاد گرفتم و برای شما هم میگم:
    1- از سرور های پرسرعت دانلود کنید!
    2-چند فایل همزمان با سرور های مختلف برای دانلود بزارید.
    3-توی شاتل برای ip هاش یه رنج خاصی سرعت بالایی داشت !
    حالا اگه شما بعضی وقتا سرعتتون بالاست ببینید کدام قسمت از ip ها مشابه هستن! و اینقدر کانکت و دیسکانکت کنید تا بهمون ip های باسرعت برسید.
    4- بعضی وقتا استفاده از وی پی n روی سرعت تاثیر زیادی داره!
    5-اگر لحظات اول دانلود سرعتتون خیلی بالاست ولی بعد یه دقیقه خیلی میاد پایین از نرم افزار Advanced Dialer که توی تاپیک صبا معرفی شده استفاده کنید و تنظیم کنید که مثلا یه دقیقه یه بار کانکت و دیسکانکت بشه!
    که اینجوری شاید بتونید 2 یا 3 برابر دانلود کنید!
    روش های 1و2 و5 بیشترین تاثیر رو داره!

موفق باشی!

7. 2 کاربر از m_pixel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مسخرشو دراوردن.من لااقل میخوام تو یوتوب بدون مشکل ویدیو ببینم.یعنی چی آخه؟

به جان خودم.الان یه فایل 5 مگ(یه کم از 5 کمتر) رو در 21 دقیقه و 30 ثانیه دانلود کردم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که اینترنت 2 مگی از شاتل میگیرن :

آیا شبانه اشون هنوز هم رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا یکی جواب بده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مشهدی من امروز افت سرعت شدید دارم واسه شما هم همینطوره؟
    الان زنگ زدم پشتیبانی میگه کش DNS رو پاک کن!
    Last edited by mehrdad_goleyakh; 02-10-2010 at 19:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستانی که اینترنت 2 مگابیتی از شاتل میگیرن :
    آیا در حال حاضر ( مهر ماه ) شبانه شون رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من شهریور ماه اینترنت 2 مگابیتی از شاتل گرفتم ولی از اول مهر ، رفتم و اینترنتم رو به 128 تغییر دادم .
    میخوام بدونم اگر شبانه این 2 مگابیتی ها هنوز رایگانه ، برم و دوباره به 2 مگ تغییر بدم .

دوست عزیزی که رفتید و نمایندگی شاتل رو گرفتید ( یا در نمایندگی شاتل کار میکنید ) خوب توجه کنید :
    این شرکت شاتل توی دزدی از کاربرانش به حد اعلا رسیده ( به خدا رسیده ) . الان من از اول مهر تا الان ترافیک شبانه ای ندارم . زنگ هم که میزنم به پشتیبانی ، هیچ کسی جواب گو نیست
    شما به آخرین کانکشن روز 8 مهر توجه کنید :

1 گیگی از ترافیکم رو دزدیدن . دیشب هم همینطور . پریشب هم همینطور .
    توی کم کردن سرعت کاربران هم که دیگه خدایی میکنن . اولین شرکتی که همچین کاری کرد ، همین شاشتل بود .

سعی کنید در زندگیتون تعصب چیزی رو نکشید چون تعصب یکی از بزرگترین عوامل عقب ماندگیست .
    بحث تعصب نیست برادر من
    حساب کتاب داره اینها
    حرفتو مستند بگو من جوابت رو بدم
    اوکی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امیدوارم فعالیت مستمری در این تاپیک داشته باشید و پیشاپیش از حضورتون در اینجا ممنون هستم.

من سرویس ART5 دارم و سرعت دانلودم حدود 90 تا 100 هست. در صورتیکه سرعت دانلودم از تورنت حدود 40 هست (معادل استاندارد سرویسم). چرا شاتل سرعت تورنت رو آورده پایین؟

این در حالی هستش که قبل از اینکه محدودیت حجمی برداشته بشه، سرعت دانلود از تورنت هم بالا بود.

سوال بعدی اینکه دوستانی که سرویس ART دارن، بعد از اینکه 1.5 برابر ترافیک حجمی سرویسشون رو استفاده میکنند، سرعت اینترنتشون به شدت کاهش پیدا میکنه و این رو خود پشتیبانی شاتل هم اذعان داره.

خوب این یه حرکت خیلی ناشایست و تبلیغ کذایی هستش.

اگر قراره به این صورت باشه، حتماً باید تو قسمت تعرفه سرویس های ART این مورد لحاظ بشه.
    سلام
    من هم امیدوارم حظورم فعال باشه البته اگه مدیریت اجازه بده پیام ها درجا برسه دست دوستان
    درباره تورنت تو هر شهری بحث فرق میکنه نمیشه اینطوری بهش جواب داد - برنامه های مختلف سرعت های متفاوتی رو نشون میده که نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد - بحث تورنت رو میزارم کنار چون خیلی خارج از بحث میشه
    سوال دوم هم که مشکلش کلا حل شده
    ترافیک آرت ها نا محدود شده و دیگه بحث ۱/۵ برابر نیست
    از این به بعد من میشم مدافع و شما انتقاد کنین تا جواب بدم

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

سلام

- چرا اسم سرویسهای آرت رو گذاشتین نامحدود در حالیکه محدود به 18 گیگه بعد یه قانون هم گذاشتین تنگش که توجیحش کنید ؟! از همون اول بگید محدوده تا ملت نرن سرکار
    - هیچ کنترلی روی پرتهاتون خصوصا شهرستانها هست ؟! درسته که به قول خودتون سرویس شرینگ هست! اما معلوم نیست چندتا یوزر روی یه پورت میزارن که کیفیت سرویس به ... میره !
    این عدد ۱۸ گیگ رو نیمیدونم از کجا آوردی
    اصلا صحبت این نیست

من یوزر دارم در روز ۲۰ تا میکشه اما کاری به کارش نداریم
    واضح بگو عدد ۱۸ رو چطور محاسبه کردی؟

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

سرعت سرويس رايگان شبانه براي همه كاربران سرويس هاي مختلف Eco يكسانه؟ يعني اگر من چه Eco 128 بگيرم چه Eco 2 mb آيا سرعت سرويس شبانه رايگان براي همه ي اِكويي ها به يك اندازه است؟
    بستگی به شرایط فنی مرکز مخابراتی شما داره
    من اینجا ۱۱ تا مرکز دارم سرعت شبها تو هر مرکز فرق میکنه
    در مورد سرعت شبها اطلاعات بده ببینم چطوره؟

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

دوستان عزیز خواهشا توجه فرمایید :
    این عزیزی که ادعا کردند نمایندگی شاتل رو دارند ( راست یا دروغش رو کار ندارم ) ، فقط یه کارمند ساده ی شاتل هستن . هیچگونه کاری هم از دستشون برای حل مشکلات شما عزیزان بر نمیاد .
    ماشالله بعضی از دوستان چنان سئوال میپرسن که انگار با مالک شرکت شاتل در ارتباط هستن .
    مطمئن باشید ایشون هم مثل یکی از اپراتور های شاتل که جمله های معروفه :
    تامل بفرمایید !
    مرکز مخابرات مشکل دارد !
    من مشکلی نمیبینم !!!
    و ....
    رو کپی و Paste میکنن ، هستن و تفاوت چندانی با دیگر اپراتور های عزیز شاتل ندارن .
    ( یعنی : دوستان عزیز فکر نکنید که یکی از مسئولین شاتل در اینجاست و به مشکلاتتون رسیدگی میکنه . ایشون فقط میتونن بهتون بگن : تامل بفرمایید !!! و یا ما سرعت ها رو محدود نکردیم . اگر هم خیلی دلشون براتون بسوزه و کمی هم وقت داشته باشن بهتون میگن : در ساعات رایگان از سایتهای اپرا و موزیلا دانلود بفرمایید )
    من گفتم با هم بحث میکنیم و به نتیجه میرسیم
    شما هم سعی کن تو یه محیط گروهی خیلی بد بین نباشی
    تو منو نمیشناسی و من هم تورو نمیشناسم
    تا جایی که توان داشته باشم واضح جواب میدم

13. این کاربر از reza942 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما جواب این یک سوال بنده را بدید جواب سوالهای بعدیم پیشکش ...

من سرویس آرت 1 دارم و ماهانه مبلغ حدود 29 تومن میپردازم ولی این برج برام زدن 46 تومن ...با نمایندگی هم که تماس گرفتم میگن که مرداد ماه شما پنج گیگ اضافه مصرف کردی ..و اون روی مبلغتون اضافه شده
    حالا سوال من اینجاست یادم هست اوایل که سرویس از شاتل گرفته بودم یکبار ترافیک من از حد نصاب بیشتر شده بود فورا اکانت منو غیر فعال کردند و حتی نمیذاشتند یک کیلو بایت اضافه مصرف کنم ولی حالا براحتی دروغ میگن و فرمودند که همچین چیزی نیست و ما حتی تا یک و نیم برابر ترافیک هم که مصرف کنید سرویس شما را قطع نمیکنیم و شما بیشتر مصرف داشتید ...این درحالیکه حتی ترافیک ماهیانه من به ده گیگ هم نمیرسه ولی حالا چطور 5 گیگ اضافه شده خدا عالمه ..شما اسم این را چی میزارید ؟؟

لطفا پاسخ بدید ...
    ببین دوست من قبلا قانون آرت اینطور بود که یه میزان مشخص میداد تا استفاده کنی
    چند ماه پیش قانون عوض شد و اجازه دادند تا ۱/۵ برابر ترافیک مجاز استفاده کنی و قطع نشی البته اون میزان بیش از ۱۲ گیگ رو تو فاکتور بعدی باید پرداخت میکردی
    الان هم که کلا نامحدود شده رفته پی کارش دیگه گیگ و این حرفا نداره

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

دوستانی که اینترنت 2 مگی از شاتل میگیرن :

آیا شبانه اشون هنوز هم رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو رو خدا یکی جواب بده .
    یک مگ و دو مگ اکو رایگانه تا آخر پاییز اما سرویسهای آفیش شبانه رایگان نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •