تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2499 از 3745 اولاول ... 1499199923992449248924952496249724982499250025012502250325092549259929993499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,981 به 24,990 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببینید چقدر اینترنت رو این ISP ها مفت میخرن الان ایرانسل ۴ ساعته ۱۰ گیگ رو با سرعت 4g میده فقط ۱۰۰۰ تومان یعنی هر گیگ ۱۰۰ تومان تازه سود هم میکنه و زیر ۱۰۰ تومان واسه خودش دراومده حتی از طرح فشفشه های وب ارزونتره حالا شما ببین شرکت های اینترنتی همینو ۴۰ برابر گرونتر به ما میفروشن و واقعا هم هزینه هر گیگ براشون مفت در میاد چون اونا پهنای باند نامحدود میخرن یعنی همش پول روی پول میزارن
    البته دوستان طرح های ایرانسل موقته مثل طرح ۲۴ گیگ شبانه ۱۰ هزار تومان که برداشتش حالا باز این فن رو زده که مشتری جذب کنه بعد باز این طرح ها رو هم برمیداره ولی اونچه که مشخصه اینه که قیمت واقعی هر گیگ زیر ۱۰۰ تومانه و هر گیگ ۱۰۰ تومان واسه مشتری خوبه حتی اگه شبانه رو بردارن و هر گیگ رو با این قیمت بدن مشتری حاضره ولی تو ایران هیچوقت قیمت ارزونتر نمیشه تازه با شیب غیر ملایم میره بالاتر
    دوست عزیز

این جوریا هم که فکر می‌کنی نیست. من البته خبری از قیمت پهنای باند اینترنتی که اپراتورهای موبایل می‌گیرن ندارم. اما برای شرکت‌های ISP آخرین قیمتی که پارسال سازمان تنظیم اعلام کرد (بعد از اون تخفیف 25 درصدی) حدود 24 میلیون تومن در ماه برای هر لینک STM-1 بود.

هر لینک STM-1 معادل 155مگابیت پهنای بانده. حتی اگه هزینه‌های دیگه، مثل هزینه انتقال پهنای باند، هزینه نیروی انسانی، هزینه‌های ثابت ISPها و ... رو در نظر نگیری، با همین 24 میلیون تومن و در شرایط ایده‌آل که ISP بتونه تو 24 ساعت شبانه‌روز و در کل 30 روز ماه کل ظرفیت این پهنای باند رو پر کنه، با هر لینک STM-1 چیزی حدود 46000 تا 46500 گیگ در ماه می‌شه ترافیک ایجاد کرد. یعنی قیمت خرید هر گیگ برای ISP در شرایط ایده‌آل بیشتر از 500 تومن می‌شه. این تازه قیمت خرید هر گیگ در شرایط ایده‌آل می‌شه. شما اگه هزینه‌های دیگه رو هم اضافه کنی، قیمت تمام شده هر گیگ اینترنت در شرایط ایده‌آل برای ISP در بین 1.5 تا 2 برابر این مبلغ هم ممکنه در بیاد.

تازه این قیمتا به شرطیه که ISP بتونه کل پهنای باند رو در تمامی ساعت‌های شبانه‌روز و در طول ماه پر کنه که در عمل به دلیل الگوی مصرف کاربرا، به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست. یعنی، اگه ISP‌ در بهترین شرایط با ضریب اشتراک‌های 8:1 و حتی بالاتر بتونه حدود 60 تا 70 درصد ظرفیت این پهنای باند رو پر کنه به معنای واقعی هنر کرده. چیزی که من برآورد کردم، هر گیگ اینترنتی که ISP در عمل می‌تونه بفروشه، براش حدود حداقل 1000 تا 1200 تومن درمی‌آد. قیمت 1600 تومنی هم که سازمان تنظیم پارسال برای ترافیک اضافه بالاتر از 40 گیگ گذاشت، مبناش همینه.

این که می‌بینی شبانه رایگان یا شبانه با قیمت پایین مثل همین گیگی 100 تومن ایرانسل وجود داره برای بهینه کردن مصرف پهنای باند ISP اه. یعنی، ISP سعی می‌کنه یه بخشی از مصرف روزانه رو با این کار منتقل کنه به ساعت‌های بسیار خلوت شبانه که بتونه به جاش یه کمی درآمد تو ساعت‌های روزانه با قیمت بالاتر ایجاد کنه.

اینا رو نوشتم که فقط یه مقدار موضوع شفاف‌تر بشه. اما من هم معتقدم که اولن، اینترنت تو ایران به نسبت قدرت خرید مردم گرونه. دوم، ISPها در وهله اول به فکر جیبشونن، نه به فکر رضایت کاربراشون.

2. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان من یه سوال فنی برام پیش اومده،اومدم 6 گیگ حجم اضافه بخرم،قیمت هر گیگ رو زده 3466 تومن،در صورتی که تو سایت آسیاتک قسمت حجم اضافه،تو قسمت پلکانی زده5 گیگ به بالا،گیگی 2800 تومن باید محاسبه بشه،به نظر شما آیا این دزدی محسوب میشود آیا؟

4. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من یه سوال فنی برام پیش اومده،اومدم 6 گیگ حجم اضافه بخرم،قیمت هر گیگ رو زده 3466 تومن،در صورتی که تو سایت آسیاتک قسمت حجم اضافه،تو قسمت پلکانی زده5 گیگ به بالا،گیگی 2800 تومن باید محاسبه بشه،به نظر شما آیا این دزدی محسوب میشود آیا؟
    نه. 5×3600+1×2800=20,800 که اگه بر 6 تقسیم کنی می‌شه گیگی 3466 تومن.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز

این جوریا هم که فکر می‌کنی نیست. من البته خبری از قیمت پهنای باند اینترنتی که اپراتورهای موبایل می‌گیرن ندارم. اما برای شرکت‌های ISP آخرین قیمتی که پارسال سازمان تنظیم اعلام کرد (بعد از اون تخفیف 25 درصدی) حدود 24 میلیون تومن در ماه برای هر لینک STM-1 بود.

هر لینک STM-1 معادل 155مگابیت پهنای بانده. حتی اگه هزینه‌های دیگه، مثل هزینه انتقال پهنای باند، هزینه نیروی انسانی، هزینه‌های ثابت ISPها و ... رو در نظر نگیری، با همین 24 میلیون تومن و در شرایط ایده‌آل که ISP بتونه تو 24 ساعت شبانه‌روز و در کل 30 روز ماه کل ظرفیت این پهنای باند رو پر کنه، با هر لینک STM-1 چیزی حدود 46000 تا 46500 گیگ در ماه می‌شه ترافیک ایجاد کرد. یعنی قیمت خرید هر گیگ برای ISP در شرایط ایده‌آل بیشتر از 500 تومن می‌شه. این تازه قیمت خرید هر گیگ در شرایط ایده‌آل می‌شه. شما اگه هزینه‌های دیگه رو هم اضافه کنی، قیمت تمام شده هر گیگ اینترنت در شرایط ایده‌آل برای ISP در بین 1.5 تا 2 برابر این مبلغ هم ممکنه در بیاد.

تازه این قیمتا به شرطیه که ISP بتونه کل پهنای باند رو در تمامی ساعت‌های شبانه‌روز و در طول ماه پر کنه که در عمل به دلیل الگوی مصرف کاربرا، به هیچ وجه امکان‌پذیر نیست. یعنی، اگه ISP‌ در بهترین شرایط با ضریب اشتراک‌های 8:1 و حتی بالاتر بتونه حدود 60 تا 70 درصد ظرفیت این پهنای باند رو پر کنه به معنای واقعی هنر کرده. چیزی که من برآورد کردم، هر گیگ اینترنتی که ISP در عمل می‌تونه بفروشه، براش حدود حداقل 1000 تا 1200 تومن درمی‌آد. قیمت 1600 تومنی هم که سازمان تنظیم پارسال برای ترافیک اضافه بالاتر از 40 گیگ گذاشت، مبناش همینه.

این که می‌بینی شبانه رایگان یا شبانه با قیمت پایین مثل همین گیگی 100 تومن ایرانسل وجود داره برای بهینه کردن مصرف پهنای باند ISP اه. یعنی، ISP سعی می‌کنه یه بخشی از مصرف روزانه رو با این کار منتقل کنه به ساعت‌های بسیار خلوت شبانه که بتونه به جاش یه کمی درآمد تو ساعت‌های روزانه با قیمت بالاتر ایجاد کنه.

اینا رو نوشتم که فقط یه مقدار موضوع شفاف‌تر بشه. اما من هم معتقدم که اولن، اینترنت تو ایران به نسبت قدرت خرید مردم گرونه. دوم، ISPها در وهله اول به فکر جیبشونن، نه به فکر رضایت کاربراشون.
    دوست عزیز حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ولی این که میگین هر گیگ ۱۰۰۰ تومان براشون سود داره رو قبول نمیکنم حداقل بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان با احتساب هزینه ها براشون سود داره و اینکه پس تکلیف اون ISP هایی که شبانه رو برداشتن چی اونا نیاز به بهینه سازی ندارن؟!

8. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

نه. 5×3600+1×2800=20,800 که اگه بر 6 تقسیم کنی می‌شه گیگی 3466 تومن.
    آها پس اون تک گیگ 2800 محاسبه میشه،اون 5 گیگ هم 3600 محاسبه میشه
    آقا ممنون بابت توضیح روش محاسبش

10. 2 کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز

دوست عزیز اون 24 میلیون برای اینترنت خالصه
    در حالی که شرکتی مثل اسیاتک برای بیشتر کاربراش عملا داره 80 درصد اینترانت + 20 درصداینترنت میفروشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

12. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرویس آ مثل آسیاتک رو میشه از سایت ۱۵۴۴ ثبت نام کزد؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرویس آ مثل آسیاتک رو میشه از سایت ۱۵۴۴ ثبت نام کزد؟
    برای خیلی از شهرها غیر فعال هست!!

15. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز حرف شما رو تا حدودی قبول دارم ولی این که میگین هر گیگ ۱۰۰۰ تومان براشون سود داره رو قبول نمیکنم حداقل بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان با احتساب هزینه ها براشون سود داره و اینکه پس تکلیف اون ISP هایی که شبانه رو برداشتن چی اونا نیاز به بهینه سازی ندارن؟!
    من نگفتم که 1000 تومن براشون سود داره. گفتم قیمت تموم شده هر گیگ به قیمت‌های سال گذشته به صورت عمده براشون بین 1000 تا 1200 تومن درمی‌آد. اگه به صورت عمده ترافیک بفروشن، قیمت هر گیگ فروشی رو باید 1600 تومن حساب کنن. یعنی گیگی 400 - 500 تومن براشون سود داره. (البته این با قیمت‌های سال گذشته است. طبیعتاً تورم یه مقداری به هزینه‌هاشون اضافه می‌کنه. اما با این کاری ندارم.) حرف شما هم درسته. وقتی گیگ با حجم کم می‌فروشن مثلن با قیمت 3600 تومن یا 2800 تومن، سود هر گیگشون بیشتر (سودشون حداقل 400 و حداکثر 2200 تومن) می‌شه. البته به همین نسبت، هزینه‌های ثابتشون هم زیاد می‌شه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز اون 24 میلیون برای اینترنت خالصه
    در حالی که شرکتی مثل اسیاتک برای بیشتر کاربراش عملا داره 80 درصد اینترانت + 20 درصداینترنت میفروشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    کیوان جان

منظورت از 80 درصد اینترانت + 20 درصد اینترنت رو متوجه نمی‌شم. مگه شما با سرویس‌های اینترنت آسیاتک همیشه (تو بازه‌ای که مصرف ترافیک از حجمت کم می‌کنه) نمی‌تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی؟ یا حتی تو بازه رایگان که مصرف ترافیکت از حجم سرویست کم نمی‌کنه نمی‌تونی به اینترنت دسترسی داشته باشی؟ (حتی اگه سرعتت کمتر هم باشه)

80 درصد اینترانت وقتی معناداره که شما تو 80 درصد زمان سرویست یا 80 درصد حجم سرویست فقط بتونی از اینترانت استفاده کنی و دسترسی به شبکه جهانی نداشته باشی.

به هر حال اگه بیشتر ترافیک مصرفی شما از بستر شبکه داخلی هم تأمین بشه، باز هم شما سرویس اینترنت داری. فقط خودت انتخاب کردی که از شبکه داخل بیشتر استفاده کنی. این موضوع همه جای دنیا مصداق داره. طبیعیه که یه بخش قابل توجهی از ترافیک مصرفی در داخل هر کشوری روی شبکه داخلی همون کشور باشه. اما به هر حال روی بستر اینترنت اتفاق می‌افته.

ضمن این که این تفکیک اینترانت و اینترنت هم از بدعت‌های ایرانیاست. و گر نه همه جای دنیا به این می‌گن اینترنت. اینترانت هم یه مفهوم کاملن تخصصی داره و به شبکه داخلی شرکت‌ها روی پروتکل http که از بیرون قابل دسترسی نیست اطلاق می‌شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •