حالا یکی جواب قانع کننده ای بده اگه برد دوستمون جسپر هست چرا اون طوریه؟
اگه نیست چرا پاورش شبیه جسپر هاست
حالا یکی جواب قانع کننده ای بده اگه برد دوستمون جسپر هست چرا اون طوریه؟
اگه نیست چرا پاورش شبیه جسپر هاست
بابا کنسولتو بنداز دور خیال ما و خودتو راحت کنولتاژ و آمپراژش که فضاییه
سوکتش هم که به نظر میاد جاسپر باشه و تاریخ ساختشم جازه... خوب پس دو تا شاهد بر جاز بودن داریم و یه شاید بر جاز نبودن
1<2 در نتیجه جاسپری خوشحال باش
البته اینکه مثلا فالکون باشه وای چه قد بده و اینا هم نیس... تو جاسپر فقط یه سری ایرادات مث RLOD پیش نمیان... دوست من الان حدود 3 ساله فالکون داره تا حالا هیچیشم نشدهیه بار 3 چراغه شد داد واسش درس کردن
پسریه ابلهیه سلیام سلیام مال من بودیه
مبارکت باشه... خوب خریدی... چن تا بازی داشت؟؟؟ چیا بودن؟؟؟ بازیای کنسول من تا دو هفته دیگه که اون آشنامون بیاد میرسهفقط مشکلم اینه که نصف بازیایی که خودم خریدم بین اون بازیای یارو هست
باید برم همشونو بفروشم به دوستام
آره بااااو... اون اسلیم فینگیلی چیهحیف اباهت آرکید نیس؟؟؟
خوب مال تو جاسپره... واس اینکه مطمئن بشی ببین پشت کنسول بالای HDMI باید اینو زده باشه :
12V===12,1A,5V===12V
حداقل بدنه ی آرکید که دماش که کاملا مث اسلیمهحالا داخل آرکید رو نیدونم
درایو مال من اصلا صداش ناجور نیس... فن سی پی یوش واقعا رو اعصابمهصدای متّه میده
من تقریبا یه بازیو از رو هارد اجرا می کنم و از درایو صداشون یه جورن
-----------------------
درجواب به دوستمون هم بگم که صدای جاسپر و فالکون تفاوتی ندارن... برد ک صدا تولید نمی کنه!!! صدا به خاطر هیت سینکه...
Last edited by .:PAR3A:.; 21-06-2011 at 13:52. دليل: ویرایش کردم این -TD- باز نیاد یه گیری به من بده :دی زندگیه داریم؟؟؟ مملکته داریم؟؟؟
نه نگفتم که حالا چون برد Falcon هست صداش مال برده متوجه هستم مال چیه گفتم میشه از روی اون هم فهمید!
ایکس باکس آرکید دارم جاسپر . تمیز در حد نو انگار آکبنده !! بدون مشکل . وسایل کامل باطری شارژی و شارژر و..// یه تعدای هم بازی همراشه.
بن و فلگ این چیزا هم نشده ..تا حالا لایو هم وصل نشدم.. اکانت یه ماه رایگان لایوش هنوز دست نخوردس
چند می تونم بفروشم قیمتش چه جوریاس... ممنون
12V===12,1A,5V===12V
هست یا?
12V===12,1A,5V===1A
نه سوال درباره برد اون بنده خدا که عکس برد هم گذاشتم رو جواب گرفتم و نه این سوال بالا سرم رو؟؟
Last edited by ariaei_tabar; 21-06-2011 at 15:30. دليل: به جای اینکه جواب درس بدن چرت پرت مینویسن :دی
ای بابا...................
چرا انقدر بحث متفرقه تو این تاپیک میشه...
واسه همینه 20تا20تا جاو میره.........
دوستان رعایت کنید![]()
درودی دوباره . من فردا یا پس فردا ( قبل از ه ک شدن slim 0225 ) میرم یه slim با مادربرد 0225 با هارد 250 gb میگیرم . یارو گفت 540 یا 550 تومن و میرم ازش میخرم بعد که ه ک شد میرم ه کش میکنم با 70 یا 80 تومن . از نظر خودم این بهترین کاره نظر شما چیه من همین کارا کنم یا کاره دیگه ای هست که بهتر از این باشه ؟ اگه میشه همهتون جواب بدید و سریع چون میخوام تو این دو روزه تصمیم بگیرم و بخرم . خیلی خیلی ممنونم . ( من وقتی xbox را گرفتم دیگه اینجا یا نمیام یا کم میام تا از شر من راحت بشید )
Last edited by pouya_1631; 21-06-2011 at 15:31.
آخ آخ
خیلی متاسفم
آرکید های امروزه 100 در 100 از اسلیم ها بهتره
ولی هیجی فالکون خیلی عالیه
دوستان من اسلیم دارم ولی فالکون 1 چیز دیگس
مبارکت باشه.آره فکر خوبیه ولی گرون داره میده
تو سایت زیر 500 تومن میفروشه
محتوای مخفی: آدرس
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
فالکون؟؟؟
فالکون که به رحمت ایزدی پیوست
میشه به این سایت اطمینان کرد و ازش خرید کرد ؟ جای اصلیش کجاست ؟ یه ایکس باکس فروشی معتبر توی اصفهان نمیشناسید ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)