Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بله جناب خروجی رو یک سیم هست اما نت با هم ادغام میشه مثال زدم براتون دیگه
Sent from my Lenovo K50a40
سلام آيا در مودم huawei B315 قابليت انتخاب باند ١٨٠٠ يا ٢٦٠٠ وجود دارد ؟ چگونه بايد آنرا انتخاب كرد چون در برنامه داخل مودو موجود نيست
تاپیک مودم پست می زدید بهتر بود
با دو برنامه زیر میشه
Ltewatch_h
E5186_toolbox
راحت یافت میشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
شما میتونید شارژ خط ب خط برای خرید بسته بخرید با تخفیف / یعنی اگه 60ت شارژ برای خرید بسته نیاز دارید 54 تومن پرداخت کنید . قسمت بازارچه این انجمن افرادی هستند که میفروشند . خود بنده هم یکی از همین افراد فروشنده ام
به نظر من ایرانسل به خاطر دانلود زیاد شبانه کسی رو محدود نمیکنه . شبانش به هرحال رایگان نیست چرا باید با محدود کردن کاربرا درآمدش از ساعت های مرده و غیرپیک رو از دست بده؟
فقط یه چیزی رو توی تایم شبانه من متوجه شدم که مثلا من 112 گیگ دانلود و آپلودمه ولی مای ایرانسل میگه 120 گیگ تموم شده . توی تایم روزانه این مشکل رو ندارم . نمیدونم جریانش چیه.
واسه ما 1 ساعته نامحدود 15 دقیقه بیشتر کار نمیکنه بعدش نت قطع میشه![]()
امكانش هست لينك اين دوتا برنامه رو بديد تو اينترنت نتونستم پيدا كنم چند تا سايت روسي هم بودند كه بايد عضو مي شدم
تست اینترنت 100 مگابایتی در تهران
محمدرضا بیدخام سخنگوی شرکت مخابرات تهران از تست اینترنت با سرعت 100 مگابایت در تهران خبر داد.
وی اعلام کرد این ارائه سرویس برای عموم به عنوان برنامه در دست انجام شرکت مخابرات قرار دارد.
وی در خصوص رونمایی از این سرویس گفت: این سرویس که به تازگی و همزمان با نمایشگاه تله کام رونمایی شد، هم اکنون در برخی مراکز مخابراتی تهران در حال تست است ./ باشگاه خبرنگاران
فکر کنم منظورشون مگابیت بوده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر روی سیستم NET Framework 4.0.30319.1 نصب نیست اینهم باید نصب بشه تا نرم افزار بالا کار کنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)