سلام
بچه ها کی امروز خضرایی بود؟؟؟؟
سلام
بچه ها کی امروز خضرایی بود؟؟؟؟
دوستان سلام. من آموزشیم تموم شد. تو تقسیمات گفتن افتادی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، چه قسمتها و بخشهایی احتمال داره بیفتم؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه![]()
رفیق ما صبح امروز رفت سپاه عاشوارا تبریز، آموزشش رو دادن نیشابور، فکر میکنم شهید هاشمی نیشابور باشه.. چجور جاییه؟ یه سری میگن هتله، یه سری میگن بیابونه و سخت میگیرن و اینا.. تا خود نیشابور چقدر راهه؟ تا مشهد چطور؟ مرخصی هاش چطوره؟
همه جا احتمالش هست تقسیمتون کنن.. راهور، پلیس راه، کلانتری ها، وظیفه عمومی، پلیس مواد مخدر، پلیس آگاهی، پلیس پیشگیری، پلیس اطلاعات، عقیدتی و سیاسی، حفاظت اطلاعات، بخش های اداری و ستادی، بهداری، بیمارستان های ناجا (امام سجاد و امام علی) و...
مرسی از جوابتون دوست عزیز! یه سوال دیگه داشتم و اینکه آیا درجه تو این که کدوم یکی بیفتم تاثیر داره؟
تاثیری نداره.. اینکه چقدر کار بلدید میتونه موثر باشه.. مثلا اگر به کارهای کامپیوتری واردید میتونید امیدوار باشید که بعنوان کاربر سیستمی برتون دارن... قسمت های اداری و ستادی و فاوا و...
راهور هم تمایل زیادی به جذب افسر داره.. ترجیحا س3 و س2 و اگر نشد استوار یا گروهبان..
بله همونه، جای بدی به نظر نمیومد.
خدا بیامرزه گروه 33 توپخونه رو داداش جمع کرده رفته سنندج به جاش گروه عملیات روانی اومده
نه اونجایی که داداشمون میگه 02 هستش
خدا رحم کنه به اون هایی که دوره کد مراتکاور رو خوردن بهشون صبر بده استخون هاشون از سرما میترکه وسط کوه های پرندک هستش اخرین پادگان نزاجا
محتوای مخفی: پست اصلی
خوب با این وضعیت 24 ماهه شدن خدمت، همه میخوان زودتر برن خدمت
میخوام ببینم اگه سریعتر انصراف بدم و خودم رو برای خدمت معرفی کنم، امکان داره قبل از 1 فروردین 94 اعزام بشم؟ ( که خدمتم نهایتاً همون 21 ماه باشه )
از طرفی هنوز دوره ی 15 روزه کارت سبز (دوره تکمیلی) رو ندیدم (که اگه بیفتم سپاه دیگه آموزشی نداشته باشم)
اگه انصراف بدم، بعد خودم رو معرفی کنم و قبل از گذراندن دوره دوم اعزام بشم چی میشه؟
ضمناً مدارک کارت ایثارگری چی میخواد؟
Last edited by hamed29; 23-10-2014 at 20:55.
اگه سریع انصراف بدی و تو همین آبان ماه دفترچه پست کنی حتما همینوره سال اعزام میشی و به قانون 24 ماه نمیخوری. اگه تصمیمت رو گرفتی که حتما انصراف بدی وقتتو تلف نکن سریع تر برو انصراف بده.
برای کارت ایثارگری باید پدرت بیاد تهران انتهای اتوبان ارتش پادگان 401، همین گواهی که میگی رو میاره با کپی کارت ملی و شناسنامه و 2 تا عکس. اونجا سابقش رو چک می کنه اگه باشه 2 ماهه کارتش رو پست میاره به آدرس خونتون.
در مورد اون که قبل از دوره اعزام بشی اطلاعی دقیقی ندارم که چیکار باید کرد.
Last edited by cotgnx; 23-10-2014 at 21:11.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)