تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2497 از 4428 اولاول ... 1497199723972447248724932494249524962497249824992500250125072547259729973497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,961 به 24,970 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز به عنوان کاربر 5 ساله پارس , هیچ کدام از سرویس های محدود شامل قضیه محدود کردن سرعت نمیشه ...افت و خیز داره ولی محدود کردن به دلیل دانلود زیاد خیر
    محدود نمیکنن ولی تو ساعات رایگان یه مشکلی هست!! با idm یه لینک بزارم فیکس روی 120 هست ولی 5 تا لینک همزمان بزارم 550 تا را میده و از تمام پهنای باند استفده میکنه!! اگه همون تک لینک 550 رو میداد عالی بود

2. 3 کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز به عنوان کاربر 5 ساله پارس , هیچ کدام از سرویس های محدود شامل قضیه محدود کردن سرعت نمیشه ...افت و خیز داره ولی محدود کردن به دلیل دانلود زیاد خیر
    ببین مشکل اینه که مرکز مخابراتی ما نسبتا شلوغه.
    ولی نمایندگی گفت سرعت شبانه به کف سرویس میرسه.
    مثلا اگر من 1 مگ بگیرم و سرعتم 128 باشه در 5ساعت 2.2گیگ میتونم بگیرم.
    اما من با همین های وب در 3ساعت دارم 2.5 گیگ میگیرم.

شماره پشتیبانی پارس انلاین تهران چنده؟

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منظورتون 2 مگابایت 1 ماه است ؟
    چون 2 ماه 2 مگابایت با این قیمت امکان پذیر نیست!
    قیمت 3 ماه 2 مگابایت (3 گیگابایت ماهانه) = 76000
    نخیر الان تو جشنواره که تا ۳۱ شهریور بود همین طرح ۲ مگ ۲ ماهه با ۶ گیگ رو میده ۲۴ تومن

منم همینو گرفتم اگه خواستید فاکتورش رو بزارم
    دمت گرم.
    پارس انلاین سرویس های 1 مگ و 2مگ رو گفته محدود نمیکنن!
    های وب هم 2 هفته ای میشه گرفته محدود کرده. و گفتن قراره در اینده هم شاید شبانه رو بردورن!!

یه پیام هم دادم بهت.
    انشالله که اینجوری باشه ، وصل بشم خبرشو میدم بهت
    پیامت نیومده دوباره بفرست

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

5. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

محدود نمیکنن ولی تو ساعات رایگان یه مشکلی هست!! با idm یه لینک بزارم فیکس روی 120 هست ولی 5 تا لینک همزمان بزارم 550 تا را میده و از تمام پهنای باند استفده میکنه!! اگه همون تک لینک 550 رو میداد عالی بود
    دوست عزیز این مشکل از جانب پارس نیست بلکه از سمت لینک دانلود شما ایجاد میشود و ارتباط مستقیم با سرور اون سایت داره ... اگرم محدودیتی از جانب اون سایت برای ماکسیمم سرعت تک لینک نباشه , به عدم سازگاری سرور مربوطه با ISP مربوط میشه ....
    من که از موقعی که یادم میاد تعداد لینک های همزمان دانلود منیجرم به هنگام دانلود 6 یا 7 بوده....چیزی نمیزارم هدر بره

82205

7. 4 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

نخیر الان تو جشنواره که تا ۳۱ شهریور بود همین طرح ۲ مگ ۲ ماهه با ۶ گیگ رو میده ۲۴ تومن

منم همینو گرفتم اگه خواستید فاکتورش رو بزارم
    حرف شما سنده دوست عزیز , قصد زیر سوال بردن نداشتم فقط کمی در محاسبه هزینه دچار مشکل شده بودم

9. 3 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل از جانب پارس نیست بلکه از سمت لینک دانلود شما ایجاد میشود و ارتباط مستقیم با سرور اون سایت داره ... اگرم محدودیتی از جانب اون سایت برای ماکسیمم سرعت تک لینک نباشه , به عدم سازگاری سرور مربوطه با ISP مربوط میشه ....
    من که از موقعی که یادم میاد تعداد لینک های همزمان دانلود منیجرم به هنگام دانلود 6 یا 7 بوده....چیزی نمیزارم هدر بره

82205
    اینجوریشو دیگه ندیده بودم
    تا قبل از ساعت 2 سرعت با همون لینک هایی که میزارم تو شبانه 500 هست همین که ساعت 2 میشه میاد رو 120 سرور سایت هم ایران هست
    شاید تو یه ثانیه تمام کاربرا هجوم میارن و پهنای باند کم میاد تا ساعت 4 همین وضع هست بعد از اون هم سرعت میشه مثل روزا 550 نمیدونم چرا پارس اینجوری میکنه !!! شما خودت چه طرحی داری و سرعت زایگان و غیر رایگانت چقدره؟

11. 3 کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

تا قبل از ساعت 2 سرعت با همون لینک هایی که میزارم تو شبانه 500 هست همین که ساعت 2 میشه میاد رو 120 سرور سایت هم ایران هست
    شاید تو یه ثانیه تمام کاربرا هجوم میارن و پهنای باند کم میاد تا ساعت 4 همین وضع هست بعد از اون هم سرعت میشه مثل روزا 550 نمیدونم چرا پارس اینجوری میکنه !!! شما خودت چه طرحی داری و سرعت زایگان و غیر رایگانت چقدره؟
    من 3 تا خط از پارس دارم 2 تا 2 مگابایت + یکی 1 مگابایت که 2 تاش از یک مرکر مخابرانیه و یکیش هم از مرکز مخابراتی دیگر...
    سرعت دانلوده روزانم تا قبل از بستن روی 9 مگابایت برای هر 3 خط :
    440-480
    در شب :
    300-400

نتیجه تست شبانه بعد از بستن بر روی 9 مگابایت هم چند روز بگذره اطلاع رسانی میکنم , چون با یک شب نمیشه نتیجه گرفت
    اما سرعت روزانه در روز شده :
    750-780

13. 2 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ببین مشکل اینه که مرکز مخابراتی ما نسبتا شلوغه.
    ولی نمایندگی گفت سرعت شبانه به کف سرویس میرسه.
    مثلا اگر من 1 مگ بگیرم و سرعتم 128 باشه در 5ساعت 2.2گیگ میتونم بگیرم.
    اما من با همین های وب در 3ساعت دارم 2.5 گیگ میگیرم.

من پارس آنلاین یزد هستم سرعت 2 مگ ساعات 2 تا 7 حدود 4.39گیگ گرفتم تا یک سال 1.24 ترابایت دانلود گرفتم خیلی وخشتناکم من سال 1390 پیشگامان منتفرم مهجر نرم افزار Throttle 6.9افزایش سرعت دانلود نرم افزار Free Download Manager مدیریت دانلود ((( imd نه ))) با تنظیمات پخش دانلود هر فایل 200 زدم سرعت دانلود 240 تا 400 مچرخه کوتاه مدت تا 950 رسید چند روز بعد نرم افزار AutoScreenRecorder.Proضبط فیلم دستکاپ زدم تا ظاهرا فراتر از 1MB/S خودم چشم دیدم دوباره وخشتناکه چند ماه بعد سفر به هنک کنگ هتل 6 روزه اقامه شد اینترنت نامحدود سرعت دانلود 18mb/s تا کمتر از 1 ساعت 55 گیگ گرفتم هیولا

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حرف شما سنده دوست عزیز , قصد زیر سوال بردن نداشتم فقط کمی در محاسبه هزینه دچار مشکل شده بودم
    منم منظورم اصلا این نبود ، فقط برای اطلاع دوستان گفتم اگه خواستن میتونم بزارم که از قیمت اطلاع داشته باشن

16. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزیز این که میگی قبل شبانه سرعت بالاست بعدش همون لینک پایینه به سرعت پورت اون سرور مربوطه ، مثلا قبل شبانه چون فشاری روی مرکز مخابرات شما نیست با یه سرور معمولی هم لینک داشته باشید با نهایت سرعت بهتون دانلود میده ولی موقع شبانه باید سرور دانلودتون قوی باشه تا بتونه نهایت سرعت رو بده ، مثلا از سرور مایکروسافت یا اپل یه لینک بزار دانلود کن در همون ساعت شبانه میبینی سرعت خیلی بالاست ( البته این رو من تو چند isp دیگه تست کردم و احتمال زیاد تو پارس آنلاین هم همینه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •