محدود نمیکنن ولی تو ساعات رایگان یه مشکلی هست!! با idm یه لینک بزارم فیکس روی 120 هست ولی 5 تا لینک همزمان بزارم 550 تا را میده و از تمام پهنای باند استفده میکنه!! اگه همون تک لینک 550 رو میداد عالی بود
محدود نمیکنن ولی تو ساعات رایگان یه مشکلی هست!! با idm یه لینک بزارم فیکس روی 120 هست ولی 5 تا لینک همزمان بزارم 550 تا را میده و از تمام پهنای باند استفده میکنه!! اگه همون تک لینک 550 رو میداد عالی بود
ببین مشکل اینه که مرکز مخابراتی ما نسبتا شلوغه.
ولی نمایندگی گفت سرعت شبانه به کف سرویس میرسه.
مثلا اگر من 1 مگ بگیرم و سرعتم 128 باشه در 5ساعت 2.2گیگ میتونم بگیرم.
اما من با همین های وب در 3ساعت دارم 2.5 گیگ میگیرم.
شماره پشتیبانی پارس انلاین تهران چنده؟
نخیر الان تو جشنواره که تا ۳۱ شهریور بود همین طرح ۲ مگ ۲ ماهه با ۶ گیگ رو میده ۲۴ تومن
منم همینو گرفتم اگه خواستید فاکتورش رو بزارم
انشالله که اینجوری باشه ، وصل بشم خبرشو میدم بهت
پیامت نیومده دوباره بفرست
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دوست عزیز این مشکل از جانب پارس نیست بلکه از سمت لینک دانلود شما ایجاد میشود و ارتباط مستقیم با سرور اون سایت داره ... اگرم محدودیتی از جانب اون سایت برای ماکسیمم سرعت تک لینک نباشه , به عدم سازگاری سرور مربوطه با ISP مربوط میشه ....
من که از موقعی که یادم میاد تعداد لینک های همزمان دانلود منیجرم به هنگام دانلود 6 یا 7 بوده....چیزی نمیزارم هدر بره
82205شماره پشتیبانی پارس انلاین تهران چنده؟
حرف شما سنده دوست عزیز , قصد زیر سوال بردن نداشتم فقط کمی در محاسبه هزینه دچار مشکل شده بودمنخیر الان تو جشنواره که تا ۳۱ شهریور بود همین طرح ۲ مگ ۲ ماهه با ۶ گیگ رو میده ۲۴ تومن
منم همینو گرفتم اگه خواستید فاکتورش رو بزارم![]()
اینجوریشو دیگه ندیده بودم
تا قبل از ساعت 2 سرعت با همون لینک هایی که میزارم تو شبانه 500 هست همین که ساعت 2 میشه میاد رو 120سرور سایت هم ایران هست
شاید تو یه ثانیه تمام کاربرا هجوم میارن و پهنای باند کم میادتا ساعت 4 همین وضع هست بعد از اون هم سرعت میشه مثل روزا 550
نمیدونم چرا پارس اینجوری میکنه !!! شما خودت چه طرحی داری و سرعت زایگان و غیر رایگانت چقدره؟
من 3 تا خط از پارس دارم 2 تا 2 مگابایت + یکی 1 مگابایت که 2 تاش از یک مرکر مخابرانیه و یکیش هم از مرکز مخابراتی دیگر...
سرعت دانلوده روزانم تا قبل از بستن روی 9 مگابایت برای هر 3 خط :
440-480
در شب :
300-400
نتیجه تست شبانه بعد از بستن بر روی 9 مگابایت هم چند روز بگذره اطلاع رسانی میکنم , چون با یک شب نمیشه نتیجه گرفت
اما سرعت روزانه در روز شده :
750-780
من پارس آنلاین یزد هستم سرعت 2 مگ ساعات 2 تا 7 حدود 4.39گیگ گرفتم تا یک سال 1.24 ترابایت دانلود گرفتم خیلی وخشتناکم من سال 1390 پیشگامان منتفرم مهجر نرم افزار Throttle 6.9افزایش سرعت دانلود نرم افزار Free Download Manager مدیریت دانلود ((( imd نه ))) با تنظیمات پخش دانلود هر فایل 200 زدم سرعت دانلود 240 تا 400 مچرخه کوتاه مدت تا 950 رسید چند روز بعد نرم افزار AutoScreenRecorder.Proضبط فیلم دستکاپ زدم تا ظاهرا فراتر از 1MB/S خودم چشم دیدم دوباره وخشتناکه چند ماه بعد سفر به هنک کنگ هتل 6 روزه اقامه شد اینترنت نامحدود سرعت دانلود 18mb/s تا کمتر از 1 ساعت 55 گیگ گرفتم هیولا
منم منظورم اصلا این نبود ، فقط برای اطلاع دوستان گفتم اگه خواستن میتونم بزارم که از قیمت اطلاع داشته باشن
عزیز این که میگی قبل شبانه سرعت بالاست بعدش همون لینک پایینه به سرعت پورت اون سرور مربوطه ، مثلا قبل شبانه چون فشاری روی مرکز مخابرات شما نیست با یه سرور معمولی هم لینک داشته باشید با نهایت سرعت بهتون دانلود میده ولی موقع شبانه باید سرور دانلودتون قوی باشه تا بتونه نهایت سرعت رو بده ، مثلا از سرور مایکروسافت یا اپل یه لینک بزار دانلود کن در همون ساعت شبانه میبینی سرعت خیلی بالاست ( البته این رو من تو چند isp دیگه تست کردم و احتمال زیاد تو پارس آنلاین هم همینه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)