این RSTP باید چند باشه در بهترین حالت من تا دکل 30 متر فاصله دارم رفتم زیر دکل شد 67 کمتر از این نشد سرعت تقریبا 50 مگ توی 30 متری می شه 95 تا 100 داستان چیه دوستان از 20-30 کیلومتری حرف می زنن والا ما تو 30 متری وضعمون اینه![]()
این RSTP باید چند باشه در بهترین حالت من تا دکل 30 متر فاصله دارم رفتم زیر دکل شد 67 کمتر از این نشد سرعت تقریبا 50 مگ توی 30 متری می شه 95 تا 100 داستان چیه دوستان از 20-30 کیلومتری حرف می زنن والا ما تو 30 متری وضعمون اینه![]()
تقریباً آر اس آر پی ار از 70 شروع میشه تا 120
وضعیت شما بسیار عالی بوده اما این به تنهایی برای گرفتن نهایت سرعت تئوریک کافی نیست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
اين فكر كنم بهترين حالت
Sent from my iPhone using Tapatalk
بجز کد،چجوری میشه گزارش مصرف اینترنت رو دریافت کرد؟تو ecare هم چیزی نداره برا اینترنت.
(سیمکارت تو مودم هست و از کد پشتیبانی نمیکنه و فقط sms داره)
این مشخصه ها بنده دادم با گوشی بوده فکر نکنم با گوشی زیر 65 بره چون بنده زیر دکل تست کردم 1 متر فاصله داشتم
بازی quantum break بود دوست عزیز. از اینجا دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فقط اس ام اس داره تو برنامه مای ایرانسل شمارتو بزن و کدی که دریافت میشه رو وارد کن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام دو ستان یه سوال داشتم من فاصلم با انتن ایرانسل 75 متر هست و برنامه open signal هم اینو تایید میکنه ..گوشیم هم اکثر باندهای فورجی رو ساپورت میکنه ( هر دو باند ایرانسل) ولی من به یه دکل در فاصله 3 و نیم کیلو متری وصل میشم ...میخواستم ببینم چرا اینجوریه و اینکه ایا این گفته که بعضی دوستان میگن درست هست که انتن دهی یه BTS از 100 متری شروع میشه.. یعنی من شنیدم که حداقل باید 100 متر از دکل فاصله داشته باشی تا به اون وصل شی و اگه فاصله از این کمتر باشه نمیشه..مرسی
با لود بالانسر شما میتونی چند تا اینترنت از شرکت های مختلف رو مخلوط کنی و استفاده کنی مثلا شرکت ایکس اگر قطع بشه بدون اینکه حتی یک ثانیه قطعی حس کنی اتومات میره رو اینترنت شرکت ایگرگ و همینطور الا اخر مثلا اگر از ده تا شرکت نت بگیری اولب قطع بشه میره دومی و دومی قطع بشع میره رو سومی همینجوری ادامه داره و برای لو بالانسر سخت افزار میخاد بهترینش برند میکروتیک هست
Sent from my Lenovo K50a40
فکر نکنم اینطوری باشه;
فکر میکنم لود بالانسر یه وسیله ست برای ادغام اینترنت چند خط که سرعت همه رو روی یک سیم میده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)