فک نکنم مشکلی داشته باشید به جز خروج از کشور و کار با بعضی از بانکا که برا بعضی خدماتشون کارت پایان خدمت میخوان
البته من دستگاه پوز ملت گرفتم و نخواست ولی میگن بعضی جاها لازمه
فک نکنم مشکلی داشته باشید به جز خروج از کشور و کار با بعضی از بانکا که برا بعضی خدماتشون کارت پایان خدمت میخوان
البته من دستگاه پوز ملت گرفتم و نخواست ولی میگن بعضی جاها لازمه
در حال حاضر پاسپورت نمیشه گرفت.
جواز کسب نمیشه گرفت.
کارت بازرگانی نمیشه گرفت.
شرکت به نام خودت نمی تونی ثبت کنی.
این محدودیت ها فعلا هست ولی بعدا ممکنه محدودیت های دیگه ای هم اضافه کنن، مثلا قبلا اگه سند به نامت بود دیگه تو نمی تونستی به نام کسی دیگه بزنی، چند سالی هست این قانون رو برداشتن ولی در آینده با توجه به کمبود سرباز و پایین اومدن جمعیت سرباز، شاید قوانین سختگیرانه تری رو بزارن
فردا آغاز 2سال خدمت
هفصت و سی روز نبود؟
پدافندسمنان برای فردا کسی هست اینجا؟
دوست عزیز اصلا نمیخوام نا امیدت کنم. ولی واقعیت در کشور ما خیلی پیچیدس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال من جای شما بودم ریسک نمیکردم. فردا سرباز کم بیاد معلوم نیست چه بلایی سر کسی که سربازی نرفته بیارن
نبود یک هفته دیگه تا اتمام دوره کد تکاوری تو مرآتکاور شبان نزاجا پرندک؟
اولین دوره کد لیسانسش ما بودیم
از بچه های لیسانس که فردا امریه میگیرن اگر دوره کد مراتکاور رو خوردن خودشون رو برای بدترین و سخت ترین روز های زندگیشون اماده کنن
کسی خورده بگه تا یکمی راهنماییش کنم
پس جای این همه افسری که سر چهار راه ها دارن جریمه مینویسن رو کی میخواد پر کنه؟ خیلی از بخش های اداری، کاربرای سیستمی، مرفوک و 110 و بخش های دیگه اصلا لیسانس به بالا میگیره ناجا..سرباز نباشه، ناجا فلج میشه!
این اولویت انتخاب که توی دفترچه میپرسه میخای اولویت اولت تو کدوم ارگان باشی چقدر تاثیر داره ؟ معمولا چند درصد افراد اولویت اولشون میفتن ؟
سلام؛ ورودی 87 کارشناسی دولتی هستم؛ زمان ما معافیت تحصیلی 6 سال بود.
در کل من الان ترم 13 هستم؛ 2 ترم مرخصی گرفتم که البته یک ترمش بدون احتساب سنوات بود. ( از نظر آموزشی میشه گفت ترم 12 محسوب میشم )
این ترم برای اینکه از معافیت تحصیلی استفاده کنم فقط انتخاب واحد کردم و اصلاً دانشگاه نمیرم
به دلیل مسائلی ناچارم انصراف بدم یعنی باید بعد این همه گرفتاری کاردانی بگیرم.
نمیدونم در جریان هستید یا نه؛ دوره تکمیلی ( کارت سبز ) دو قسمتی شده: 30 روز + 15 روز
دوره 30 روزه رو گذروندم ( که البته هنوز کارتش نیومده ) . دوره 15 روزه رو هم دقیقاً معلوم نیست کی برگزار کنن.
گفتن برج 8 یا 10 ، البته معلوم نیست. اون طوری که من فهمیدم اولویت هم با کسانیه که برگه اعزام دارن و ...
فقط منتظرم دوره تکمیلی رو بگذرونم، بعدش ببینم چه غلطی باید بکنم
ضمناً سابقه 9 سال نفله شدن در بسیج رو هم دارم؛ پدرم هم 27 ماه سابقه جبهه داره. البته گواهیش هست ولی این چیزی که میگن کارت ایثارگری، نداره. (در پلیس + 10 هم ثبت نشده)
به نظرتون با این وضعیت باید چه کار کنم؟
تأثیرش 0 درصد هست!
خب شما که 9 سال سابقه بسیج داری 6 ماه کسری اوتو میگیری و کسری ایثارگری پدرت هم 9 ماه میشه و در مجموع 15 ماه کسری داری. کارت ایثارگری رو هم حتما باید بگیره، گواهیش رو می برین با مدارک، کارت رو 1 تا 2 ماهه می گیری و میری دنبال کسریش که 2-3 روز کار داره.
تا دوره تکمیلی هم تموم بشه کسری ها رو گرفتی.
الان مشکل شما دقیقا چیه؟
Last edited by cotgnx; 23-10-2014 at 01:06.
خدا به همرات
لباس گرم یادت نره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)