تا قبل ازاین تغییرات شبانه با یک مگ ودمگ چقدرمی گرفتین؟
تا قبل ازاین تغییرات شبانه با یک مگ ودمگ چقدرمی گرفتین؟
بین 300 تا 400
بله داره , نمیدونم شاید این سرویس موقتا برای شهر شما قابل دسترس نباشه![]()
آره بابا ۲ من الان ۲ مگ ۲ ماهه ۶ گیگ گرفتم ۲۴ تومن ( یعنی ماهی ۳ گیگ ) از ۲ تا ۷ هم رایگان داره ( میدونی که من فقط برای دانلود میخوام و جایی شبانه نداشته باشه اصلا اسمش هم نمیارم !!! )
اونجوری که امروز زنگ زدم گفتن فردا صبح واسه من فعال میشه ، اوکی شد تست های روزانه شبانه و اسکرین شات از دانلود منیجر میزارم در ساعات مختلف که سرعت دستتون بیاد ( البته باید یه هفته صبر کنید که من پشت سر هم دانلود کنم ببینیم محدود میکنن یا نه چون پشتیبانیش گفت محدود کردن نداریم مثل شاتل و منم گفتم اگه محدود کنید همون فرداش دستور تخلیه میدم ، مثل همون کاری که با شرکت شهراد کردم و دقیقا روز دوم فعال شدن سرویسم دستور تخلیه رو دادم بهشون تا فرداش هم تایید تلفنی کردن )
اگه اینم خوب نباشه مقصد بعدی صبانت هست بعد هم شاتل ( های وب مرکز ما رو ساپورت نمیکنه وگرنه اول اونو تست میکردم ) اینقدر میگردم تا یکیش که بهتره پیدا کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
منظورتون 2 مگابایت 1 ماه است ؟
چون 2 ماه 2 مگابایت با این قیمت امکان پذیر نیست!
قیمت 3 ماه 2 مگابایت (3 گیگابایت ماهانه) = 76000
سید جان قبل از اینکه خطت ارتقاع پیدا کنه قطعی نداشتی ؟! الان چی ؟! نذری ، کاری ، عملی ، حرفی ، حدیثی نمیکنید که اینا خطاتون رو ارتقاع میدن ؟!![]()
دمت گرم.
پارس انلاین سرویس های 1 مگ و 2مگ رو گفته محدود نمیکنن!
های وب هم 2 هفته ای میشه گرفته محدود کرده. و گفتن قراره در اینده هم شاید شبانه رو بردورن!!
یه پیام هم دادم بهت.
قبل از این که خطم ارتقا پیدا کنه :سید جان قبل از اینکه خطت ارتقاع پیدا کنه قطعی نداشتی ؟
2 روز قبلش هر 3 سرویسم همزمان به مدت 24 ساعت هر 2 ساعت یک بار به مدت نیم ساعت میرفتن تو کما ...
1 روز قبلش به مدت 24 ساعت هیچ قطعی نداشتیم
و بعدشم خط ها اپدیت شدن
الان به تفاهم رسیدیم و زیر یک سقف با هم زندگی میکنیمالان چی ؟فقط شاید 10 خط پشت سر هم Time out بده هر 3 ساعت یک بار
چرا اتفاقا , قبل از این که هر کدام از مدم هارو روشن کنم وضو میگیرم و نیت میکنمذری ، کاری ، عملی ، حرفی ، حدیثی نمیکنید که اینا خطاتون رو ارتقاع میدن ؟!![]()
دوست عزیز به عنوان کاربر 5 ساله پارس , هیچ کدام از سرویس های محدود شامل قضیه محدود کردن سرعت نمیشه ...افت و خیز داره ولی محدود کردن به دلیل دانلود زیاد خیر
امروز وضعیت تک کانکشن و بروزینگ زیاد خوب نیست.
ظاهرا چیزی به اسم ثبات در ارائه خدمات به ما ایرانی ها نیومده! ( یه روز ابری یه روی آفتابی )
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)