تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2496 از 3195 اولاول ... 149619962396244624862492249324942495249624972498249925002506254625962996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,951 به 24,960 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان آیا این تاپیک با تاپیک های دیگه کورس گذاشته که اینجور با سرعت میره جلوووو ؟

2. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Majid66_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آیا این تاپیک با تاپیک های دیگه کورس گذاشته که اینجور با سرعت میره جلوووو ؟
    مسابقه نیست
    از پر بار بودن مطالب تایپیک حکایت داره

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها اعصابم خورده...من كنسولم رو تابستون پارسال گرفتم...پس متعاقبا و 100در100 بايد به من جسپر ميداد...
    آخه شما ها ميگين جسپر از همه بهتره...
    تاريخ ساخت كنسولم 2009/4/15 هست...
    پس يعني جسپر نيست ؟
    نه ؟
    چيه ؟
    چه ماركيه ؟؟؟
    خوبه يا بد ؟

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

8

بدبخت شدم ...مال من فكر كنم جسپر نيست...
    من از تهران پاساژ پايتخت خريدم...
    تابستون پارسال خريدم پس مرتيگه بايد به من جسپر ميداد...
    آخه شما ها ميگين از همه جسپر بهتره...
    تاريخش پشتش نوشته 2009/4/15 ...
    يعني جسپر نيست ؟؟
    پس چيه ؟؟؟
    بده يا خوبه ؟؟؟
    تقلبي بهم داده ؟؟؟
    كمكم كنيد توروخدا....درخالي كه الانم نمتونم كاري كنم....فقط بگين كنسولم يعني زود خراب ميشه ؟؟؟

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

اقا این بحثی که سر این Fat و Slim شدش من از صحبت ها ی شما برداشت کردم که S هم کم مصرف تره هم کمتر گرم می شه ...
    من از اینا هیچ اطلاعاتی ندارم ولی با حرفای شما به یه نتیجه رسیدم ... همین که S کوچیکتره این یعنی از چیپ های کوچیکتری توش استفاده شده ... و کم مصرف تر هم شده به خاطرش ... و در نتیجه کمتر هم گرم می شه ... همون طور هم که معلومه کینکت هم بدون آداپتور کار می کنه باهاش ...
    خوب وقتی قطعات الکتریکی گرم می شن باعث می شه افت کارایی داشته باشن ... که به نظر من این یه امتیاز برای S حساب می شه ... ولی فک نمی کنم اونقدر تاثیر داشته باشه ... چون بالاخره بازی هایی که ساخته می شه برای Fat هم باید باشه ...
    زیاد خودتونو درگیر نکنین به نظر من ...

7. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اقا این بحثی که سر این Fat و Slim شدش من از صحبت ها ی شما برداشت کردم که S هم کم مصرف تره هم کمتر گرم می شه ...
    من از اینا هیچ اطلاعاتی ندارم ولی با حرفای شما به یه نتیجه رسیدم ... همین که S کوچیکتره این یعنی از چیپ های کوچیکتری توش استفاده شده ... و کم مصرف تر هم شده به خاطرش ... و در نتیجه کمتر هم گرم می شه ... همون طور هم که معلومه کینکت هم بدون آداپتور کار می کنه باهاش ...
    خوب وقتی قطعات الکتریکی گرم می شن باعث می شه افت کارایی داشته باشن ... که به نظر من این یه امتیاز برای S حساب می شه ... ولی فک نمی کنم اونقدر تاثیر داشته باشه ... چون بالاخره بازی هایی که ساخته می شه برای Fat هم باید باشه ...
    زیاد خودتونو درگیر نکنین به نظر من ...
    تا گرما چه قدر باشه ، تا 90 درجه سانتی گراد تاثیر چندانی نداره و آسیبی هم به دستگاه نمیرسونه .
    فت ها خیلی داغ شند 50-60 تاست که همون قدر هم اسلیم ها داغ میشند .
    اینکه اسلیم بازده بهتری داره و افت فریم نداره و ... همش افسانه هستش ، هیچ فرقی با هم ندارند .
    تازه به نظر من درگاه ویژه برای کینکت همچین هم قابلیت مالی نیست ، چون یک وسیله اضافی داره از منبع اصلی کنسول تغذیه میکنه در صورتی که با فت ها شما برق رو جدا تامین میکنید و به نظر من وجود درگاه ویژه برای تامین برق کینکت اصلا امتیاز برتر نیست .

9. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

تا گرما چه قدر باشه ، تا 90 درجه سانتی گراد تاثیر چندانی نداره و آسیبی هم به دستگاه نمیرسونه .
    فت ها خیلی داغ شند 50-60 تاست که همون قدر هم اسلیم ها داغ میشند .
    اینکه اسلیم بازده بهتری داره و افت فریم نداره و ... همش افسانه هستش ، هیچ فرقی با هم ندارند .
    تازه به نظر من درگاه ویژه برای کینکت همچین هم قابلیت مالی نیست ، چون یک وسیله اضافی داره از منبع اصلی کنسول تغذیه میکنه در صورتی که با فت ها شما برق رو جدا تامین میکنید و به نظر من وجود درگاه ویژه برای تامین برق کینکت اصلا امتیاز برتر نیست .
    بالاخره تاثیر داره ... شاید کم ..
    منظور من اون نبود در مورد کینکت ... منظورم این بودش که این نشون می ده که کنسول می تونه برق اون رو هم تامین کنه ...

11. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برخلاف تصور قبلی خودم خیلی هم اسلیم و فت در حرارت تفاوت ندارن... امروز کنسولمو بردم خونه دوستم یه کم تو دنس سنترال سوسکش کنم (کنسولم یه دستس نمی تونم تو MK هم سوسکش کنم ) ، پسرخالش هم که باندل 0500 داشت بود... حدود یه ساعت با مال من بازی کردیم یه ساعت با مال او ، تفاوت چندانی نداشتن...
    حالا فردا می خوام برم اندازه بگیرم دما رو ، به نظرتون از چه جور دماسنجی استفاده کنم و کجای کنسول بزارم؟؟؟
    ولی صدای کنسول من و او خیلی تفاوت داشت مال او به طرز عجیبی لطیف تر بود

13. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من زاهدان زندگی میکنم . اینجا xbox slim بروی لیبل پشت کارتن زده بود LOT NO : 1034 این درایوش چی هست؟ ممنون میشم جواب بدید

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

روش تشخیص از شماره LOT NO
    * آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
    * آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
    * آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
    * آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد

16. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •