دوستان آیا این تاپیک با تاپیک های دیگه کورس گذاشته که اینجور با سرعت میره جلوووو ؟
دوستان آیا این تاپیک با تاپیک های دیگه کورس گذاشته که اینجور با سرعت میره جلوووو ؟
مسابقه نیست
از پر بار بودن مطالب تایپیک حکایت داره![]()
بچه ها اعصابم خورده...من كنسولم رو تابستون پارسال گرفتم...پس متعاقبا و 100در100 بايد به من جسپر ميداد...
آخه شما ها ميگين جسپر از همه بهتره...
تاريخ ساخت كنسولم 2009/4/15 هست...
پس يعني جسپر نيست ؟
نه ؟
چيه ؟
چه ماركيه ؟؟؟
خوبه يا بد ؟
بدبخت شدم ...مال من فكر كنم جسپر نيست...
من از تهران پاساژ پايتخت خريدم...
تابستون پارسال خريدم پس مرتيگه بايد به من جسپر ميداد...
آخه شما ها ميگين از همه جسپر بهتره...
تاريخش پشتش نوشته 2009/4/15 ...
يعني جسپر نيست ؟؟
پس چيه ؟؟؟
بده يا خوبه ؟؟؟
تقلبي بهم داده ؟؟؟
كمكم كنيد توروخدا....درخالي كه الانم نمتونم كاري كنم....فقط بگين كنسولم يعني زود خراب ميشه ؟؟؟
اقا این بحثی که سر این Fat و Slim شدش من از صحبت ها ی شما برداشت کردم که S هم کم مصرف تره هم کمتر گرم می شه ...
من از اینا هیچ اطلاعاتی ندارم ولی با حرفای شما به یه نتیجه رسیدم ... همین که S کوچیکتره این یعنی از چیپ های کوچیکتری توش استفاده شده ... و کم مصرف تر هم شده به خاطرش ... و در نتیجه کمتر هم گرم می شه ... همون طور هم که معلومه کینکت هم بدون آداپتور کار می کنه باهاش ...
خوب وقتی قطعات الکتریکی گرم می شن باعث می شه افت کارایی داشته باشن ... که به نظر من این یه امتیاز برای S حساب می شه ... ولی فک نمی کنم اونقدر تاثیر داشته باشه ... چون بالاخره بازی هایی که ساخته می شه برای Fat هم باید باشه ...
زیاد خودتونو درگیر نکنین به نظر من ...
تا گرما چه قدر باشه ، تا 90 درجه سانتی گراد تاثیر چندانی نداره و آسیبی هم به دستگاه نمیرسونه .
فت ها خیلی داغ شند 50-60 تاست که همون قدر هم اسلیم ها داغ میشند .
اینکه اسلیم بازده بهتری داره و افت فریم نداره و ... همش افسانه هستش ، هیچ فرقی با هم ندارند .
تازه به نظر من درگاه ویژه برای کینکت همچین هم قابلیت مالی نیست ، چون یک وسیله اضافی داره از منبع اصلی کنسول تغذیه میکنه در صورتی که با فت ها شما برق رو جدا تامین میکنید و به نظر من وجود درگاه ویژه برای تامین برق کینکت اصلا امتیاز برتر نیست .
بالاخره تاثیر داره ... شاید کم ..
منظور من اون نبود در مورد کینکت ... منظورم این بودش که این نشون می ده که کنسول می تونه برق اون رو هم تامین کنه ...
برخلاف تصور قبلی خودم خیلی هم اسلیم و فت در حرارت تفاوت ندارن... امروز کنسولمو بردم خونه دوستم یه کم تو دنس سنترال سوسکش کنم(کنسولم یه دستس نمی تونم تو MK هم سوسکش کنم
) ، پسرخالش هم که باندل 0500 داشت بود... حدود یه ساعت با مال من بازی کردیم یه ساعت با مال او ، تفاوت چندانی نداشتن...
حالا فردا می خوام برم اندازه بگیرم دما رو ، به نظرتون از چه جور دماسنجی استفاده کنم و کجای کنسول بزارم؟؟؟
ولی صدای کنسول من و او خیلی تفاوت داشتمال او به طرز عجیبی لطیف تر بود
![]()
سلام دوستان من زاهدان زندگی میکنم . اینجا xbox slim بروی لیبل پشت کارتن زده بود LOT NO : 1034 این درایوش چی هست؟ ممنون میشم جواب بدید
روش تشخیص از شماره LOT NO
* آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)