ممنون دوست من !
فقط شرمنده دکمه تشکر فعلا برام فعال نشده !
اشتباه تون چی بود ؟![]()
ممنون دوست من !
فقط شرمنده دکمه تشکر فعلا برام فعال نشده !
اشتباه تون چی بود ؟![]()
من 1 گیگ داشتم، خوب بود، ولی 2 مگ بهتر از اونه !!سرعت روزانه فرقی ندارن ولی دریافتی شبانه ی 2 مگ برا من بیشتر بوده ! تا چند روز پیش شبی 6-7 گیگ دانلود میکردم ولی چندروزی هست که 4.5-5.5 دانلود دارم.
سلام
غرب کشور ! شش ماهی میشه که روند قطعی ها شروع شده ! ولی شهریور واقعا به اوج خودش رسیده ! دو شب فقط به خاطر قطعی خط دانلود نکردم ! تایم اوت به کنار ! خط من برای چند دقیقه کامل قطع میشه ! نویز هم ندارم ! در مورد اون نکته ای هم که گفتید در باره دانلود شبانه، زیاد جدی نگیرید ! طی تجربه ی من، هر وقت که خطت رو شارژ کنی یا گیگ اضافی وارد کنی چند شبی سرعت میره بالا، بعدش مثداری کم میشه و ثابت میمونه !
نه مدرک نمیخواد ، خیالت راحت !
ببخشید رفته بودم برا نهار.
نه داداش خوبیش همینه.
شما کپی شناسنامه+کارت ملی+کپی کارت ملی صاحب خط به همراه آخرین قبض تلفن رو می دی به نماینده شرکت که میاد در خونه.
مدارک و هزینه رانژه خط و نصب رو از شما میگیره.
اگر خودت میتونی نصب کنی موقعی که داری با مسئول پشتیبانی صحبت میکنی به طرف بگو خودم بلدم و مودم هم دارم.
همین
برا من فرداش اومد در خونه و 2 روز بعد فعال شد.
به همین راحتی
[QUOTE=ardal 254;7893264]نه چیز خاصی نمیخواد برای دوستمون جناب flashget گفتم چیا میخواد.
برا من که تخلیه 5 روز طول کشید. بعضی ها رو اذیت میکنن و 1 یا 2 هفته لفتش میدن.
سلام به همه پارس انلاینی ها من سرویس 14 ماه 128 کیلوبایت نامحدود گرفتم گویا 20 گیگ در ماه هزینه خوش حصابیم هست ولی نمیتونم ببینم چه قدر ازش مونده و هرسری باید زنگ بزنم اوپراتور اونا دستتی با فرمول برام حساب کنن چه جوری خودم میتونم بفهمم چه قدر از گیگ و یا حجم خوش حسابیم مونده راستی الان توی تعرفه ها زده برای 128 کیلو 10 گیگ هزینه خوش حسابی !!!!!!!!!!
چند روز پیش از طریق سایت آنلاین ثبت نام کردم و بالاخره امروز پیکشون اومد در خونه و قرار داد و فاکتور سرویس رو آورد و حالا قرار شد ۳ تا ۷ روز دیگه سرویس وصل بشه!
۱۲۸نامحدود گرفتم. ۲۵۶ می خواستم ولی قبول نکرد و کارت دانشجویی می خواست! حالا امیدوارم همین ۱۲۸ خوب باشه! اگه واقعا ۲۰ گیگ با سرعت ۱۰۰-۱۲۰ کیلو بده خوبه دیگه...
راستی برای ماه های بعد از طریق پنل میشه سرویس رو ارتقا داد؟![]()
منم به شبديز ميگم از رانژه تخليه کنه بيام پارس آنلاين ديگه :banghead::banghead::banghead::banghead:
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4
بچه ها خیلی جالبه
من با دایل آپ وصل شدم رفتم فیسبوق دیدم بازه و اصلا فیلطر نیست!!!
مثله این که کرج هم رفت توی صف 9 مگابایتی ها...در واقع از دیشب ساعت 1 بامداد تغییرات اعمال شد و سرعت شبانه بنده (3 تا خط دارم از پارس که نتیجه هر 3 تقریبا یکسان بود : 2 تا 2 مگابایت + یه دونه 1 مگابایت) تا 7 صبح روی 550 بود و مودمم نگاه کردم دیدم بله ...بلاخره 4 مگابایت عوض شدهالانم سرعت دانلود روزانه بین 700 تا 800 کیلوبایته
![]()
دوست عزیز اگر شب های بعد رو هم تست کردی و سرعت شبانه بالای 300 بود به من یه خبر بده.
در ضمن پارس انلاین مگه دو مگ محدودش ساعات رایگان داره؟
نمایندگی شهر ما گفت 2مگ نداریم.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)