تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2495 از 4428 اولاول ... 1495199523952445248524912492249324942495249624972498249925052545259529953495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,941 به 24,950 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه HO55EIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    والا بنده الان 7 روزه که 2 مگ گرفتم و سرعت دانلود بنده توی روز 300 تا 500 هست و شبانه به خاطر یه اشتباه نا وارد
    بودن من سرعت اومد روی 200،در حالی که 2 روز اول سرعت شبانه بنده تا 500 هم بالا میومد. شاید هم من اشتباه میکنم.
    تو این هفت روز هم 20 گیگ فیلم فقط دانلود کردم و الان هر شب ساعت 2 میزارم تا 6:59 صبح 4 گیگ دانلود میکنم.
    ----------
    خلاصه من که خیلی راضیم و از دست شبدیز کلاهبردار کرج راحت شدم و فهمیدم سرعت یعنی چی؟
    ممنون دوست من !

فقط شرمنده دکمه تشکر فعلا برام فعال نشده !

اشتباه تون چی بود ؟

2. این کاربر از HO55EIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام !

بهترین طرح پارس انلاین به نظر من 1024 با ترافیک ماهانه 3 گیگ هست !

شبانه راحت میتونید بیشتر از 3 گیگ دانلود داشته باشید ( به 4 گیگ نمیرسه )

الان دوستانی که طرح 2048 دارند محدود سرعت روزانه / شبانه شون چقدری هست ؟

من 1 گیگ داشتم، خوب بود، ولی 2 مگ بهتر از اونه !!سرعت روزانه فرقی ندارن ولی دریافتی شبانه ی 2 مگ برا من بیشتر بوده ! تا چند روز پیش شبی 6-7 گیگ دانلود میکردم ولی چندروزی هست که 4.5-5.5 دانلود دارم.

سلام
    شما کدوم مرکز مخابراتی هستید.
    راستش بنده قبل از پارس ، شبدیز کرج داشتم به شدت مزخرف و قطع و وصل های پیاپی که تخلیه کردم اومدم پارس.
    والا بنده تو 7 روز اصلاً قطع و وصلی نداشتم. فقط یکبار بود که مثل اینکه سراسری قطع بود.
    راستی اگر منظورتون تایم اوته...برا من هم داره ولی خوب به مراتب بهتر از شبدیز هست.
    سلام
    غرب کشور ! شش ماهی میشه که روند قطعی ها شروع شده ! ولی شهریور واقعا به اوج خودش رسیده ! دو شب فقط به خاطر قطعی خط دانلود نکردم ! تایم اوت به کنار ! خط من برای چند دقیقه کامل قطع میشه ! نویز هم ندارم ! در مورد اون نکته ای هم که گفتید در باره دانلود شبانه، زیاد جدی نگیرید ! طی تجربه ی من، هر وقت که خطت رو شارژ کنی یا گیگ اضافی وارد کنی چند شبی سرعت میره بالا، بعدش مثداری کم میشه و ثابت میمونه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خیلی از راهنماییت ممنونم . حتما یک ماهه 2 مگ رو میگیرم و تست میکنم . اگر برای منطقه منم خوب باشه که عالیه

راستی برای گرفتن 2 مگ باید همون مسخره بازی های اوایل رو طی کنیم ( مدرک و کارت دانشجویی و .... ) ؟
    نه مدرک نمیخواد ، خیالت راحت !

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خیلی از راهنماییت ممنونم . حتما یک ماهه 2 مگ رو میگیرم و تست میکنم . اگر برای منطقه منم خوب باشه که عالیه

راستی برای گرفتن 2 مگ باید همون مسخره بازی های اوایل رو طی کنیم ( مدرک و کارت دانشجویی و .... ) ؟
    ببخشید رفته بودم برا نهار.
    نه داداش خوبیش همینه.
    شما کپی شناسنامه+کارت ملی+کپی کارت ملی صاحب خط به همراه آخرین قبض تلفن رو می دی به نماینده شرکت که میاد در خونه.
    مدارک و هزینه رانژه خط و نصب رو از شما میگیره.
    اگر خودت میتونی نصب کنی موقعی که داری با مسئول پشتیبانی صحبت میکنی به طرف بگو خودم بلدم و مودم هم دارم.
    همین
    برا من فرداش اومد در خونه و 2 روز بعد فعال شد.
    به همین راحتی

5. 2 کاربر از hot-dsl67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[QUOTE=ardal 254;7893264]
    سلام
    آقا بیا بیرون که اصلاً از دست استرس اینکه چقدر پول بریزم و چقدر دانلود کنم راحت میشی.
    من هم 2 ماه شبدیز بودم ولی فقط پول گرفتن از ما.
    تخلیه کن خط رو بیا 1 مگ بگیر.
    باور کن پشیمون نمیشی.
    [/QUOTE
    واقعا خسته شدم از شبدیز نه شبانه داره بعدم واسه دانلود قیمتش بالاست من الان 2 ساله شبدیز دارم دارم عصبی میشم
    واسه 2مگ نامه ای چیزی میخواد؟
    نه چیز خاصی نمیخواد برای دوستمون جناب flashget گفتم چیا میخواد.
    برا من که تخلیه 5 روز طول کشید. بعضی ها رو اذیت میکنن و 1 یا 2 هفته لفتش میدن.

7. 2 کاربر از hot-dsl67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasan7khat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همه پارس انلاینی ها من سرویس 14 ماه 128 کیلوبایت نامحدود گرفتم گویا 20 گیگ در ماه هزینه خوش حصابیم هست ولی نمیتونم ببینم چه قدر ازش مونده و هرسری باید زنگ بزنم اوپراتور اونا دستتی با فرمول برام حساب کنن چه جوری خودم میتونم بفهمم چه قدر از گیگ و یا حجم خوش حسابیم مونده راستی الان توی تعرفه ها زده برای 128 کیلو 10 گیگ هزینه خوش حسابی !!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چند روز پیش از طریق سایت آنلاین ثبت نام کردم و بالاخره امروز پیکشون اومد در خونه و قرار داد و فاکتور سرویس رو آورد و حالا قرار شد ۳ تا ۷ روز دیگه سرویس وصل بشه!
    ۱۲۸‌نامحدود گرفتم. ۲۵۶ می خواستم ولی قبول نکرد و کارت دانشجویی می خواست! حالا امیدوارم همین ۱۲۸ خوب باشه! اگه واقعا ۲۰ گیگ با سرعت ۱۰۰-۱۲۰ کیلو بده خوبه دیگه...
    راستی برای ماه های بعد از طریق پنل میشه سرویس رو ارتقا داد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منم به شبديز ميگم از رانژه تخليه کنه بيام پارس آنلاين ديگه :banghead::banghead::banghead::banghead:

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

بچه ها خیلی جالبه
    من با دایل آپ وصل شدم رفتم فیسبوق دیدم بازه و اصلا فیلطر نیست!!!

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

مثله این که کرج هم رفت توی صف 9 مگابایتی ها...در واقع از دیشب ساعت 1 بامداد تغییرات اعمال شد و سرعت شبانه بنده (3 تا خط دارم از پارس که نتیجه هر 3 تقریبا یکسان بود : 2 تا 2 مگابایت + یه دونه 1 مگابایت) تا 7 صبح روی 550 بود و مودمم نگاه کردم دیدم بله ...بلاخره 4 مگابایت عوض شده الانم سرعت دانلود روزانه بین 700 تا 800 کیلوبایته

13. 2 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مثله این که کرج هم رفت توی صف 9 مگابایتی ها...در واقع از دیشب ساعت 1 بامداد تغییرات اعمال شد و سرعت شبانه بنده (3 تا خط دارم از پارس که نتیجه هر 3 تقریبا یکسان بود : 2 تا 2 مگابایت + یه دونه 1 مگابایت) تا 7 صبح روی 550 بود و مودمم نگاه کردم دیدم بله ...بلاخره 4 مگابایت عوض شده الانم سرعت دانلود روزانه بین 700 تا 800 کیلوبایته
    دوست عزیز اگر شب های بعد رو هم تست کردی و سرعت شبانه بالای 300 بود به من یه خبر بده.
    در ضمن پارس انلاین مگه دو مگ محدودش ساعات رایگان داره؟
    نمایندگی شهر ما گفت 2مگ نداریم.

15. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •