با با سه ،چهار صفحه س دوستان دارن درباره همین موضوع صحبت میکنن(بحث میکنند ،دعوا میکنن،بزبزن اصلا تو سر هم میزنن ) یکم دقت کنید
با با سه ،چهار صفحه س دوستان دارن درباره همین موضوع صحبت میکنن(بحث میکنند ،دعوا میکنن،بزبزن اصلا تو سر هم میزنن ) یکم دقت کنید
پسر خوب سرعت خاموش روشن کردنو کی بهت گفته؟؟؟ وقتی قطعات یکیه چرا باید فرق داشته باشن؟؟؟
سرعت بیرون اومدن درایو خیلی مهمه هاببین این کنسول چه چرته داره وقت منو 12.5 صدم ثانیه تلف می کنه
مطمئن نیستم اما به نظر نمیاد جاز باشه... باید پشت جاسپر زده باشه :
12,1A,5V... پسوند پیشوند هم داره یه کم نیازی نبودکنارش تاریخ ساخت داره اونو بنویسین...
می تونین از اینجا بخرین :
nextgen.ir
فک کنم بفرستن مشهد... ولی بهتره خودتون برین مغازشون تو تهران...
بسیار عالی
ولمون کن باااااا!!! از نظر قطعات که دیگه همه دارن میگن !!! سی پی یو - جی پی یو - کوفت - مرگ - درد - مرض - زهرمار همشون توی جفتشون یکیه... باز میگه نشون داده بود از نظر قطعات قوی تره
سبزه درش زودتر باز میشه ، سبزه سریع تر روشن میشه
تازه یه جا دیده بودم سبزه موتورش 8979879797979799 اسب بخاریه... حالا باید بگردم پیداش کنم
معمولا وقتی دو تا چیز از هر نظر برابرن ، چیز کوچیک تر گرون تر میشه... اینم جریان ایکس باکس هاست...
پسر خوب هیچ فرقی ندارن!!!
اشتباه می کنین...
اسلیم ارزششو نداره... شما باید با کلی ضرر اینو بفروشین و اسلیم بخرین...
اسلیم هم یه درایو هست به اسم 9504 که گیر نمیاد و گیر بیاد هم 620 تومنه که کپی خور شده ، یه دونه هم هست به اسم 0225 که کپی خورش حدودای یه ماه دیگه میاد... که اونم هیچ کی نمی فروشه... و یه 0401 هم هست که نمی دونم قضیش چیه و توی بازار هم ندیدم ، و 0500 که هنوز هیچ خبری از کپی خورش نیست...
الان همه دارن واس الایت و آرکید سر و دست می شکنن!!!
عکس بزرگتر از این نبود بزارییه جوری عکس بگیر تا کلش معلوم بشه
از قسمت ته کابل( که می خوره به کنسول عکس بذار
پست اول این تایپیک رو بخونی بهتر کمکت میکنه
Last edited by ariaei_tabar; 20-06-2011 at 16:38.
این عکس Jasper نیست. ولتاژ و آمپراژ Jasper اینه:
12V===12,1A,5V===1A
حالا این مدلایی که گفتین چند هست...
من سبز شو می خوام....
آخه ...............خوبه...
از 350 یورو داره به بالا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس از تاریخ تولید کنسول و درگاهی که کابل پاور میخوره به دستگاه بذارید.
ضمنا ً اسم کنسولتون چیه؟اگه جعبه دارید، میتونید اسمشو بخونید و البته بگید رنگ کنسولتون چه رنگیه؟دقیقا ً از چیزی که نباید عکس بذارین، گذاشتین!![]()
کنسولش که تابلو بود آرکیده
کنسولش تابلو آرکید بود و از جایی که میبایست عکس میزاشت عکس گذاشته بود و جاسپر نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)