دیشب ی بسته زدم تا شروع ب دانلود کردم دیدم دانلودو قطع میکنه و کلا انتن می پره!!! باتلگرام و اینستا کار میکنم خوبه و مشکلی نداره ..الانم اومدم تست کردم ی ساعتی خوب بود اما از دوباره بازی در اورد.مشکل ازکجاس
دیشب ی بسته زدم تا شروع ب دانلود کردم دیدم دانلودو قطع میکنه و کلا انتن می پره!!! باتلگرام و اینستا کار میکنم خوبه و مشکلی نداره ..الانم اومدم تست کردم ی ساعتی خوب بود اما از دوباره بازی در اورد.مشکل ازکجاس
4G رو بپا بابا
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوست عزیز چه سخت افزاری استفاده می کنید ؟
با 4 هزار تومن تونستم 60 گیگ دانلود کنم در عرض 4 ساعت
يکي از رفقا ج بده
ایشون به احتمال زیاد LoadBalancing انجام میدن که کار زیاد شاقی نیس
کاری ه ترکیب اینترنت ندارم سوالم استفاده از سخت افزاری که دارن مگر نه خودم با میکروتیک 100 مگ دانلود زدم با دکل 20 متر فاصله دارم .
از Loadbalancer استفاده میکنن و الا هیچ carrier ای اینقدر سرعت نمیده
همراه اول منطقه ی ما نسبتا خوب هست و با بسته ی 2 تا 7 صبح 16 گیگ تونستم بگیرم ( 3G )
اما ایرانسل کلا از دکل دورم و چاره ای هم ندارم چون تنوع تعرفه های ایرانسل با همراه اول قابل قیاس نیست .
به نظرم این قیمت های اینترنت 3G و 4G ( البته بسته های شبانه منظورم هست ) خیلی خوبه .
وایمکس ایرانسل داشتم تعرفه 6 ماهه دو مگابیت میگرفتم 120 تومن با 15 گیگ حجم ماهیانه !
فقط به خاطر شبانه ی دو تا هشت رایگان ( که کلا 4 گیگ میشد دانلود زد )
حالا مقایسه کنید با بسته های شبانه .
نمیخوام داستان های اینترنتیم را بگم ! فقط حساب کردم بیشتر از 10 میلیون تومن پول اینترنت Dialup و وایمکس مبین نت و ایرانسل و GPRS دادم از سال 1383 تا اردیبهشت 1395
ناشکری نکنید ! هنوز یادمه مترجم پارس را با 550 مگابایت حجم و با Dial up دو هفته خرد خرد دانلود میزدم
موفق باشین
بابا سمت ما سرعت ال تی ای 2 مگابایت هست این که نشد نت بابا دانگ
Last edited by tohid100; 12-10-2016 at 17:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)