نسبت به جاها دیگه خیلی خوبیه مخصوصا یه مربی تخریب هست ادم خیلی باحالیه مسئول دژبانی هم خیلی گیر میداد دور و ورش نرین
نسبت به جاها دیگه خیلی خوبیه مخصوصا یه مربی تخریب هست ادم خیلی باحالیه مسئول دژبانی هم خیلی گیر میداد دور و ورش نرین
در طول هر ترم دانشگاه فقط یک بر مجوز دادن اون نامه داره که من در طول تحصیلم دوبار اون نامه رو گرفتم ، یک بار برای گواهینامه و یک بار برا ی بیمه
طبق قانون چون از اون جا فارغ تحصیل شدی و نیمسال فعالی نداری دانشگاه نباید نامه بده اما شما هم اگه آشنا داشته باشی چون هنوز تصویه نکردی میتونی نامه بگیری ،،، منم آشنا داشتم با اینکه یک سال و نیم دانشگاهم تموم شده ولی بازم نامه گرفتم واسه بیمه![]()
Last edited by Mehdi_Teh021; 21-10-2014 at 19:54.
من خودم 6 ماه تو پیرانشهر لب مرز بودم و الان ماموریتم تموم شده دارم میرم یگان. منطقه امنیتش بد نیست ولی بازم باید مراقب باشین.
سلام دوستان. من 8 ماه خدمتم و 4 ماه آخر رو حقوق نگرفتم کلا. چیکار باید بکنم؟ کجا سر بزنم. از اونجاییکه تو ماموریت بودم نمیتونستم برم یگان واسه همین تا حالا هیچ اقدامی نکردم.
؟؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟
تو ناجا زیاد به فکر مرخصی نباشین.
منطقه فعلا امنیتش خوبه، البته هر از گاهی در قسمت های عراق درگیریهایی هست.
آیین نامه پاسداری و استفاده از سلاح اصل هستن
تا جایی که بنده اطلاع دارم اجازه شلیک آزاد هست و حتی به هر چیزی شک میکنن شلیک میکنن فردا میبینن آدم بود، حیوان بود، توهم بودو...
بعضی جاها شاید شرایط دسترسی زمستانش سخت باشه و نشه اومد مرخصی ولی در عوض وقتی اومدین خوب میاین مرخصی.
اگه زرنگ و یا آشنا داشته باشین قرارگاه مرزبانی تو ارومیه و یا هنگ ها امن تر از پاسگاههای مرزی هستن.
نیروی انسانی / کارگزینی
الان اگه اشتباه نکنم طبق قانون جدید که از خرداد اجرایی شد یک چشم حداقل باید 8 باشه.
مسلما اگه بره دانشگاه که دیگه نمیشه دیپلم.
باید شرایط جدید را از نظام وظیفه استان و شهرستان خبر بگیرین.
منم کارشناسی هستم، شاید هم شهر خودمون رو گفته، نمیدونم
سلام
من 19 آبان اعزام هسم.
از کجا باید بفهمم کدوم پادگان افتادم؟
Last edited by خواص; 22-10-2014 at 11:23.
سلام دوست عزیز
2 راه دارید
1 * یک هفته قبلا از اعزام هم میتونید به دفاتر پلس + 10 مراجعه کنید
2 * تقریبا 6 الی 7 روز قبل اعزام نامه ای از طریق پست به دستتون میرسه که مکان و ساعت دقیق معرفی خودتون به پادگان مورد نظر رو شامل میشود
سلام دوستان من هفته آینده نامه رو از دانشگاه میگیرم و میرم پلیس +10 تا دفترچمو پست کنم میخواستم بدونم به نظرتون تا نیمه آبان ماه پست کنم اعزامم کی میافته؟کسی اطلاع دقیق داره؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)