سلام !
بهترین طرح پارس انلاین به نظر من 1024 با ترافیک ماهانه 3 گیگ هست !
شبانه راحت میتونید بیشتر از 3 گیگ دانلود داشته باشید ( به 4 گیگ نمیرسه )
الان دوستانی که طرح 2048 دارند محدود سرعت روزانه / شبانه شون چقدری هست ؟
![]()
سلام !
بهترین طرح پارس انلاین به نظر من 1024 با ترافیک ماهانه 3 گیگ هست !
شبانه راحت میتونید بیشتر از 3 گیگ دانلود داشته باشید ( به 4 گیگ نمیرسه )
الان دوستانی که طرح 2048 دارند محدود سرعت روزانه / شبانه شون چقدری هست ؟
![]()
بستگی داره.
برا بنده چون در زمان جشنواره تابستانی بود. یه ماه مجانی با 3 گیگ افتاد و چون بنده هم به پارس آنلاین وارد نبودم 3 گیگ حجم ماه اولیه پرید و سرعت شبانه بنده
نیز کم شد و به 200 تنزل کرد و روزانه سرعت تا 500 هم دانلود کردم.
روی 9 مگ بستن یعنی فضای باند بازه ولی به نظر من زیاد خوب نیست چون همون مقدار که فضای باند میره بالا snr (نویز) میره بالا و در بعضی مواقع بدجور میره رو اعصاب.
اگر شما سعی کنید که حجم محدود خود را در ماه تمام نکنید سرعت شبانه نیز روی همون 300 تا 500 میمونه در غیر اینصورت مثل بنده سرعت میاد پایین.
سلام
والا بنده الان 7 روزه که 2 مگ گرفتم و سرعت دانلود بنده توی روز 300 تا 500 هست و شبانه به خاطر یه اشتباه نا وارد
بودن من سرعت اومد روی 200،در حالی که 2 روز اول سرعت شبانه بنده تا 500 هم بالا میومد. شاید هم من اشتباه میکنم.
تو این هفت روز هم 20 گیگ فیلم فقط دانلود کردم و الان هر شب ساعت 2 میزارم تا 6:59 صبح 4 گیگ دانلود میکنم.
----------
خلاصه من که خیلی راضیم و از دست شبدیز کلاهبردار کرج راحت شدم و فهمیدم سرعت یعنی چی؟
خیلی ممنونم دوست عزیز
اما حجمی از شاتل دارم و از مخابرات هم داشتم همگی داغون اند . بهتره بگم اصلا شبانه ندارند در ماه 2 الی 3 شب میزارند دانلود کنی .
تجربه شما در مورد شبانه پارس آنلاین ؟
سلام
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید.
راستش بنده قبل از پارس ، شبدیز کرج داشتم به شدت مزخرف و قطع و وصل های پیاپی که تخلیه کردم اومدم پارس.
والا بنده تو 7 روز اصلاً قطع و وصلی نداشتم. فقط یکبار بود که مثل اینکه سراسری قطع بود.
راستی اگر منظورتون تایم اوته...برا من هم داره ولی خوب به مراتب بهتر از شبدیز هست.
سلام
داداش بسیار عالی به غیر از مسائل پینگ و هزینه و تایم اوت من که خیلی راضیم و میگم خدا پدر،مادرشون رو بیامرزه.
والا بالاتر هم گفتم شبانه اش خیلی خوبه،از 2 صبح تا 7 صبح هر شب 3 یا 4 گیگ دانلود دارم.
فقط پستهای قبلی رو هم بخون که اشتباه ما رو مرتکب نشی سرعت شبانه ات بیاد پایین.
در آخر پیشنهاد میکنم حتماً عضو بشید،پشیمون نمیشید.
البته به مرکز مخابراتی هم ربط داره ها.
سلام واقعا خوبه؟ به نظرت منم از شبدیز بیام بیرون؟شبانش خوبه؟
سلام
آقا بیا بیرون که اصلاً از دست استرس اینکه چقدر پول بریزم و چقدر دانلود کنم راحت میشی.
من هم 2 ماه شبدیز بودم ولی فقط پول گرفتن از ما.
تخلیه کن خط رو بیا 1 مگ بگیر.
باور کن پشیمون نمیشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز خیلی از راهنماییت ممنونم . حتما یک ماهه 2 مگ رو میگیرم و تست میکنم . اگر برای منطقه منم خوب باشه که عالیه
راستی برای گرفتن 2 مگ باید همون مسخره بازی های اوایل رو طی کنیم ( مدرک و کارت دانشجویی و .... ) ؟
[QUOTE=hot-dsl67;7893251]سلام
آقا بیا بیرون که اصلاً از دست استرس اینکه چقدر پول بریزم و چقدر دانلود کنم راحت میشی.
من هم 2 ماه شبدیز بودم ولی فقط پول گرفتن از ما.
تخلیه کن خط رو بیا 1 مگ بگیر.
باور کن پشیمون نمیشی.
[/QUOTE
واقعا خسته شدم از شبدیز نه شبانه داره بعدم واسه دانلود قیمتش بالاست من الان 2 ساله شبدیز دارم دارم عصبی میشم
واسه 2مگ نامه ای چیزی میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)