به نظر نمیاد این تسته شرکت شاتل باشه اسمی که برای isp شرکت شاتل مینویسه Aria Rasana Tadbir هست نه Information Technology فکر کنم این مخابرات باشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به نظر نمیاد این تسته شرکت شاتل باشه اسمی که برای isp شرکت شاتل مینویسه Aria Rasana Tadbir هست نه Information Technology فکر کنم این مخابرات باشه![]()
امارات عالیه کیفیت خطتت عالیه مشکل از شما نیست از شاتله صدرصد.
شاتل با نرم افزار شبها مخصوصاً اختلال ایجاد می کنه.
سلام
دوستان من یه مشکل با دانلود شبانه دارم، اگه ممکنه راهنمایی کنید
سرویس من اکو 512 شاتل هست
از سرور رپید باز هم اشتراک می گیرم
ساعت 1 که شروع به دانلود می کنم تا ساعت 3 یکی دو بار دیسکانکت میشه که خب چون رو کانکت اتوماتیک هست، مجدد شروع به دانلود می کنه
یعنی تا ساعت 3 و 3:30 مشکلی ندارم
اما فرداش که حجم دانلود رو چک می کنم می بینم که نهایتا 400 یا 500 مگ دانلود شده، یعنی از اون ساعت به بعد نمی دونم دیسکانکت میشه، چی میشه که دانلود رو ادامه نمیده
کسی از دوستان همچین مشکلی داشته؟ کلا چه راهکاری برای جلوگیری از دیسکانکت شدن وجود داره؟
در ضمن من از اسپلیتر هم استفاده می کنم
با تشکر
بايد از يك سرور ديگه دانلود كني
امتحان كن نتيجشو بگو
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
قطع نمي كنن تا هر وقت بخواي و سرويس را پولشو بدي وصل مي مونه
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
از ما هم تقريبا همينه
سرعت دانلود حداكثر 61 كيلو بايت و ثابت
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
2.5 گيگ را تو 1 روز ميشه دانلود كرد![]()
واسه منم همین مشکل هست
همین جور که در تصویر مشخصه از ساعت 3 بامداد به بعد حجم دریافتی به شدت کم شده به طوری که در ساعت 7 تنها 3 مگ دانلود شده
![]()
1 روز که که هیچی من واست تو 3 ساعت 2.8 گیگ دانلود میکنم![]()
اشتباه شد
لغو
Last edited by farshin.rezaei; 01-10-2010 at 13:54.
همونطور که قبلا مطرح کردم بنده بعضی مواقع 2 تا آی پی میگیرم .
یکیش همین پهنای باند اینترانت مخابرات هست
دومش هم خود شاتل !
در ضمن مخابرات زورکی 256 میده حالا بیاد به بنده 3 مگ بده ؟!
سلام دوستان
من یه مشکلی که دارم اینه که وقتی شبا دانلود می کنم سرعتم max میشه 50 ولی وقتی درکنار دانلودم یه صفحه باز میکنم سرعتم تا 60 میرسه ولی وقتی فقط دانلود میکنم سرعتم انگار به ماکزیمم نمی رسه ولی صبح ها ای مشکل رو ندارم وسرعتم تو دانلود رو 60 میرسه فقط شبا تو ذانلود رایگان این توری میشه
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)