تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2494 از 2550 اولاول ... 1494199423942444248424902491249224932494249524962497249825042544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,931 به 24,940 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

بله بعد 3 4 بار زنگ زدن چون توی لاگ خودشون ثبت شده برگردوندن. ولی دفعه اول مجبور شدم شکایت کنم و بعد تقریبا 1 هفته برگردوندن که البته اولش قبول نمیکردن ولی چون من توی شکایتم لاگ DU Meter خودم رو هم زده بودم و اونا لاگ سیستم داخلی خودشون رو به عنوان مدرک که مثلا من استفاده کردم توی جواب شکایت داده بودم که بیا ایناهاش استفاده کردی ... که این لاگشون کلا ضد و نقیض میزد و معلام بود که سیستم ایراد داره. برین توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنین.
    الان وضع درست شده؟

برای دوستان دیگه هم همچین ایرادی هست؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من سرویس 17 گیگ 25 تومن مخابرات رو گرفتم . 3-4 گیگ هم اضافه داد که شد 21 گیگ . 43-44 گیگ هم دانلود شبانه . سرعتش هم مثلا از اپارت که دانلود میکنم 900 -950 هست . از فایل گیر فکر کنم 700-800 بود . از یوتیوب هم الان امتحان کردم بالای 800 . پینگش هم فکر میکنم خوبه .
    سلام دوست عزیز از این سوریسی که خریداری کردی راضی هستی ؟ سرعت و پینگ راضی کننده است برات ؟

سرعت دانلودت چقدره ؟ پینگ داخل و خارج چقدره ؟

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

از دوستان کسی جشنواره تابستانی مخابراتو خریده؟ 128 تا 10 مگ 2 گیابایت 7 تا 12 نصف بها 5000 تومن
    سرعتش تا جایی که خط بکشه باز میشه؟

ضمنا الان من با سرویس 512 سرعتم تا 500 میرسه. عین قدیما بازم واسه همه سرویسا سرعت بازه؟

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

از دوستان کسی جشنواره تابستانی مخابراتو خریده؟ 128 تا 10 مگ 2 گیابایت 7 تا 12 نصف بها 5000 تومن
    سرعتش تا جایی که خط بکشه باز میشه؟

ضمنا الان من با سرویس 512 سرعتم تا 500 میرسه. عین قدیما بازم واسه همه سرویسا سرعت بازه؟
    فکر نمیکنم سرعتش مشکلی داشته باشد ولی شما با همان پول میتوانید سرویسهای بهتری از شرکتهای دیگر بگیرید:
    همارا سیستم: سرویس یکساله 50 گیگ با 250 گیگ شبانه 50 هزار تومان
    صبانت: سرویس یکساله 60 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان 60 هزار تومان
    شاتل: سرویس یکساله 60 گیگ 65900 تومان

5. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

الان وضع درست شده؟

برای دوستان دیگه هم همچین ایرادی هست؟
    فعلا که شبانه مشکلی نداره ولی مخابراته دیگه. ایراد نداشته باشه باید شک کنیم. ولی کلا حجم خوری دارن فک کنم . من هر روز نزدیک به یک گیگ از حجمم کم میشه.
    البته چند روزیم هست که کلا قطعیم داره .

7. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

سلام دوست عزیز از این سوریسی که خریداری کردی راضی هستی ؟ سرعت و پینگ راضی کننده است برات ؟

سرعت دانلودت چقدره ؟ پینگ داخل و خارج چقدره ؟
    بله من راضی هستم . سرعت که بستگی به سرور داره مثلا الان از سرور اپارات امتحان کردم 900 کیلو الی 1 مگ سرعت داشت . پینگش هم الان از گوگل گرفتم 85 بود فکر کنم پینگ داخل هم زیر 20 هست . البته پینگ برای من مهم نیست .

9. 2 کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

فکر نمیکنم سرعتش مشکلی داشته باشد ولی شما با همان پول میتوانید سرویسهای بهتری از شرکتهای دیگر بگیرید:
    همارا سیستم: سرویس یکساله 50 گیگ با 250 گیگ شبانه 50 هزار تومان
    صبانت: سرویس یکساله 60 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان 60 هزار تومان
    شاتل: سرویس یکساله 60 گیگ 65900 تومان
    ممنون دیدم اینارو فقط مشکلم با این دردسارای جمع آوریه تضمینی هم نیس برم شرکت دیگه وضعیتم بهتر بشه

از بین این جشنواره ها هم همارا خوبه به نظرم چون شبانش به دردم میخوره ولی نمیدونم سرعتش چجوریه! همارا روی این سرویسش استفاده منصفانه این چیزا یا شرایط خاصی نداره؟
    ولی صبانت انگار سرعتش پایین میاد شبانه

اگه کسی از این سرویسا استفاده کرده تجربشو بگه

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون دیدم اینارو فقط مشکلم با این دردسارای جمع آوریه تضمینی هم نیس برم شرکت دیگه وضعیتم بهتر بشه

از بین این جشنواره ها هم همارا خوبه به نظرم چون شبانش به دردم میخوره ولی نمیدونم سرعتش چجوریه! همارا روی این سرویسش استفاده منصفانه این چیزا یا شرایط خاصی نداره؟
    ولی صبانت انگار سرعتش پایین میاد شبانه

اگه کسی از این سرویسا استفاده کرده تجربشو بگه
    اگر از نظر پورت آزاد مشکلی در مرکز مخابراتیتان نباشد، قطع و وصل سرویستان 3-4 روز طول می کشد، فقط برای زودتر جمع آوری شدن، بعد از درخواست، به سایت 195 هم شکایت کنید که طول ندهند.
    وضعیتتان بهتر نشود هم فکر نمیکنم بدتر شود چون این شرکتها از شرکتهای نسبتا با کیفیت هستند.
    همارا چون شبانه اش نامحدود نیست فکر نمیکنم سرعت را محدود کند.
    صبانت اگر مصرف رایگانتان بیشتر از 70 درصد کل مصرفتان شود سرعتش تا 128 کیلوبایت پایین می آید ولی درعوض در سال حدود 1000گیگ میتوانید دانلود کنید و ساعت رایگانش (از 4 تا 10 صبح) هم بهتر است.
    اگر خواستید زودتر اقدام کنید چون همه این سرویسهای جشنواره تا آخر شهریور معتبر است.

12. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahdionnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همه همشهریای عزیز
    من بیشتر از دو ساله شاتلی هستم و کلا هم eco128 استفاده کردم. سرعت بالا و قطعی کم مزیت و قیمت هنگفت رو به افزایشش مهمترین ایرادشه. به خاطر قیمت ها میخوام برم نامحدود که البته واضحه شاتل تو این زمینه مزخرفه به خاطر اون فیر یوز پالیسی کذاییش.
    حالا دوستان راهنمایی کنن کدوم سرویس دهنده و کدوم سرویس مناسب منه؟ با این توضیح که حدود هفت هشت گیگ مصرف ماهانه خونه است و برای من که بیشتر وبگردی دارم سرعت مهمه. منطقه مخابراتی هم شهید باکری هستش.
    ۱)سرعت+۲)قیمت+۳)حجم
    چخ دا ساغولوز راهنمالیزاگوره

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همه همشهریای عزیز
    من بیشتر از دو ساله شاتلی هستم و کلا هم eco128 استفاده کردم. سرعت بالا و قطعی کم مزیت و قیمت هنگفت رو به افزایشش مهمترین ایرادشه. به خاطر قیمت ها میخوام برم نامحدود که البته واضحه شاتل تو این زمینه مزخرفه به خاطر اون فیر یوز پالیسی کذاییش.
    حالا دوستان راهنمایی کنن کدوم سرویس دهنده و کدوم سرویس مناسب منه؟ با این توضیح که حدود هفت هشت گیگ مصرف ماهانه خونه است و برای من که بیشتر وبگردی دارم سرعت مهمه. منطقه مخابراتی هم شهید باکری هستش.
    ۱)سرعت+۲)قیمت+۳)حجم
    چخ دا ساغولوز راهنمالیزاگوره
    سرویس یکساله 12 مگ 60 گیگ جشنواره میکس صبانت از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان با قیمت 60000 تومان(که با مالیات و رانژه 70850 تومان میشود)
    تا آخر شهریور فرصت هست.
    لیست نمایندگان در لینک زیر هست، بهتر است از شرکت الکاپرداز یا شرکت فناوران صبا بگیرید چون بقیه نماینده ها تا 15000 تومان هزینه نصب اجباری میگیرند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای جمع آوری سریع هم بعد از درخواست جمع آوری به سایت زیر شکایت کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 971971; 11-09-2016 at 10:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •