جدی بدترین مسیر برای عمان هست ؟ یعنی خود آسیاتک انتخاب کرده این مسیرا تا پول کمتری بده یا زیرساخت این مسیر عمان داده به آسیاتک ؟
بهترین مسیر توی ایران برای کجاست ؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جدی بدترین مسیر برای عمان هست ؟ یعنی خود آسیاتک انتخاب کرده این مسیرا تا پول کمتری بده یا زیرساخت این مسیر عمان داده به آسیاتک ؟
بهترین مسیر توی ایران برای کجاست ؟؟
بهترین مسیر اینه که کلا اینترنتو بکنن بندازن اشغال جاش پیازچه بکارن ما هم یه نفسی تازه کنیم.من نمیفهمم دولت اصلا هیچ فکری نمیکنه تازه از وزیر هم به خاطر افزایش دادن پهنای باند گله کردن. بابا یه اینترنت درست درمون بده مردم بزار فرهنگ و شخصیتشون بره بالا.
این گوگل این همه کار میکنه یه چیزی درست نمیکنه از راه هوایی به ما اینترنت بده
![]()
Last edited by android500; 23-10-2015 at 01:19.
خدا بخیر کنه درست همونجور که حدس میزدم دارن شهر به شهر و مرکز به مرکز سرعت دانلود شبانه رو محدود میکنن بی شرف ها دولت چه کار هست دوست عزیز دستور از سمت بالاتر از دولت هست چون دیدن پیشرفت کشورهای دیگه و بالا رفتن سطح آگاهی برای مردم ما جیزه گوگل هم اگه بخواد اینترنت بده باهاش ساخت و پاخت میکنن تا به ایران نده یا در سرویس هاش اختلال ایجاد میکنن تا کسی نگیره و در آخر ممکنه با غیرقانونی اعلام کردن دریافت اینترنت ماهواره ای ملت رو هم بترسونن و یا دستگیرشون کنن.
فک کنم خود اسیاتک انتخاب کرده چون ارزونتره
بهترین مسیر سوپر انلاین ترکیه اس که فعلا نابوده و مسیرش قطع شده مسیرهای فرانسه و المان هم خوبن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
به سرعت نور دارن ازم حجم کم میکنن
3601 مگ داشتم 1 ساعت تو اینترنت چرخیدم تو networx زده 45 مگ الان حجمم شده 3430 مگ
اول سرعت رو محدود کردن
بعد کیفیت داغون شد
الان هم که دارن ترافیک میدزدن
دقیقا منم از یه زمانی به بعد احساس میکنم استفاده اینترنتم 2-3 برابر شده. با تکنیک های خاص خوشون دارن تو روز روشن با فانوس دزدی میکنن![]()
جشنواره یکساله
- - - Updated - - -
جشنواره یکساله
سرویست همیشه اینجوریه؟ رنج ایپی و گیت وی چنده؟
---------------------------------------------------------------------------
تست الان
![]()
بهت پناهندگی میدن با این سرعت :-))
من هنوز اسیاتک ندارم این واسه دوستم هستش ایپی91.107.176 گت وی 10.201.145.7
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)