والا ما خوندیم نوشته بود و نشون داده بود از نظر قطعات قوی تره .
والا ما خوندیم نوشته بود و نشون داده بود از نظر قطعات قوی تره .
به حق حرف های نشنیده و.....
یعنی چی این حرف
یکم بیشتر توضیح میدی
![]()
قیمتش توی اروپا 119 یورو هست + مالیات .
از اونجایی که از اروپا اگر چیزی رو خارج کنید 19% مالیات کم میشه ، پس میشه 100 یورو .
باز ار اوجایی که یورو توی ایران 1700 تومن این طور هاست گویا ، پس میشه 170 هزار تومن بدون سود مغازه دار و دلال و کلاه برداری و این حرفها !
پس برید روی 220 این طور ها
به قول یه بنده خدایی همه چی آرومه خیلی هم خوبه استکبار هم هیچ غلطی نتونسته بکنه و هیچ گهی هم نمیتونه بخوره
و با توجه به سر و صدایی که کرده حتما توی ایران میاد .
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
بنز سی کلاسه مشکی ، با بنز سی کلاسه سبز چه فرقی داره ؟
این دو تا هم داستانشون همونه .
اگه منظورت عکس بالا هست که داره مصرف انرژی رو نشون میده و توی صفحه اول همین تاپیک هست.
اما کمتر بودن فریم خوب نیستا!
فریم باید زیاد باشه FPS یا Frame Per Second هرچه بالاتر باشه بهتره![]()
داستانشون زمین تا آسمو فرق میکنه . آقاجون ، فرق میکنه . برادره من ، فرق میکنه . وقتی کوچیک شده حتما یه تغییری توش دادن که بهتر بشه و مدرکش هم هست وقتی سایتشا پیدا کردم میزارم برید ببینید . ( دو برادر همیشه با هم فرق میکنن با اینکه از یک مادر و پدر هستند . این داستان xbox هست ! )
منظورم این عکس نیست . ولی منظورم از فریم همونه که شما میگید چون من به طور کلی منظورم این بود که slim بهتره . اگه سایتا پیدا کردم میذارم .
شما گفتی تو نمودار از بقیه خیلی کمتر بود. یعنی منظورت این بود که نمودارش از بقیه خیلی بیشتر بود؟؟؟؟؟؟؟
به هرحال یا اون سایت معتبر نبوده یا شما منظور اون سایت رو بد متوجه شدی
حتماً منبع رو پیدا کردی بگذاری استقبال می کنیم .
در اینکه slim بهتر هست شکی نیست. اما نه از لحاظ پردازشی. کنسول های بازی واسه خودشون رده بندی دارند. xbox 360 یک قدرت محدود به خودش رو داره. اگه قرار بود تو نسخه slim قدرت پردازشیش بهتر بشه اسم کنسول باید تغییر می کرد. مثلاً میشد بعد از 360 و قبل از xbox720===> میشد xbox 540
کلاً تو نسخه slim هدف کاهش یک سری امکانات و کاهش قیمت هست همیشه. حالا مایکروسافت سنت سونی رو شکونده و امکانات هم اضافه کرده. دیگه انتظار قدرت بیشتر رو نداشته باش. اینجوری شرکت ها باید بیاد یک سری بازی واسه PS3 و Xbox360 fat بسازن. یک سری بازی بهتر هم واسه xbox540 که امکانش نخواهد بود
Last edited by sony_W810i; 20-06-2011 at 15:45.
ok
ما منتظر میمونیم که شما سایتش رو نشون بدید که اسلیم از نظر سخت افزاری قدرت بیشتری داره !!!!
همونطوری که بالاتر هم میبینید ، فقط و فقط در ظاهر و یک پورت اضافی کینکت و مصرف برق با هم فرق دارند و در قدرت سخت افزاری کوچکترین فرقی ندارند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصرف برقش هم خیلی نیست !
Xbox های فت 320 وات برق مصرف میکنند ، یعنی اگر یک ساعت روشن باشه میشه یک سوم کیلووات در ساعت و میدانیم که پول برق بر حسب کیلووات ساعت محاسبه میشه ، یعنی اگر یک دستگاه 1 کیلوواتی 1 ساعت روشن باشه و پول برق کیلووات ساعتی 100 تومان باشه ، 100 تومان پول میندازه - با این حساب سه تا 360 فت باید همزمان 1 ساعت کار کنند که تازه اندازه ی یک کیلووات ساعت پول بندازند ! یعنی برای هر یه دونه 360 داستان 3 برابر میشه ، یعنی یه دونه 360 باید 3 ساعت کار کنه تا یک کیلووات ساعت برق مصرف کنه . حاالا این زمان برای اسلیم ها به خاطر مصرف برق نصفشون ، دو برابره ، یعنی 6 ساعت .
یعنی همون مصرف برق هم خیلی چیز مهمی نیست .
حالا فرق 100 تومان با 200 تومان توی مملکتی که یورو 1800 تومنه چیه ؟ هیچی - با هیچ کدومشون حتی نمیتونی تاکسی سوار شی![]()
Last edited by sonixax; 20-06-2011 at 16:01.
دوستان
من Xbox Elite رو میخوام بفروشم یه دونه از این جدیدا (اسلیم ها رو بخرم)
چند میتونم بفروشم؟چند میتونم اسلیم بخرم؟؟
ممنونم
اصلاً توصیه نمیکنم. نظر دوستان مهترم. اما چیزی با ابنکار بدست نمیاری. فقط یکم ضرر می کنی و واسه کپی خورش کلی همیشه باید دردسر بکشی.
کسی که تازه بخواد xbox بخره و قبلاً نداره (در صورت متعادل بودن قیمتش نه مثل الان ) حتماً باید slim بگیره. اما اگه Fat دارید واقعاً دلیلی واسه Upgrade وجود نداره. ضرر محض هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)