دانلود و گروه بخوره تو سرشون .از اینترنت نمیشه استفاده کرد اخه این ای پی های مضخرف که نت ندارن چیه میان وقتی هم ریست میکنی تا چند ساعت ای پی نمیگیره .سگ تو روحشون.
دانلود و گروه بخوره تو سرشون .از اینترنت نمیشه استفاده کرد اخه این ای پی های مضخرف که نت ندارن چیه میان وقتی هم ریست میکنی تا چند ساعت ای پی نمیگیره .سگ تو روحشون.
واسه یا بازی انلاین ده با باید ریسیت کنم تا یه ای پی بده که به سرور وصل شه! بعدشم میرم تو بازی لگ میزنه. پینگ در حد پشمک
برا من که فقط لینک میپره از دیشب تا الان بلکه 100بار لینک پرونده منم که آی پی های خوب برام میاد پرش لینک دارم
اینا انگار عمدیه این کاراشون خودشون نمیخوان بزارن کاربرا استفاده کنن
وگرنه این چه کاریه که لینکا رو میپرونید
الان من کلا نت ندارم .ای پی 2.189 فقط برام میاد که نت نداره برا همینم مجبورم مودم رو ریستارت کنم وقتی هم کردم دیگه تا چند ساعت ای پی نمیگیره وقتی بعد از سه ساعت ای پی گرفت باز دوباره همون 2.189 میاد که نت نداره .این یعنی چی ؟
اینا اگه دوست دارن با نت بازی کنن خوب چیزای دیگه ای هم پیدا میشه که باهاش ور برن .
برا منکه از دیشب کیفیت نت عالی شده مثل بنز صفحه باز میکنه دانلود و تک کانشن هم عالی
ایپی هایی که برام میاد هم عالیه چون اکثرا تک رقمیه این بین 37 هم ممکنه بیاد که کمی رو اعصابه![]()
منم که گفتم برا منم آی پی ها عالین و کیفیتشون هم عالیه ولی این پرش لینک دست بردار نیست ظهر آپ استریمم اومده بود رو 80
تازه برا من 37.221هم حذف شده دیگه نمیاد
چیزی هم نمیتونم بگم چون تا به پشتیبانی بگم پرش لینک استریما رو میاره پایین اونم در این شرایط فکر کنم دان استریمو بزاره رو 128
37 شتریه که دم خونه همه میخوابه امکان نداره حذف بشه
اون پرش ایپی به نظر من از dslam , به نظرم بیا گروه من همه چیزش ردیفه تنها مشکلش شبانه بود که اونم ردیف شد هرچند من دانلودی ندارم![]()
چطور بیام تو گروهت؟یعنی تخلیه و دوباره ثبت نام کنم؟شاید افتادم تو گروه اهواز پی سی اونموقع چیکار کنم؟
اگر از دی اس لمه پس چرا 4_5روز خوب بود بعد وقتی انداختنم تو گروه شما و روز بعدش برگردوندنم دوباره اینجور شد؟
دوستان اطلاع ندارید خط تلفن چه قیمته ؟
و اگه بگیرم چند روز طول میکشه تا نصب بشه ؟
و همینطور اینکه SNR و بقیه فاکتور های کیفیت توی این خط که دارم خوبه . تضمینی هست که واسه خط بعدی هم خوب باشه یا خیر ؟
![]()
خوب خودت گفتی یکی هست واست پورت عوض میکنه , یه سر بهش بزن ببین چی میگه
این dslam جدیدی که روش افتادی احتمالا مشکل داره یا اینکه سیمکشیات یا مودمت مشکل پیدا کرده یا شایدم از پورتت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)