یوزر و پسورد روزانه با شبانه یکیه و خود سیستمشون از ساعت 1 تا 7 اتوماتیک رایگان حساب میکنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یوزر و پسورد روزانه با شبانه یکیه و خود سیستمشون از ساعت 1 تا 7 اتوماتیک رایگان حساب میکنه
آقا این آرتی ها طبق قانون جدید چقدر میتونن دانلود داشته باشن ؟ مثلا قبلا آرت یک 12 گیگ دانلودی داشت الان که نامحدود شده تا چقدر مصرف مجاز حساب میشه و سرویس رو مسدود یا محدود نمی کنن ؟
من از پشتیبانیش که پرسیدم گفت تا 18 گیگ.
اینم آخرین سرعتی که ADSL ما داره:
واقعاً که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنتی من Eco 512 دارم . حتی زمانی که با سرعت 60 هم میشه دانلود کرد ولی ping بالاست و یکی از تفریحاتم یعنی بازی Online رو از دست دادم QQ
فسخ قرارداد چطوریه ؟ قسمتی از پولت رو میدن یا فقط قطع می کنن و به ریشت میخندن ؟!
حداقل 30 هزار تومن برای جابجایی ISP رفت تو پاچم .
سلام
دوستان من اگر بخوام تغییر سوریس بدم به اکو2مگ شاتل، برگه ی گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه ببرم کافیه؟
بعدشم این گواهی ها تاریخ اعتبار دارن، یعنی مثلا من ترم آخرم یا نهایتا 2ترم دیگه درس بخونم، بعد فارغ التحصیلی چی میشه؟ نتمو قطع می کنن؟
سلام
دوستان من شبها اینترنتم زیاد قطع میشه(فقط شب ها).
می خواستم بپرسم مال نویز نیست؟
البته خط تلفن با گوشی نویز نداره ها، ولی تو این عکس نشون می ده نویز داره!
لطفا با توجه به عکس بگید مشکل از منه یا شاتل!
دوستان IDM رو از نسخه 6.02 به 6.03 اپدیت کنید من امروز با همین 6.02 850 مگ ترافیکه بی زبونم پرید.![]()
درود
چند روزی هست سرعت بنده رفته بالا !
دو سال مشترک شاتل بودم هیچ وقت سرعتم بالاتر 65 نمیرفت !
الان خودتون ملاحظه کنید :
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
تست سرعت :
![]()
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)