تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2493 از 2550 اولاول ... 1493199323932443248324892490249124922493249424952496249725032543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,921 به 24,930 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مخابرات داشت سیستمشو آپدیت میکرد و یک روز تمام اینترن نداشتم بعدش که اومد برای بار دوم حجم دانلود شبانه رو از روزانم کم کرد . خدا رو شکر که اینبار توی لاگ هاش مشخصه همش شبانه مصرف شده و نمیتونن دبه در بیارن. زنگ زدم مبگه آره اینجوریه تا 4 5 ساعت دیگه بررسی میکنیم ببینین چه میشه؟؟؟ میگم الان حجمم صفره و این هم اینترنته شرکته الان من چیکار کنم ؟؟؟ میگه خوب حجم اضافه بگیر !!!

البته الان که لاگ خود مخابرات رو بررسی کردم میبینم که هم از روزانه کم کرده و هم از شبانه ... هردو ...

همزمان با 3 تا مودم به مخابرات وصل بودم
    برا منم اینجوری شده الان که نگاه کردم دیدم.
    چی شد مال شما اکی شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

برا منم اینجوری شده الان که نگاه کردم دیدم.
    چی شد مال شما اکی شد؟
    آره بعده 5 6 بار زنگ زدن آخرش عصر درست کردن.
    ولی امروز بازم اینجوری شده. این باره سومه ....

3. 2 کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام همشهری های عزیز

دوستان میخوام از اسیا تک برگردم به مخابرات و از این سرویس های جدیدش بگیرم یعنی ماهی 17 گیگ 25 تومن .

الان وضعیت پینگ و باز کردن صحفه مخابرات چجوریاست خوبه ؟ برای دیدن فیلم از یوتیوب و ... مناسبه ؟

البته خود اسیا تک هم طرح گذاشته 3 ماه 90 گیگ 67 تومن و یا یه طرح دیگه 15 ماهه 96 گیگ که 90 گیگش رو باید 3 ماه مصرف کنی و بقیه تا یکسال اینم 70 تومن

فقط بدی این طرح ها اینکه شبانه ندارن ولی مخابرات 3 برابر حجم شبانه بهت میده

حالا موندم برگردم مخابرات یا بمونم اسیا تک و از این طرح بگیرم
    مطمئنید مخابرات برای سرویسهای غیر حجمی، حجم شبانه میدهد؟ چون در سایت، شبانه را برای سرویسهای حجمی نوشته.
    Last edited by 971971; 01-09-2016 at 11:21.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من سرویس 17 گیگ 25 تومن مخابرات رو گرفتم . 3-4 گیگ هم اضافه داد که شد 21 گیگ . 43-44 گیگ هم دانلود شبانه . سرعتش هم مثلا از اپارت که دانلود میکنم 900 -950 هست . از فایل گیر فکر کنم 700-800 بود . از یوتیوب هم الان امتحان کردم بالای 800 . پینگش هم فکر میکنم خوبه .
    آن 3-4 گیگ را به این علت داده که برخلاف سایر شرکتها آپلود در مخابرات رایگان نیست و طبق قانون باید 25 درصد به حجم کل به عنوان حجم آپلود اضافه کند.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مطمئنید مخابرات برای سرویسهای غیر حجمی، حجم شبانه میدهد؟ چون در سایت، شبانه را برای سرویسهای حجمی نوشته.
    بله دیگه وقتی سرویس 17 گیگ 25 تومن مخابرات رو بگیرید . 3-4 گیگ هم اضافه داد که شد 21 گیگ . 43-44 گیگ هم دانلود شبانه برای یک ماه میده که خیلی خوبه به نظرم از اسیاتک خیلی خیلی بهتر میافته از طرفی مثل اسیا تک حجم خوری هم نداره

7. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بله دیگه وقتی سرویس 17 گیگ 25 تومن مخابرات رو بگیرید . 3-4 گیگ هم اضافه داد که شد 21 گیگ . 43-44 گیگ هم دانلود شبانه برای یک ماه میده که خیلی خوبه به نظرم از اسیاتک خیلی خیلی بهتر میافته از طرفی مثل اسیا تک حجم خوری هم نداره
    از آسیاتک بهتر است فقط این را هم در نظر داشته باشید که در آسیاتک آپلود رایگان است ولی مخابرات آپلود را هم حساب میکند و به همین علت 3-4 گیگ اضافه میدهد. برای کسانی که آپلودشان زیاد نیست خوب است.

9. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آره بعده 5 6 بار زنگ زدن آخرش عصر درست کردن.
    ولی امروز بازم اینجوری شده. این باره سومه ....
    حجم شما رو برگردوندند؟
    من بعد چندین بار تماسو ثبت برای پیگیری و ... آخرش گردن نگرفتند و گفتند مصرف کردین. هر چی هم گفتم بابا اینو 3 برابر از حجم من کسر کرده قبول نکردند. الانم باز داره 3 برابر کسر میکنه. نمیدونم دیگه چیکار کنم دقیقا

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

سلام دوستان. خريد سرويس مخابرات فقط با تماس تلفني بايد انجام بگيره؟ يا آنلاين هم ميشه؟ من لينک خريد پيدا نکردم

از راهنماييتون ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان. خريد سرويس مخابرات فقط با تماس تلفني بايد انجام بگيره؟ يا آنلاين هم ميشه؟ من لينک خريد پيدا نکردم

از راهنماييتون ممنونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با توجه به در دست ساخت بودن این صفحه تا اطلاع ثانوی جهت ثبت نام با شماره تلفن ۲۰۲۰ بخش فروش تماس حاصل فرمایید
    فعلا یا باید با 2020 تماس بگیرید یا به ادارات مخابرات مراجعه کنید یا به نمایندگانی که لیستشان در لینک زیر آمده مراجعه کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حجم شما رو برگردوندند؟
    من بعد چندین بار تماسو ثبت برای پیگیری و ... آخرش گردن نگرفتند و گفتند مصرف کردین. هر چی هم گفتم بابا اینو 3 برابر از حجم من کسر کرده قبول نکردند. الانم باز داره 3 برابر کسر میکنه. نمیدونم دیگه چیکار کنم دقیقا
    بله بعد 3 4 بار زنگ زدن چون توی لاگ خودشون ثبت شده برگردوندن. ولی دفعه اول مجبور شدم شکایت کنم و بعد تقریبا 1 هفته برگردوندن که البته اولش قبول نمیکردن ولی چون من توی شکایتم لاگ DU Meter خودم رو هم زده بودم و اونا لاگ سیستم داخلی خودشون رو به عنوان مدرک که مثلا من استفاده کردم توی جواب شکایت داده بودم که بیا ایناهاش استفاده کردی ... که این لاگشون کلا ضد و نقیض میزد و معلام بود که سیستم ایراد داره. برین توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنین.

15. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •