تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2493 از 3195 اولاول ... 149319932393244324832489249024912492249324942495249624972503254325932993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,921 به 24,930 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

اطلاعات غلط ندین... از لحاظ قدرت کاملا یکی هستن... اسلیم فقط کوچیک تره و هیت سینکش بهینه شده و بورد جدید که کوچیکتره روش هست...
    اطلاعاتش غلط نیست . slim از نظر مادربورد یه کم قویتره و یه سری مشکلات elite و arcade در ورژن slim حل شده .

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

راستی من اگه صبر کنم به نظرتون قیمتا xbox میره بالا یا میاد پایین ؟ ( آخه دلار که حدود 1050 تومن بود حالا شده 1250 تومن . اگه سری بعد بیاد به نظر گرون تر میشه . )

2. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آفرین عمو ولی هارد اکسترنال به درد بخورش چنده............100-150خرج داره

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

120-130نه بابا دست اولش از این ارزون تره دست دومش این همهمطمیینی...................
    هارد اکسترنال ضروری نیست که داری قیمتش رو واسه کپی خور کردن حساب می کنی داداش. بدون اون هم میتونی. میتونی بازی رو دیسک هم بخری براش. بنده PS3 داشتم که اینو گقتم. درسته اگه هارد داشته باشی بهتر هست ولی ضروری نیست به هیچ وجه. پس همون 15 تومن
    Last edited by sony_W810i; 20-06-2011 at 14:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

راستی من اگه صبر کنم به نظرتون قیمتا xbox میره بالا یا میاد پایین ؟ ( آخه دلار که حدود 1050 تومن بود حالا شده 1250 تومن . اگه سری بعد بیاد به نظر گرون تر میشه . )
    تو بازا ر ما هیچی معلوم نیست
    احتمالا تا اخر تابستون اگه قیمت بالا نره پایین نمیاد
    ممکنه بخری قیمت ارزون بشه و یا نخری قیمت گرون بشه همین طور برعکسش بشه و به نفعت باشه
    در کل خودت می دونی اگه وقتش رو داری و عجله نداری صبر کن ارزون ترین زمان خرید زمان امتحانات هست
    اگر هم نه تمام تحقیقاتت وشرایط رو بذار کنار هم و تصمیم بگیر
    Last edited by ariaei_tabar; 20-06-2011 at 14:47.

5. این کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعاتش غلط نیست . slim از نظر مادربورد یه کم قویتره و یه سری مشکلات elite و arcade در ورژن slim حل شده .

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

مادربورد یکم قوی تره دیگه چه جورشه؟

همه میدونیم slim بهتر از FAT هست اما نه از نظر قدرت پردازشی . خود مایکروسافت گفته فقط به دلیل 40 نانومتری شدن ( یا 45 ) گرمای کمتری تولید میکنه. همین و بس
    کارت وایرلس داره
    صدای کمتری داره و کوچیکتر و سبکتر هست و دکمه پاورش هم لمسی شده و پورت صدای اوپتیکال و پورت مخصوص Kinect هم داره.

اما هیچ برتری پردازشی نداره نسبت به FAT که تو Benchmark ها بشه دید نداره
    Last edited by sony_W810i; 20-06-2011 at 14:43.

7. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

13

بلهههه

کنسول ۰۲۲۵ بود...

میخوام بفروشم الان چند میخرن ؟ ( تصمیم قطعی )‌.... بعدش یه فت مخوام بگیرم ... کینکت و ۰۲۲۵ رو هم ۴۷۰ میشه ؟! ( آرکید جاسپر نو ۴۷۰ میدن اینجا )
    داری اشتباه میکنی خفن . همه ( یکی مثل من ) دارند برای داشتن همچین شرایطی خود کشی میکنن و تو حاضر نیستی 70 تومن بدی تا برات ه کش کنه و یه عمر بدونه اینکه داغ کنه یا بازیی روش کار نکنه بیشینی پاش حال کنی . اینا مفت میفروشی و میخوای بری fat بگیری تا فرداش سه چراغه شه . بعدش میگی کاشکی اونا نگهش میداشتم و الان داشتم با کینکتی که 50 تومن ازم ارزون خریدن بازی میکردم .

9. 2 کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

داری اشتباه میکنی خفن . همه ( یکی مثل من ) دارند برای داشتن همچین شرایطی خود کشی میکنن و تو حاضر نیستی 70 تومن بدی تا برات ه کش کنه و یه عمر بدونه اینکه داغ کنه یا بازیی روش کار نکنه بیشینی پاش حال کنی . اینا مفت میفروشی و میخوای بری fat بگیری تا فرداش سه چراغه شه . بعدش میگی کاشکی اونا نگهش میداشتم و الان داشتم با کینکتی که 50 تومن ازم ارزون خریدن بازی میکردم .
    ما هم گفتیم نفروش ولی کی گفته فت 3 چرا غه میشه

FATسه چراغه نمیشه

11. این کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

مادربورد یکم قوی تره دیگه چه جورشه؟

همه میدونیم slim بهتر از FAT هست اما نه از نظر قدرت پردازشی . خود مایکروسافت گفته فقط به دلیل 40 نانومتری شدن ( یا 45 ) گرمای کمتری تولید میکنه. همین و بس
    کارت وایرلس داره
    صدای کمتری داره و کوچیکتر و سبکتر هست و دکمه پاورش هم لمسی شده و پورت صدای اوپتیکال و پورت مخصوص Kinect هم داره.

اما هیچ برتری پردازشی نداره نسبت به FAT که تو Benchmark ها بشه دید نداره
    تو یه سایت معتبر که الان یادم نیستجدولی کشیده بود و یه بازیا که یادم نیست رو مدلا مختلف xbox امتحان کرده بود و مقدار فریم slim نسبت به همهشون خیلی کمتر بود و سبز کشیده بودش یعنی نسبت به مدلهای دیگه مطلوبتر بود .

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

ما هم گفتیم نفروش ولی کی گفته فت 3 چرا غه میشه

FATسه چراغه نمیشه
    سوتی ما را ببخشید اصلا حواسم نبود . پس کدوما سه چراغه میشن ؟

13. این کاربر از pouya_1631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مادر برد قوی تر هیچ معنایی نداره... قطعات اصلی همونن و برد هم تقریبا همون پرفورمنس رو میده... توی اسلیم فقط کمتر داغ میشه و کم صدا تره و کم مصرف تره و سبک تره و کوچیک تره و خوشگل تره و روتر وایرلس داره...
    قیمتا هم به هیچ وجه پایین نخواهد آمد...
    کلا مث که عادت دارین اطلاعات غلط بدین
    اونی که 70 می گیره هـک می کنه میخواد درایوو با یه درایو درب و داغون عوض کنه که کار ایده آلی نیس همچین پدر دستگاه در میاد بخوان به این شیوه کپی خور کنن...
    داغ کردن فت هم خودش مشکلیه ولی اذیت نمی کنه... من خودم کنسولو تو بدترین شرایط ممکن واسه فنش گذاشتم و معمولا 4-5 ساعت پشت سر هم بازی میکنم... اما بازم کنسول خیلی داغ نمیشه... یعنی در حدی که به کنسول آسیب بزنه نیست اصلا...
    هیچ بازی هم نیست که روی اسلیم کار کنه و روی فت کار نکنه... و هیچ وقت هم چنین بازی نخواهد بود...
    3 چراغه هم از اواسط 2008 کلا از بین رفته... بردای جاسپر چنین مشکلی رو ندارن... این مشکل واس بردای قبل از جاسپر بود که ارتباط جی پی یو و برد قطع می شد و بازم قابل تعمیر بود اما دردسر داشت... الان کنسول فالکون خیلی خیلی کم گیر میاد... تو بازار اکثرا جاسپره... با تمام این حرفا نتیجه می گیریم که خدا تومن پول بدی واس صدای کمتر و داغ شدن کمتر و زیبایی و روتر وایرلس تقریبا پول الکیه...

15. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اطلاعات غلط ندین... از لحاظ قدرت کاملا یکی هستن... اسلیم فقط کوچیک تره و هیت سینکش بهینه شده و بورد جدید که کوچیکتره روش هست...
    علاوه بر اطلاعات دوستمون pouya_1631 باید بگم که سرعت خاموش و روشن کردن و open - close درایوشم بالاتر از سریهای فت هست .

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام...
    يه عكس از پشت كنسولم كه تابستون پارسال خريدم ميزارم...بگين جسپر هست يا نه ؟؟؟
    مدل خوبيه كنسولم يا نه ؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد ميخواستم بگم من مشهد زندگي ميكنم...تازه اومدم
    از اين face plate ها كه جلد هست برا كنسول ميخواستم...از تهران يا مشهد ميتونم گير بيارم ؟؟
    از كجا بايد بخرم ؟؟؟
    واسه دسته هامم ميخوام از اون برچسبا كه خوشكل ميشن...
    توروخدا كمكم كنيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •