تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2492 از 3347 اولاول ... 149219922392244224822488248924902491249224932494249524962502254225922992 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,911 به 24,920 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب اگر فکر می کنی لیمیت شدید با یه سیم دیگه بسته بخرید البته ممکنه روی آی ام آی دیوایس لیمیت بزارن که دیگر تعویض سیم فایده ای نداره

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

من خودم از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم ولی قبلا اگه دانلود داشتم میدادم به دوستم برام دانلود میکرد با مودم سیمکارتی شبی 80 گیگ دانلود میکرد جدیدا میگفت ایرانسل محدودش کرده و سرعتش کیلوبایتی شده زنگ زده گفتن شما مشترک پرمصرف هستی خودش میگفت آی ام ای آی مودم یا گوشی و شماره سیمکارت مشترکای پر مصرف را ثبت میکنن و محدودشون میکنن میگفت میگفت حتی از روی کدملی مشترک پر مصرف را شناسائی میکنن یعنی اگه مودم و گوشی و سیمکارت را عوض کنی دوباره بعد یه مدت شناسائی میشی و محدودت میکنن دیگه باید قید دانلود را هم زد دانلود بی دانلود

4. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من خودم از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم ولی قبلا اگه دانلود داشتم میدادم به دوستم برام دانلود میکرد با مودم سیمکارتی شبی 80 گیگ دانلود میکرد جدیدا میگفت ایرانسل محدودش کرده و سرعتش کیلوبایتی شده زنگ زده گفتن شما مشترک پرمصرف هستی خودش میگفت آی ام ای آی مودم یا گوشی و شماره سیمکارت مشترکای پر مصرف را ثبت میکنن و محدودشون میکنن میگفت میگفت حتی از روی کدملی مشترک پر مصرف را شناسائی میکنن یعنی اگه مودم و گوشی و سیمکارت را عوض کنی دوباره بعد یه مدت شناسائی میشی و محدودت میکنن دیگه باید قید دانلود را هم زد دانلود بی دانلود
    امیدم به همین بود:(

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

6. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من خوذم یک بار محدود شدم فکر کردم مشکل مودم هست عوض کردم مشکل حل نشد جالبه گوشی خانمم تست می کرم محدود نبود حتی با خرید سیم کارت جدید مشکل حل نشد مطمین شدم لیمیت شده با شماره جدیدم همین مشکل داشتم با پیگیری زیاد فهمیدم از طریق کد ملی محدود شدم

دوستان بهتره دانلود اضافه نداشته باشن مطمین باشدی برید لیست سیاه باید قید همین هم بزنید .

البته بنده خودم اعتقادم بر اینه اینترنت همراه برای دانلود ساخته نشده چون 2-3 ترا نیاز داشتم برای بک آپ معمولا هم آپلود بود به این حجم نرسیده محدود شدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من خوذم یک بار محدود شدم فکر کردم مشکل مودم هست عوض کردم مشکل حل نشد جالبه گوشی خانمم تست می کرم محدود نبود حتی با خرید سیم کارت جدید مشکل حل نشد مطمین شدم لیمیت شده با شماره جدیدم همین مشکل داشتم با پیگیری زیاد فهمیدم از طریق کد ملی محدود شدم

دوستان بهتره دانلود اضافه نداشته باشن مطمین باشدی برید لیست سیاه باید قید همین هم بزنید .

البته بنده خودم اعتقادم بر اینه اینترنت همراه برای دانلود ساخته نشده چون 2-3 ترا نیاز داشتم برای بک آپ معمولا هم آپلود بود به این حجم نرسیده محدود شدم .
    آپلود که با ADSL رایگانه
    البته اگه 10 روز 24 ساعت کامپیوتر رو واسه این کار بذاری!

9. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آپلود که با ADSL رایگانه
    البته اگه 10 روز 24 ساعت کامپیوتر رو واسه این کار بذاری!

آخه اپلود dsl به زور 1 مگ هست ولی ایرانسل 40 مگ اون هم چون کسی آپلود نداشت با بهترین کیفیت انجام می داد

خلاصه من کارم تموم شد الان با شاتل لند هر چی نیاز دارم هر لحظه برا سرعت 2 مگ در ثانیه می زنم نیازی نیست بشینم شب و روز دنبال ایرانسل باشم

11. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این محدودیت برای دانلود شبانه هس یا شامل طرح های ساعتی روزانه هم میشه؟ مثلا شبی چند گیگ بزنم که محدود نشم..دانلودم در حد5-6گیگه و خیلی پرمصرف نیستم

13. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

5-6 گیگ که کار 10 دیقه هست بعضی دوستان اینجا شبی 120 نزن خوابشون نمی بره یعنی مگ آخر خوابشون می بره

همسایه داریم باور کنید سرعتش 1 مگ افت می کنه اسیر می شه آنتن خریده از این سمت اطاق می ره اون سمت اطاق هر ثانیه جا عوض می کنه پریروز می گفت 1 کیلیو کم کرده

15. این کاربر از Mr saeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

5-6 گیگ که کار 10 دیقه هست بعضی دوستان اینجا شبی 120 نزن خوابشون نمی بره یعنی مگ آخر خوابشون می بره

همسایه داریم باور کنید سرعتش 1 مگ افت می کنه اسیر می شه آنتن خریده از این سمت اطاق می ره اون سمت اطاق هر ثانیه جا عوض می کنه پریروز می گفت 1 کیلیو کم کرده
    ی مودم e3372 می خوام بگیرم با 3جی سرعتم بالای 800کیلوبایته 4جی هم دوس دارم تست کنم ببینم چند میده

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

یعنی رسما دانلود بی دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گفتم با اومدن ایرانسل دیگه پرونده این مسخره بازیا بستس ! ولی هر روز چهره واقعیشون داره واضح تر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •