تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2492 از 4105 اولاول ... 1492199223922442248224882489249024912492249324942495249625022542259229923492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,911 به 24,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

حالا میریم ببینیم چی میشه
    بچه ها کسی شهید مدرس کرج آموزشی نبوده؟

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان از اردکان یزد کسی اطلاعاتی نداره چطوریاس ؟ ( خورد و خوراک مخصوصا )
    میذارن قرص جوشان و فارماتون برد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان منم میخواستم از اردکان یزد بپرسم برا آموزشی .. کسی اطلاعات داره بگه .. ممنون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، یکی از آشنایان قراره جور کنه برا سپاه، ولی من رفتم گفتن سپاه الان آموزشی نداره و فقط برگ سبز بسیج قبول می کنه که آموزشیشون رو انجام دادن در بسیج، ولی آشنامون میگه 100 درصد اوکیه، دوستان کسی خبر داره الان سپاه جایی آموزشی داره؟ یعنی میشه بدون برگ سبز بسیج؟ اونوقت باید یه جایی برم برا آموزشی دیگه، سپاه هیچ جا الان آموزشی نداره؟

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام دوستان، یکی از آشنایان قراره جور کنه برا سپاه، ولی من رفتم گفتن سپاه الان آموزشی نداره و فقط برگ سبز بسیج قبول می کنه که آموزشیشون رو انجام دادن در بسیج، ولی آشنامون میگه 100 درصد اوکیه، دوستان کسی خبر داره الان سپاه جایی آموزشی داره؟ یعنی میشه بدون برگ سبز بسیج؟ اونوقت باید یه جایی برم برا آموزشی دیگه، سپاه هیچ جا الان آموزشی نداره؟
    منظورتو از آموزشی داره نفهمیدم ولی اگه آشنا دستش به جایی بند باشه میتونه ردیف کنه
    بسیج داشته باشی راحتر جور میشه گرچه نداشته باشی بازم میشه

6. این کاربر از mahdi_ctr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان از اسپم کردن خوشم نمیاد ولی مجبور دوباره پستم و سوالم را تکرار کنم امیدوارم به جوابم برسم
    دوستان چندساله که غیبت دارم تا حالا دفترچه نفرستم باتوجه به بخشش غیبت ها ایا میشه برای امریه اقدام کرد ممنون میشم پاسخ بدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان از اسپم کردن خوشم نمیاد ولی مجبور دوباره پستم و سوالم را تکرار کنم امیدوارم به جوابم برسم
    دوستان چندساله که غیبت دارم تا حالا دفترچه نفرستم باتوجه به بخشش غیبت ها ایا میشه برای امریه اقدام کرد ممنون میشم پاسخ بدید
    دوست عزیز فکر نکنم در این زمینه مشکل داشته باشین ولی اصولا شما به این نگاه نکنید، درصد خیلی کوچکی از کسانی که می خوان امریه بگیرن آخر سر میتونن بگیرن، از اول سخت بوده، درصد بزرگی هم کم کردن و قراره باز کم کنن.

فقط درخواست سازمان و ارگان مهم نیست نظام وظیفه هم باید مجوز بده.

الان ماشاالله در این تاپیک از هر 10 نفر 8 نفر می خوان امریه بگیرن 2 نفر هم می خوان برن سپاه ولی نهایتا میبینی از همین 10 تا 6 تا میفته ناجا 3 نفر ارتش و یکی میره سپاه.
    از هر چند ده هزار هم یه نفر امریه میگیره.

شما هم سعیتون را کنین انشالله اون یه نفر میشین، ولی دل نبندید، بهترین موقع هست که از این فرصت استفاده کنید و 21 ماه خدمت کنین.

9. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز فکر نکنم در این زمینه مشکل داشته باشین ولی اصولا شما به این نگاه نکنید، درصد خیلی کوچکی از کسانی که می خوان امریه بگیرن آخر سر میتونن بگیرن، از اول سخت بوده، درصد بزرگی هم کم کردن و قراره باز کم کنن.

فقط درخواست سازمان و ارگان مهم نیست نظام وظیفه هم باید مجوز بده.

الان ماشاالله در این تاپیک از هر 10 نفر 8 نفر می خوان امریه بگیرن 2 نفر هم می خوان برن سپاه ولی نهایتا میبینی از همین 10 تا 6 تا میفته ناجا 3 نفر ارتش و یکی میره سپاه.
    از هر چند ده هزار هم یه نفر امریه میگیره.

شما هم سعیتون را کنین انشالله اون یه نفر میشین، ولی دل نبندید، بهترین موقع هست که از این فرصت استفاده کنید و 21 ماه خدمت کنین.
    مرسی از پاسخ گویی شما

11. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال داشتم
    در سایت پلیس وظیفه،یکی از بند های معافیت پزشکی اینه که کسی ک مدرک دیپلم داره،اگه مجموعه شماره دو چشمش 8 به بالا باشه،با بررسی شورا،معاف دائم میشه
    الان میخوام بدونم داداش من که امسال پیش دانشگاهی و سال بعد کنکور میده،این شاملش میشه؟(مجموعش 9 هست)
    منظورم اینه ک لازمش اینه ک نره داشنگاه تا معافی رو بگیره؟یا اینکه الان ک دیپلم داره،میتونه اقدام کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آموزشی منظورم اینه که که رفتم سپاه شهر خودمون حرف زدم، گفت الان سپاه جایی برای آموزشی دو ماهه اول سربازی نداره، الان فقط سربازایی رو میگیره که آموزشیشون رو با بسیج انجام داده باشن، و مستقیم بیان برن سر پستشون.
    Last edited by abbaskhani; 21-10-2014 at 11:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •