تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2491 از 3347 اولاول ... 149119912391244124812487248824892490249124922493249424952501254125912991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,901 به 24,910 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوستان الان کدوم بسته هاش به صرفه ترن نسبت به بقیه؟ (حجم های خیلی پایین رو نمیگم)

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان الان کدوم بسته هاش به صرفه ترن نسبت به بقیه؟ (حجم های خیلی پایین رو نمیگم)
    نا محدود سه ساعته ، من دیشب ۲۰ گیگ باهاش دانلود کردم . (با دو بسته البته)

3. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    لطفا دوستانی که اطلاع دارند جواب سوال زیر را بدهند ، پیشاپیش ممنونم
    تعرفه ی 3 ماهه ایرانسل دارم که یک سوم حجمش یاقی مونده ، اگر بسته ی 3 ماهه را تمدید کنم ( یعنی قبل از تموم شدن دوره ی فعلی دوباره بسته ی 3 ماهه بگیرم ) آیا حجم باقیمونده ی این بسته ی فعلی به بسته ی بعدی منتقل میشه یا نه ؟
    اگر نه مصرفش کنم خوش به حال ایرانسل نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    تعرفه ی 3 ماهه ایرانسل دارم که یک سوم حجمش یاقی مونده ، اگر بسته ی 3 ماهه را تمدید کنم ( یعنی قبل از تموم شدن دوره ی فعلی دوباره بسته ی 3 ماهه بگیرم ) آیا حجم باقیمونده ی این بسته ی فعلی به بسته ی بعدی منتقل میشه یا نه ؟
    نه سریع مصرفش کن

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

6. این کاربر از kraiof3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    هر بسته رو مصرف می کنه . بسته فعلیتون حذف نمیشه که اتفقی بیفته.

8. این کاربر از baren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نا محدود سه ساعته ، من دیشب ۲۰ گیگ باهاش دانلود کردم . (با دو بسته البته)
    خدا امام حسین رو بیامرزه.دیشب طرفدارانش رفته بودند عزاداری نت من سرعتش شده بود چی ! تو دو بسته سه ساعته 110 گیگ دانلود تونستم بکنم.بطوری که ساعت 7:45 حجم 60 گیگ دومم تو برنامه ایرانسل من به 200 مگ رسیده بود که چون نمیدونستم از بقیه اعتبارم کم میکنه یا خودبخود سرعت صفر میشه دیگه قطع کردم.تو یکی از ساعتها میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 11-10-2016 at 17:36.

10. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راسته که از بسته های شبانه زیاد مصرف و دانلود کنی مث شرکتای اینترنتی محدود ت میکنن؟

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خدا امام حسین رو بیامرزه.دیشب طرفدارانش رفته بودند عزاداری نت من سرعتش شده بود چی ! تو دو بسته سه ساعته 110 گیگ دانلود تونستم بکنم.بطوری که ساعت 7:45 حجم 60 گیگ دومم تو برنامه ایرانسل من به 200 مگ رسیده بود که چون نمیدونستم از بقیه اعتبارم کم میکنه یا خودبخود سرعت صفر میشه دیگه قطع کردم.تو یکی از ساعتها میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود.
    انشالله که همین طوری بمونه براتون
    برای من که شبانه 5 مگ ثابت بود ولی یک ماه و نیم هست 4g بالای 300 کیلوبایت نمیره !
    از دیروز که تو فرم شکایت 195 ـم نوشتن "مشکل حل شده" ، سرعت 3g از 1 مگابایت.s رسیده به 40 کیلوبایت و 4g هم بدون تغییر !
    چند دقیقه پیش زنگ زدم ایرانسل که بفهمم کی قراره این وضعیت مزخرف تموم شه ، اولش با وقت بخیر و حالتون چه طوره شروع شد و ده دقیقه بعدیش فقط فحش نمیدادیم ! خلاصش این بود که نه فرم پیگیری برام زده میشه نه از من کاری بر میاد ...
    بگم خدا ازشون نگذره ، اون عزیزانی که سرعتشون اوکی هست درکم نمیکنن ! فقط میتونم دعا کنم خودش یه کمکی کنه

13. این کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انشالله که همین طوری بمونه براتون
    برای من که شبانه 5 مگ ثابت بود ولی یک ماه و نیم هست 4g بالای 300 کیلوبایت نمیره !
    از دیروز که تو فرم شکایت 195 ـم نوشتن "مشکل حل شده" ، سرعت 3g از 1 مگابایت.s رسیده به 40 کیلوبایت و 4g هم بدون تغییر !
    چند دقیقه پیش زنگ زدم ایرانسل که بفهمم کی قراره این وضعیت مزخرف تموم شه ، اولش با وقت بخیر و حالتون چه طوره شروع شد و ده دقیقه بعدیش فقط فحش نمیدادیم ! خلاصش این بود که نه فرم پیگیری برام زده میشه نه از من کاری بر میاد ...
    بگم خدا ازشون نگذره ، اون عزیزانی که سرعتشون اوکی هست درکم نمیکنن ! فقط میتونم دعا کنم خودش یه کمکی کنه
    مرسی
    متاسفم برای مشکلی که براتون پیش اومده.واقعا تو این مملکت حل کردن بعضی مشکلات ساده از فرستادن موشک به فضا سخت تره!من هم فقط دیشب اینجوری شد ،روزهای قبلی بین 70-80 گیگ بود.البته دلیلش هم احتمالا این هست که من کلا 2 هفته هست اینجوری شبانه استفاده میکنم (روزانه ام برای مخابرات هست).قریب به یقین من هم چند روز دیگه سرعتم به کیلوبایت برسه.البته من کلا 800 گیگ فایل باید دانلود میکردم که با این شبانه دارم تمومش میکنم بعد اون دیگه احتیاجی به شبانه ایرانسل ندارم.

15. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mobile1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

مرسی
    متاسفم برای مشکلی که براتون پیش اومده.واقعا تو این مملکت حل کردن بعضی مشکلات ساده از فرستادن موشک به فضا سخت تره!من هم فقط دیشب اینجوری شد ،روزهای قبلی بین 70-80 گیگ بود.البته دلیلش هم احتمالا این هست که من کلا 2 هفته هست اینجوری شبانه استفاده میکنم (روزانه ام برای مخابرات هست).قریب به یقین من هم چند روز دیگه سرعتم به کیلوبایت برسه.البته من کلا 800 گیگ فایل باید دانلود میکردم که با این شبانه دارم تمومش میکنم بعد اون دیگه احتیاجی به شبانه ایرانسل ندارم.
    فکر نکنم برای مقدار دانلود سرعتتون محدود شه ! چون ته دانلود من شاید 50 گیگ میشد و زمانی که میخواستم دانلود های حجیمم رو شروع کنم این مشکل پیش اومد .
    انشالله دانلوداتون اوکی شه ولی در هر صورت امیدوارم یه isp درست حسابی بیاد تا سال اینده که تمام تمرکزش هم رو اینترنت باشه ! ایرانسل فقط یه راه حل موقتیه برای حل مشکل سرعت اینترنت و چون رقیبی هم نداره (چه از لحاظ پوشش دهی و چه در بقیه موارد) در حال حاضر میتونه هر بلایی سر مشتریاش بیاره ! در صورتی که اگه ببینه یکی دو تا سرویس دهنده درست حسابی هم اومدن خودشو جمع میکنه ...
    ا

17. این کاربر از mobile1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •