حالا اومدیم از شانس ما یه هفته مرخصیو ندادن اونجا با موی کوتاه خ ناجوره تو درو همسایه...اگه بدن ک عالی میشه ال کلاسیکو رو هم میبینیم
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
حالا اومدیم از شانس ما یه هفته مرخصیو ندادن اونجا با موی کوتاه خ ناجوره تو درو همسایه...اگه بدن ک عالی میشه ال کلاسیکو رو هم میبینیم
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
اگه مرخصی ندادن چیکار کنه؟ مارو هفته اول نگه داشتن و هفته دوم 1 روز مرخصی دادن بهمون. تو همون روز اول آموزشی موهای همه سربازا رو به همون شیوه بالا اصلاح نمودن![]()
بد اینه که همه را مثل گوسفند جمع کنند بزنن، هم از نظر بهداشتی و هم با توجه به اینکه در برگه نوشته با همون 4 بزنید و برین.
برادر حالا شما این یک هفته را از کجا آوردی.
بحث مرخصی که در هر دوره اعزام دوستان هی میپرسن نسبت به پادگان آموزشی و زمان دوره و شرایط آن فرق میکنه.
پادگانی که مثلا دوره قبل 3 روز اول مرخصی داده دوره بعد 10 روز اول نگه داشته.
در نتیجه دوستان به این امید نباشن که بریم حتما مرخصی میدن و...
سلام وقت بخیر خسته نباشید بنده چندساله که غیبت دارم باتوجه به بخشش غیبت ها ایا میتونم برای امریه اقدام کنم ممنون میشم پاسخ دهید
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی در مورد حقوق ها خبری داره ؟
مدرک فوق دیپلم حقوقش چقدره ؟ و اینکه تو دوران آموزشی هم حقوق میدن ؟![]()
همون اول مرخصی میدن چون لباس ها و پوتین رو باید بری اندازه کنی
عزیز اصلن به این موارد اینچنینی فکر نکن
سرباز هستی و اینو همه میدونن کسی میره سربازی که لا اقل برای زندگیش یه نیم هدفی داره و کچل بودنش هم از خصوصیات همیشگیش بوده و هست
که ایشالله تشریف بردین میفهمین مو ندارید چه قدر راحت ترین
تشریف ببرین نظام وظیفه شهرتون سوال کنید
دوستان به امید مرخصی اول نباشید،ما که رفتیم تا ده روز به کسی مرخصی ندادن و بعد هم به چند نفر متاهل دادن بعدش کم کم مرخصی ها راه افتاد و نوبتی ملت رو می فرستادن چند روزی خونه که من چون راهم دور بود و نهایتا چهار روز هم بیشتر مرخصی نمی داد فرمانده، کل 62 روز رو در شهر زیبای کازرون و در پادگان موندم،سه شب اول درست و حسابی خوابم نبرد مخصوصا شب اول ولی بعدش دیگه هم خوابم رو روال افتاد و هم به غذای اونجا عادت کردم.دو بار هم که همه رو مجبور کردن با نمره صفر موهاشون رو بزنن،تازه من خودم موهامو زدم و رفتم پادگان اونایی که با موی بلند اومده بودن که چند ساعتی معطل آرایشگاه و این صحبتا شدن روز اول![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)