یعنی هر سه گیگ رو باید تا پایان دوره مصرف کنم یا فقط دو گیگ رایگان رو؟ (من سرویس سه ماهه دارم)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی هر سه گیگ رو باید تا پایان دوره مصرف کنم یا فقط دو گیگ رایگان رو؟ (من سرویس سه ماهه دارم)
دوستان من می خوام یه سرویس نامحدود بگیرم سرعت دانلود ثابت و پینگ پایین برام مهمه و حجمهای کم و گرون نمی تونستم مدیریت کنم شبانه هم که الان اکثر ISP ها لنگ میزننخلاصه سرویس ART4 شاتل هم به نظرم خوب اومد 320/192 کسی تو تهران داره یا 3 رو؟من مرکز شهدای گمنام هستم پینگ و سرعتش چطوره بالاتر که نمیبندن میبندن؟
بعد از اون هم سرویسهای اوراکل رو دیدم 384/128 رو میده 42 تومن نسبت به ارت 3 که 256/128 هست 43 تومن چطوره؟یکی هم داره 512/128 میده 58 که یکم قیمتش بالاست
افرانت هم یه سرویس داره زده 57 تومن 512 هست کلا کسی اینا رو داشته نظرتون رو چی هست؟
بعد شاتل هزینه رانژه و نصب میگیره؟اوراکل رایگان زده...
من خیلی وقت پیش پارس آنلاین داشتم قیمتش بالا بود و حجمش اذیت می کرد یه 6 ماهی رفتم مخابرات قیمتش خیلی خوب بود سرعت بالاتر نمیدن 256 به بالا و فعلا هم نمیدن بیخیالش شدم خلاصه الان باز میوفتیم تو خرج زیاد برای این ISP های زورگو و ....ولی بازم بد رو انتخاب کنیم نه فاجعه
منتظر نظراتتون هستم
کل 3 گیگ رو باید تا پایان دروه مصرف کنی![]()
سلام دوستان عزیز. یه سوال دارم.
بعضی وقتها موقع دانلود با IDM فایلی دانلود نمیشه توی کامپیوتر ولی اینترنت در حال دانلوده. با ریستارت کامپیوتر مشکل حل میشه. علت چیه؟ منظورم اینه که فایل در حال دانلود است ولی چیزی توی کامپیوتر نمیاد و idm در حال send get زدن است
[QUOTE=abbass65;5468998]تا اونجایی که من میدونم خط سوم مربوط به سرعت استریم شما میشه
ولی یه چیز جالب در مورد خطتون بگم که خیلی نویز داره snr باید 31 به بالا باشه و line attenuation باید پایین باشه مثلا ماله من 17 هست
کابل کشیتون ممکنه مشکل داشته باشه یا تلفن بدون اسپیلیتر روی خط باشه
چک کنید ضرر نداره
---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
مال من به نظرتون الان تو چه وضعیتی؟ چون شبها تا ساعت 3 بالای70 نمیره
بعضي ويروس ياب ها مثلاً كسپرسكي اين مشكل رو دارن. هر وقت اين مشكل بود ويروس يابتون رو ببندين اگه حل شد كه ويروس ياب رو عوض كنين.
یعنی هیچ کس سرویس ART نداره؟!
کلاً تبلیغات شاتل خیلی وسوسه کننده هست مخصوصاً واسه کسانی که با شاتل کار نکردن.
ولی همش دروغه.
ولی سرعتتون خیلی وحشتناک پایینه سرویس شما art هست یا eco ؟
با پشتیبانی صحبت کن اگر درست نشد فسخ کن.
من سرویس eco 128kb شاتل دارم. شبها(1 تا 7) حدود یک گیگ دانلود میکنم.
مال شما هم همینطوره؟
اینطور نیست، من خودم مودم asus خریدم و تلفنی تنظیماتشو بهت میگن، البته باید مارک مودم با شرکت adsl سازگار باشه.
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)