چقدر قطع و وصلی زیاد شده. آی پی هم مدام عوض میشه..
سلام.
نه سرویس های بالاتر شبانه رایگان ندارن.
در کل فرقی ندارن. کیفیت اینترنت کاملا به مرکز مخابراتی بستگی داره.
چقدر قطع و وصلی زیاد شده. آی پی هم مدام عوض میشه..
سلام.
نه سرویس های بالاتر شبانه رایگان ندارن.
در کل فرقی ندارن. کیفیت اینترنت کاملا به مرکز مخابراتی بستگی داره.
تقریبا 3ساعت پیش یه چند باری لینکم پشت سر هم پرید وقتی ثابت شد خیلی کیفیت خط پایین اومد و تا الان هم کیفیتش پایینه از همون موقع هم آی پیم قفل شده رو 37.221 باید 20-30بار آی پی عوض کنم تا یه 46.225گیرم بیاد برا کسی هم اینجور شده؟اصلا غیر از 37.221 و 46.225 آی پی دیگه ای نمیاد برام
فرشاد مشکل پرش لینکت حل شد؟ برای من که کماکان بعضی اوقات هست امروز رفتم سیم کشی خونه رو یه دستی بهش کشیدم ریت اتصالم و اس ان ارم بهتر شد حالا باید دید امشب چطور میشه
برا پرش لینک کاری کردی یا خود به خود مشکلش رفع شد؟
نه والا خودش درست شد ولی میگم از ظهری که چند بار پشت سر هم لینک پرید و قفل شدن آی پی و پرش لینک دوباره نوسان و افت شدید snr روز از نو روزی از نو
اره برای من توی ساعت بین 1 الی 6 سخت ای پی میگرفت الان هم به زور ای پی گرفتم باز معلوم نیست دارن چه کار میکنن![]()
دوست عزیز، چیزی که عیان است ...
کاربرها خودشون دارن میبینن
اگه مشکلی با پست بنده دارین میتونین ریپورت کنین
ولی بنده دوست ندارم با گفتگوهای عادی نت و بهانه های الکی تعداد پست هام رو بالا ببرم اونم توی این تاپیک
نهایتا، بنده هدفم بحث در این رابطه هست و نه مشکلات شخصی... و خاطرات و پارتی و فلان توی مراکز و مخابرات و ...
قابل توجه دوستان، امروز هم چندساعتی نت نبود، شما هم اینطور بودین؟ اگه بودین شهرتون رو بگین
فعلا برا من هر چند دقیقه ای یک بار داره لینک میپرونه غیر از 37.221 هم هیچی دیگه نمیاد همون 46.225 هم دیگه نمیاد واسم
24 ساعته که نت قطعه(فقط ساعت 3 تا 4 وصل شد دوباره قطع شد)
سلام
کسی از راصد وایرلس نداره ؟؟؟
پینگ و تایم رایگانش چطوره ؟؟/
ممنون میشم ج بدید؟؟؟؟؟؟؟؟/
از دیروز ما یه مقدار پرش لینک داشتیم
هر چند ساعت یه دفعه لینک میپره بی دلیل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)