تهران 220 230
یا حق.
تهران 220 230
یا حق.
راستش برای پسر خاله ی من البته سونی اریکسون این مشکل پیش اومده بود ! وقتی فهمیدم ویروسی شده بود... که درست شد.
یا حق.
سلام ...
شما دوست عزیز می تونین از برنامه Symot DrawSMS استفاده کنی ...
که هم می تونی روی عکس های اس ام اسی ویرایش داشته باشی .. هم می تونی عکسایی که داری بفرسیتی ...
توی همین سایت سرچ کنی پیداش می کنی
موفق باشید ..
سلام دوست عزیز
شما می تونی از برنامه Advanced.Device.Locks استفده کنی ... که می تونی روی تمام برنامه ها گوشی پسورد بزاری حتی گالری و موزیک
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای ariya996 برنامه ای که گذاشتین(Advanced.Device.Locks )برنامه خوبیه ولی 7 روز بیشتر نمیشه با هاش کار کرد.بعد باید Active بشه.(اونم از طریق اینترنت).
کسی لینک دانلود این برنامه رو نداره(کاملش)؟
میتونی با یه سرچ راحت برنامه رو پیدا کنی و ساین کنی تا دیگه ازت کد نخواد ....
آقای Saman-tci من که تا حالا هر کاری کردم نتونستم برنامه ای رو ساین کنم.تا حالا چندتا برنامه و چند تا آموزش در مورد این مسئله دانلود کردم ولی بازم نشد.
یعنی این برنامه کاملش نیست؟
ببین با ساین کردن شما اون برنامه و یا هر برنامه دیگه ای رو مختص گوشی خودتون رجیستر میکنید ....
و وقتی هم که رجیستر میکنید دیگه Trial و یا آزمایشی نیست و میتونید تا آخر ازش استفاده کنید ....
سلام
ببخشيد من يك سؤال داشتم
براي اينكه ببينيم چقدر با گوشي N73 مكالمه شده بايد چه كدي رو وارد كنيم؟
من كد سوني اريكسون رو مي دونم ولي براي نوكيا رو نمي دونم..
سلام من 1 n73 معمولی دارم 1 سال کار کرده و فلاند هم هست 1 ماهی هست که بعد از اینکه چند بار زنگ میزنم این ور اون ور دیگه هر کاری میکنم نمیتونم تماس بگبرم فکر کنید میرم تو کنتاک بعد اسم یه شخصی رو میارم بعد بازش میکنم بعد رو شمارش که کلیک میکنم با دکمه سبز گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده یا از اپشنشم میرم اپشن باز میشه ولی تماس رو که میزنم انگار نزدی .گوشی رو که خاموش روشن میکنم درست میشه یه بار هم یه کد از دوستام گرفتم زدم گوشی فرمت شد یه مدت3-4 روزه خوب بود ولی دوباره همون جوری شده.راستی گوشی رو که فرمت کردم بازی کرم و که تا مرحله 36 رفته بودم مرحله هام پاک نشده بود و همچنین کنتاکتم البته کنتاک رو روی مموریم که 1گیگ هست ذخیره کردم خواهشن بگید چجیکارش کنم . راستی گوشی هم یکی دوبار از دستم رو فرش افتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)