مرسی از لطفتون ولی چون من تازه کارم درست متوجه نشدم. از طریق این دو برنامه میشه آپدیتها رو نصب کرد؟ به چه شکل؟دلیلش محدودیت سرعت سرورهای مخازن هست. با برنامه apt-fast یا apt-axel می تونید این مشکل رو حل کنید.
مرسی از لطفتون ولی چون من تازه کارم درست متوجه نشدم. از طریق این دو برنامه میشه آپدیتها رو نصب کرد؟ به چه شکل؟دلیلش محدودیت سرعت سرورهای مخازن هست. با برنامه apt-fast یا apt-axel می تونید این مشکل رو حل کنید.
سلام.من مشکلی بابت طرز نمایش زیرنویس فارسی ندارم.اما وقتی که یه زیرنویس رو روی یه فایل mkv که معمولا خودشون چند زیرنویس به زبان های مختلف بهشون چسبیده شدند رو لود می کنم زیرنویس اکسترنال نمایش داده نمیشه و فقط زیرنویس های چسبیده به فیلم رو میتونی انتخاب کنی.اما اگه فایل mkv هیچ زیرنویسی با خودش نداشته باشه زیرنویس رو راحت می خونه!لطفا راهنمایی کنید.
سلام
با سپاس از دو عزیزMr Gee و @@ma
یه سایتیپ هست به نام MakeUseOf که متاسفانه فیلکش میخواد. این سایت بهترین برنامه ها برای هر سیستم عانلی را فهرست کرده.
من فهرستها را که خوندم زیاد به دلم ننشست. چون بعضی از بهترین نرم افزارها را فراموش کرده.
جالب اینکه برای لینوکس چند انتی ویروس معرفی کرده. آیا واقعاْ لازمه؟ یعنی ویروس برای لینوکس پیدا شده؟
مرسی از لطفتون ولی چون من تازه کارم درست متوجه نشدم. از طریق این دو برنامه میشه آپدیتها رو نصب کرد؟ به چه شکل؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو منوی subtitile با load unload یا select نمی شه یه زیرنویس دیگه رو انتخاب کرد؟سلام.من مشکلی بابت طرز نمایش زیرنویس فارسی ندارم.اما وقتی که یه زیرنویس رو روی یه فایل mkv که معمولا خودشون چند زیرنویس به زبان های مختلف بهشون چسبیده شدند رو لود می کنم زیرنویس اکسترنال نمایش داده نمیشه و فقط زیرنویس های چسبیده به فیلم رو میتونی انتخاب کنی.اما اگه فایل mkv هیچ زیرنویسی با خودش نداشته باشه زیرنویس رو راحت می خونه!لطفا راهنمایی کنید.اونجا یه سایت عمومیه که در مورد همه چیز مطلب داره نباد انتظار یه سایت تخصصی لینوکس رو ازش داشته باشید.یه سایتیپ هست به نام MakeUseOf که متاسفانه فیلکش میخواد. این سایت بهترین برنامه ها برای هر سیستم عانلی را فهرست کرده.من فهرستها را که خوندم زیاد به دلم ننشست. چون بعضی از بهترین نرم افزارها را فراموش کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه لینوکس احتیاجی به آنتی ویروس ندارهجالب اینکه برای لینوکس چند انتی ویروس معرفی کرده. آیا واقعاْ لازمه؟ یعنی ویروس برای لینوکس پیدا شده؟
Last edited by MrGee; 21-08-2012 at 20:58.
سلام دوستان
من خواستم با دستور apt-fast برنامه ی wine رو نصب کنم در یکی از مراحل برای دانلود یک سری فونت میخواد به سایت sourceforge وصل بشه ولی هرچقدر تلاش میکنه ( یکی دو ساعت) نمیشه و نصب wine همچنان ادامه داره. به شگل کاملا غیر اصولی و با خاموش کردن سیستم به این مرحله پایان دادم اما وقتی سیستم بالا میاد و میخوام پکیج منیجر رو باز کنم میگه دستور sudo dpkg........ رو اجرا کن که این دستور دوباره اون مرحله ی کذایی وص نشدن به سوسر فورگ رو شروع میکنه و .... الان من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
Mr Gee ممنون. ولی این لینکهایی که دادید از اون لینکی که من دادم بدتره. البته دومی بهتر بود.
ولی بعضی انواع را اصلاً ذکر نکرده بود. مثل دانلود منیجر
خب خوذم با افتخار اولین مشکل جدی لینوکسی ام رو حل کردمسلام دوستان
من خواستم با دستور apt-fast برنامه ی wine رو نصب کنم در یکی از مراحل برای دانلود یک سری فونت میخواد به سایت sourceforge وصل بشه ولی هرچقدر تلاش میکنه ( یکی دو ساعت) نمیشه و نصب wine همچنان ادامه داره. به شگل کاملا غیر اصولی و با خاموش کردن سیستم به این مرحله پایان دادم اما وقتی سیستم بالا میاد و میخوام پکیج منیجر رو باز کنم میگه دستور sudo dpkg........ رو اجرا کن که این دستور دوباره اون مرحله ی کذایی وص نشدن به سوسر فورگ رو شروع میکنه و .... الان من باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدیک بار دستور dpkg رو در خالت آفلاین اجرا کردم یه تلاش ۱ دقیقه ای برای وصل شدن به sourceforge انجام داد و مرحله ی کذایی نصب wine به پایان رسید.
حالا یه سوال کلی دارم : در ویندوز ما غیر از پارتیشن C که حاوی سیستم عامل هستش پارتیشن های دیگه ای داریم که فایلهامونو توشون میریزیم. برای اینکه یک هارد و کلا کامپیوتر رو به لینوکس اختصاص بدیم برای ذخیره ی فایلهای شخصی مون چه نوع پارتیشنی باید بسازیم که بعد از نصب مجدد لینوکس فایلهامون و کلا اون پارتیشن ها پاک نشه؟ ممنون میشم جواب بدین
ضمنا در صفحات اول این تاپیک یکی از دوستان در مورد سیستم فایلی گفته بودن که هم در لینوکس و هم در ویندوز قابل شناسایی هستش میشه دوستان بگن چه سیستم فایلیه؟
Last edited by vahidmir2000; 22-08-2012 at 17:46.
شما اصلا نیاز به اینکه یه هارد برای لینوکس اختصاص بدید ندارید. شما در حالتهای ساده فقط به 20 گیگ از هارد برای نصب لینوکس و swap و ... نیاز دارید بعد از نصب هم می تونید تو لینوکس به تمام هاردتون دسترسی داشته باشید.
لینوکس از 100 فایل سیستم پشتیبانی می کنه ولی ویندوز فقط از 2 3 تا فایل سیستم. چندتاشون رو هم با برنامههای جانبی.
لینوکس از فایل سیستمهای fat و ntfs ویندوز پشتیبانی می کنه و ویندوز هم از پارتیشن های ext با برنامههای جانبی.
بنابراین در مورد پشتیبانی فایل سیستمها نگران نباشید.
مرسی از جوابتون ولی منظور من اینه که فرض کنیم یک سیستم که اصلا با سیستم عامل لینوکس ارایه شده میخریم ... ساختار پارتیشنها در یک سیستم اصیل لینوکسی به چه شکله که با ریختن مجدد لینوکس فایلهای شخصی پاک نشه؟ من میدونم که ntfs و غیره قابل شناسایی هستم ولی میخوام سیستم یکپارچه لینوکسی رو بلد بشم. آیا ساختن پارتیشن home این کار رو انجام میده؟شما اصلا نیاز به اینکه یه هارد برای لینوکس اختصاص بدید ندارید. شما در حالتهای ساده فقط به 20 گیگ از هارد برای نصب لینوکس و swap و ... نیاز دارید بعد از نصب هم می تونید تو لینوکس به تمام هاردتون دسترسی داشته باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)