تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 249 از 400 اولاول ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,481 به 2,490 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چندتا کتابه گردن کلفته که وقتمو گرفته نمیتونم متاسفانه ابزار اینا هم دم دست نیست اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزارم ( 114 پست ) که تو 4pda تست شده روی مودم e5186 و جواب داده و این پورتهای r232 هم در 99 درصد مودمها وجود داره

2. 2 کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

بله و نیاز به تبدیل TTL به USB است که باید تهیه کنند (قیمت زیادی هم نداره) یادمه همین روش با مودم e-5186 تست شده و کلا با این روش امکان نصب هر فریمویری و تغئیرات دیگر است
    دوست عزیز این پین ها توی این مودم کجا هست احیانا؟ یا اصلا وجود داره یا میدونید چطور میشه پیداشون کرد؟ و اینکه جساتا میدونید چه کابلی استفاده شده برای اتصال؟

4. 2 کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamid1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منظورتون همین پین هاییست که اتصال کوتاه میدیم برای نصب و آنلاک؟ یا همین پایی که توی پست بالایی پست شما عکسش هست؟
    (البته فکر کنم برای مودم من که کلا یو اس بی کار نمیکنه دیگه کاربردی هم نداشته باشه این پین بوت درسته؟)
    در کل اگر براتون مقدوره یه توضیح کوچیک بدید که چه کابلی تهیه کنم و کجا رو لحیم کنم یا روی پی سی چه کار باید کنم (راه حل برای موقعی که مثل مودم من یو اس بی خراب شده)
    حتما انجام میدم و نتیجشو میگم به همه دوستان
    مودم من که دیگه از این بدتر نخواهد شد پس هر چه بادا باد ، شاید تونستم گره از کار یه بنده خدایی باز کنم با تست این موارد
    بله همونه و نه، بوت پین هم به کارتون میاد باید حالت های مختلف رو تست کنید با بوت پین گراند بدونه بوت پین ببینید چه پورتهایی میده بهتون بایه نرم افزار هم کامتون رو باز میکنید و چک میکنید
    برای بادریت های مختلف هم باید تست کنید این لینکی که دوستمون هم دادن بخونید یه سری توضیحات توش داده
    بعد از اینکه مشخص شد چه پورتایی میده اونموقع میشه فهمید چه کاری میشه باهاش کرد
    قدم به قدم بریم جلو ایشالا که یه نتیجه میگیریم

6. 3 کاربر از Hamid1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arash.74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بله همونه و نه، بوت پین هم به کارتون میاد باید حالت های مختلف رو تست کنید با بوت پین گراند بدونه بوت پین ببینید چه پورتهایی میده بهتون بایه نرم افزار هم کامتون رو باز میکنید و چک میکنید
    برای بادریت های مختلف هم باید تست کنید این لینکی که دوستمون هم دادن بخونید یه سری توضیحات توش داده
    بعد از اینکه مشخص شد چه پورتایی میده اونموقع میشه فهمید چه کاری میشه باهاش کرد
    قدم به قدم بریم جلو ایشالا که یه نتیجه میگیریم
    من خودم مودم ایرانسل دارم ولی به نظرتون میشه با این روش قفل فریمور 196 مبین نت رو که اجازه دسترسی به usb رو نمیده دور زد؟ اگه بشه که خیلی عالیه

8. 3 کاربر از arash.74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله و نیاز به تبدیل TTL به USB است که باید تهیه کنند (قیمت زیادی هم نداره) یادمه همین روش با مودم e-5186 تست شده و کلا با این روش امکان نصب هر فریمویری و تغئیرات دیگر است
    داداش منظورت این مبدله؟
    Last edited by abdollahy2009; 06-01-2019 at 23:14.

10. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بوت پین کار میکنه وقتی وصل میکنم چراغای مودم روشن نمیشه
    حالت معمولش همینه که روشن نشه!
    اگه چراغی روشن بشه یعنی درست متصل نشده!

12. 2 کاربر از zorro0641 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من با این مودم هواوی به یک مشکلی بر خوردم ، هرچند مدل دستگاه من B525 هست اما اگر بدونید در مودم B612 چطور میشه مشکل را حل کرد ، احتمالا در مودم من نیز مشکل حل بشه .

من نیاز به انجام عملیات روتینگ در شبکه خودم دارم ، اما هرچی میگردم در این مودم گزینه Static Route یا پروتکل ساده ای مثل Rip را پیدا نمیکنم
    کسی میدونه چطور میشه یک روت استاتیک داخل مودم بنویسم که مودم آدرس آی پی های کامپیوتر های شبکه داخلی که پشت روتر متصل به مودم هست را بشناسه ؟
    در حال حاضر تنها راه برقراری ارتباط کامپیوتر های داخل شبکه با این مودم این هست که در روتر متصل به مودم ، عملیات NAT انجام بدم و آی پی تمام آدرس های کامپیوتر های داخل شبکه را عوض کنم ، که برای من اصلا مطلوب نیست و مشکلاتی برای من ایجاد کرده .

نیاز به نوشتن یک Static Route داخل این مودم هست که بتونه با دستگاه های پشت روتر من ارتباط برقرار کنه ، کسی میدونه چطور میشه این کار را انجام بدم ؟
    یا اصلا بطور کلی این مودم ها قابلیت نوشتن یک روت ساده رو هم ندارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

داداش منظورت این مبدله؟
    همون لینک پست را دقیق نگاه کنید مشخص شده که یک سمت سیمها به محل خودشون لحیم شده و سمت دیگر سیم به usb-com یا usb- ttl متصل شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by xshya; 07-01-2019 at 08:02.

15. 3 کاربر از xshya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamid1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای کابل تبدیل باید ولتاژ VCC رو چک میکردم که بله ttl هست فقط دوستان یه نکته ای رو قبل اینکه بخواید کاری انجام بدید بگم اینکه این پورت ممکنه فقط بدرد دیباگ بخوره یا اینکه مثل عکسی که دوستمون گذاشتن ترمینال لینوکسی بده(که البته خیلی بدرد بخور هست) فقط اگر میخواید هزینه ای کنید و کابلی بخرید در نظر بگیرید شاید نتیجه ای که میخواید نگیرید اگر کنجکاو هستید این کار رو انجام بدید خیلی چیز ها هم البته در کنار کنجکاویتون یاد میگیرید و اینکه این مودم چون تو روسیه زیاد پخش نشده فروم های روسی بعید میدونم خیلی برای شناسایی این مودم کاری بکنن برای همین اکر خودمون استارت این قضیه رو بزنیم بیشتر به نتیجه میرسیم در ضمن اگر هم کامپیوترنون پورت کام داره میتونید با یه آیسی Max232 تبدیل به ttl بکنید که فک نمیکنم 3-4 تومن بیشتر قیمتش باشه

17. 7 کاربر از Hamid1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان من با این مودم هواوی به یک مشکلی بر خوردم ، هرچند مدل دستگاه من B525 هست اما اگر بدونید در مودم B612 چطور میشه مشکل را حل کرد ، احتمالا در مودم من نیز مشکل حل بشه .

من نیاز به انجام عملیات روتینگ در شبکه خودم دارم ، اما هرچی میگردم در این مودم گزینه Static Route یا پروتکل ساده ای مثل Rip را پیدا نمیکنم
    کسی میدونه چطور میشه یک روت استاتیک داخل مودم بنویسم که مودم آدرس آی پی های کامپیوتر های شبکه داخلی که پشت روتر متصل به مودم هست را بشناسه ؟
    در حال حاضر تنها راه برقراری ارتباط کامپیوتر های داخل شبکه با این مودم این هست که در روتر متصل به مودم ، عملیات NAT انجام بدم و آی پی تمام آدرس های کامپیوتر های داخل شبکه را عوض کنم ، که برای من اصلا مطلوب نیست و مشکلاتی برای من ایجاد کرده .

نیاز به نوشتن یک Static Route داخل این مودم هست که بتونه با دستگاه های پشت روتر من ارتباط برقرار کنه ، کسی میدونه چطور میشه این کار را انجام بدم ؟
    یا اصلا بطور کلی این مودم ها قابلیت نوشتن یک روت ساده رو هم ندارن
    نداره و باید خودتون در دیوایس ها ای پی بدین .
    NAT که همشون دارن ولی ست ای پی نه. روتر من 196 اپدیت شده اس.

19. 3 کاربر از vbigdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •