خوب 8.8.8.8 تا امریکا می ره یا توی منطقه هست اگه اینطور باشه که می گی هیچ استفاده از این سرور نمیشه در دنیای واقعی (در گیم حداقل)
خوب 8.8.8.8 تا امریکا می ره یا توی منطقه هست اگه اینطور باشه که می گی هیچ استفاده از این سرور نمیشه در دنیای واقعی (در گیم حداقل)
بازم خیلی هست و خیلی جای بهبود داره حداقل نزدیک 100 میشد خوب بود .یه حالت دیگه هم میشه سرور پینگ همه رو زیاد کنه که همه برابر بشن اینجوری عادلانه میشه و انگار همه پینگشون صفره
تعداد کل کابلهای رد شده از دریا زیر 300 تا هست کل اینترنت بین قاره ای با اون کابلها هست و این بین کلی سوییچ و ریپیتر و عوض شدن رسانه ی انتقال اتفاق میوفته، استریم های خارجی رو ببینی اونایی که معروف هستن معمولا کابل فیبر دارن و پینگشون 0 ه یا زیر 5 از سروری که تو قاره/ کشور خودشونه
خب من اگه بخوام بکشم باید از پایین تا دم پنجره رو بکشم که یه راه مستقیمه و به تلفن نیازی ندارم، از توی ساختمون بررسی کردم عملا نمیتونم رد کنم چون تعبیه نشده راه کم دردسری
تنها فرقی که میتونه داشته باشه بین پیمانکار خصوصی و مخابرات جنس سیمه که اون هم من اطلاعی ندارم آیا مخابرات سیمهایی که میذاره فرقی داره یا نه
جنس سیم؟! فرقی که تو نظرات کاربران بوده بیشتر بحث تمیزکاری پیمانکارها بوده. پیمانکار مخابرات هم اگه ادم درستی باشه کارشو تر و تمیز انجام میده.
والا dr disrespect استریمر شاخ توییچ وارزون رو با فیبر نوری (سرعت 160 مگابایت بر ثانیه) تو کف آمریکا با سیستم 93 هزار دلاری پلی میده پینگش بالای 50 هس
پینگ اصلی بهترین جای دنیا نیویورک هست اونم احتمالا به دلیل وجود سروهای اصلی اینترنت هست .من چپ و راست پینگ های 5 و اینا می بینم هیچ جای دیگه نیست(غیر از لوکال)
این ترافیک ماهانه هست یا مثلا کل 6 ماه اینقدر هست؟
این مثال است که درج شده:
مثال: در طرح الماس2 هر ماه مقدار 20 گیگ حجم به پنل مشترک اضافه شده و مبلغ 45000 تومان به مبلغ قبض تلفن مشترک اضافه میشود.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 10 مهمان)