ممنون.pci ferequency =125mhzتایمینگ رم=+FAST
ممنون.pci ferequency =125mhzتایمینگ رم=+FAST
سلام به همه ی حرفه ا ی ها میخواستم این مدل سی پی یو رو اورکلاک کنم:amd athlon 11 x4 635 2.90GHZ
برقیه ی سیستم منم این: : asus(ati radeon 6670
سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
رم:team 4GB 1600
مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
مادربرد:asus m4n68t
خواهش میکنم اگر میدونید که میشه با این سیستمی که من دارم این مدل سی پی یو رو اور کنم یک توضیح ساده وقابل فهم من بدهید تا با کمک خداوند وارد عمل بشم
سلام من یه پردازنده تک هسته ای amd 140 دارم که چند روز پیش از 2.7 آوردمش 3.5 و به خوبی بدون هنگ کار کرد ...ولی بعد مدتی که رایانه رو روشن کرردم نوشته بود نمیدونم چی Bad ولی 2 گزینه داشت که محیط بایوس رو به حالت پیش فرض تنظیم میکرد!!!و به پیش فرض تنظیم میکردی درست میومد بالا
حالا من چه کنم!؟
در افزایش فرکانس در پلتفرم am3 علاوه بر اینکه باید مواظب افزایش فرکانس رم باشید باید فرکانس های nb و ht را هم زیر نظر بگیرید در غیر اینصورت دچار ناپایداری و آسیب در میان مدت از طرف چیپست مادربرد میشید
کسی نی جواب بده چند روزه سوال پرسیدم![]()
جواب شما در پست قبل داده شده اگر دقت بیشتری کنید می بینید!!
بهتر هست مواردی را که گفتم بررسی کنیددر افزایش فرکانس در پلتفرم am3 علاوه بر اینکه باید مواظب افزایش فرکانس رم باشید باید فرکانس های nb و ht را هم زیر نظر بگیرید در غیر اینصورت دچار ناپایداری و آسیب در میان مدت از طرف چیپست مادربرد میشید
با سلام
پردازنده Celeron430 بعد از اورکلاک از 1.8 به 2.4 رسیده (fsb 267) از لحاظ دما هم مشکلی نیست و سیستم هم ثابته اما با بالاتر رفتن fsb ،هاردها شناسایی نمیشن (حتی یک واحد).
حالا کاری میشه انجام داد؟؟؟؟فرکانس خود هارد قابل تنظیمه؟؟؟
MB:ASUS P5GC-MX/1333
سلام
من اینو
CPU : AMD Athlon II X4 635 2.9GHz
M.B : ASRock 770DE3L
تا 10% اور کردمو مشکلی نداشت ولی وقتی 15% اور کردم موقع تست ریست میشه و تست هم که انجام ندم از هارد صدای جیر جیر میادو هنگ میکنه
یعنی این سی پی یو فقط تا 3.19 اور میشه؟
Last edited by Amir M.ohAma.D; 29-06-2013 at 10:03.
مدل دقیق پاور و کارت گرافیک را مشخص کنید!!
همونطور که قبلا هم گفتم در پلتفرم am3 علاوه بر کنترل فرکانس رم در اورکلاک باید فرکانس های ht و nb کنترل کنید تا از حد مجاز افزایش پیدا نکنه
احتمالا مشکل شما در اورکلاک همون دو مورد بالایی هست اگر فرض بگیریم که از لحاظ پاور و حرارت مشکلی وجود نداره
پاور tsco atx 650 )چیزی که روش نوشته
گرافیک همSapphire 5770 1GB Vapor-X GDDR5
گرافیکو هم gpu clock تا 950 و memory clock هم تا 1295 اور کردم
ht و nb را چه قدر کاهش بدم؟
الان تا 3.34 اور کردم اما هنوز تست نگرفتم.اگه تست بگیرم ریست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir M.ohAma.D; 29-06-2013 at 11:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)