یکی از چیزایی که باعث میشه زیاد سمت اینترنت همراه اول نرم، عملکرد ضعیفش تو اعلام وضعیت هست، هر بار کد میفرستم یا میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست یا زمان فعال شدن بسته رو میگه که اون موقع 0 کیلو بایته
یکی از چیزایی که باعث میشه زیاد سمت اینترنت همراه اول نرم، عملکرد ضعیفش تو اعلام وضعیت هست، هر بار کد میفرستم یا میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست یا زمان فعال شدن بسته رو میگه که اون موقع 0 کیلو بایته
کند بودنش رو قبول دارم ولی من میزنم نمیگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست. البته معمولا وضعیت چند ساعت قبل رو اعلام میکنه. قبلنا که فاجعه بود ولی الان بهتر شده زمان نزدیک تری رو میگه. هرچند با Data Usage خود گوشی خیلی راحت تر میشه مقدار استفاده رو بررسی کرد.
اقا یکی از دوستام ایفون داره،رفته یوسیم گرفته ولی به ۴جی وصل نمیشه گوشیه من وصل میشه ولی اون وصل نمیشه
امروز رفتم دفتر مرکزی تو بزرگراه کردستان گفت یوسیم نداریم
مثل اینکه تو نمایشگاه هم از دیروز دیگه نمیدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
کد جدید اینترنت هدیه:
218448#*430*111*
مدل آیونشون رو بررسی کنید شاید فرکانس 2600 را پشتیبانی نمی کنه
ممنونم از راهنماییت.درست گفتی.ایفون ۵ باند ۲۶۰۰ ساپورت نمیکنه
مدل آیونشون رو بررسی کنید شاید فرکانس 2600 را پشتیبانی نمی کنه
من از روز ۱۶ هم با تغییرش بصورت روزانه تا بیستم به همین صورت برای چندین نفر فعال کردم شما از ۱۶ شروع کن بیا تا تاریخ امرزو شاید یکیش عمل کنه، در ضمن کد فقط از ساعت هشت صبح تا هشت شب کار می کنه برای فعال سازی
این دوستمون کد جدید رو گذاشتن اون
چهار رقم آخرش رد انگار عوض کردن
Last edited by stere1980; 11-05-2015 at 20:32.
اینترنت فوق العاده همراه اول »
از امروز یه تغیر خیلی محسوس تو اینترنت همراه اول احساس میکنم !! مثل اینکه اینترانت رو روش فعال کرده باشن
لامصب هر چی سایت داخلی رو بزنی به 1 ثانیه نکشیده لود میکنه خدایی خودم کفم برید !! ایرانسل که روش اینترانت فعاله همچین سرعتی نداره که این داره
در ضمن چون فرکانس اینترنت همراه اول کمتر از ایرانسله پوشش دکل های همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله !!
اینم دانلود با سرور های داخلی و خارجی : ) آنتن دهی 19 asu
در ضمن شهر مراغه دومین شهر بزرگ بعد از تبریز تو آذربایجان شرقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 11-05-2015 at 23:07.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)