خواهش.روی اخرین ورژن کلش دارمش و کار میکنم باش.
خواهش.روی اخرین ورژن کلش دارمش و کار میکنم باش.
7.156.1 این ورژن کلش دوستمه رو این اجرا میشه که.من خودم چند روز پیش چند تا ورژن مختلف براشون دانلود کردم کار نکرد.بچه ها میگن ما با ایکس مود به نفر اول جهان اتک زدیم![]()
نسخه 7.156.5 دارم و ایکس مود بدون مشکل کار میکنه.
چرا رو این ورژنی که گفتم کار نمیکنه.بعدش اگه آپدیت کنم به همینی که شما داری مشکل پیش نمیاد که.اکانت نمیپره
س یعنی بازیتون سیو نشده بوده دیگه نه؟
پس شما بازیتون پریده
باید با شتیبانی مکاتبه کنی که بتونی برگردونی .البته اگه لولش بالا باشه ...اگه لول پایین باشه بهتره از نو شروع کنین
بازی مال بچه محلم هست.واسش جیمیل ساختم هنوز سبز نشده بود کانکت گوگل پلی تو ستینگ.بعد بهش گفتم تا سبز نشده تو یه اکانت دیگت نرو.یدفعه دیدم رفت دیگه بازی قبلی بالا نیومد
لول چند بود؟ اگه لول بالا باشه میشه با ایمیل دادن به سوپرسل بازی رو پس گرفت ...البته اگه لول بالا باشه ارزش داره وگرنه سرتو درد نیار
72 هست بچه محلم هست.میگه خودت پروندی خودتم پس پگیر اکانتو
برو قسمت تنظیمات بازی بعد ی گزینه help and support هست تو این گزینه یه گزینه دیگ بنام forget account هس اونو بزن و بعد اطلاعات بازی رو به شرکت سوپرسل بفرست تا اکانت روز برگردونه البته باید یسری از اطلاعات بازی مثل لول و...رو براشون بفرستید
- - - Updated - - -
برو قسمت تنظیمات بازی بعد ی گزینه help and support هست تو این گزینه یه گزینه دیگ بنام forget account هس اونو بزن و بعد اطلاعات بازی رو به شرکت سوپرسل بفرست تا اکانت روز برگردونه البته باید یسری از اطلاعات بازی مثل لول و...رو براشون بفرستید
- - - Updated - - -
دوستان معروف ترین سایت خرید جم که اگه اسمشو بگم باور نمیکنید یه جورایی از من کلاهبرداری کرده!
من برای خرید جم، طبق فرم خودشون یوزر و پسورد جیمیلم رو دادم و تو قسمت اندروید هم فرم رو پر کردم
ولی جم رو که خریدم ( پارسال جم خریده بودم اونم 2 بار ) متوجه شدم اکانت منو لینک کردن به یه دستگاه اپل! چون توی قسمت لینک نوشته Already Linked
الان خواستم اکانتمو بفروشم به یکی از دوستان ولی نمیشه!
با سوپرسل هم تماس گرفتم میگه رسید خرید جم و تاریخش رو بهمون بده تا برات UnLink کنیم و درستش کنیم
ولی این سایت زیر بار نمیره که نمیره، میگه ما اطلاعات خرید جم رو نداریم که بدیم.
چیکار میشه کرد به نظرتون
فعلا ایمیل زدم به پشتیبانی شون ولی هنوز خبری نشده
اگه خبری نشد توی انجمن ها و کل اینترنت رسواشون میکنم هیچ، به پلیس فتا هم به جرم کلاهبرداری شکایتشون میکنم. ( با وجود اینکه جم ها رو پرداخت کردن )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)